[]

Bursa Nilüfer'de Yaşamak

İstanbul'dan bursaya üniversite okumaya gittim bu sene. Hoşuma gitti açıkçası oralar. İstanbul'da yaşadığım yerden (gaziosmanpaşa) çok daha güzel. Sahibinden'de daire fiyatlarına baktım da gayet ucuz geldi buraya göre ya. Biz goptan bahçe katını bile 180 bine alabildik. Orada o fiyata çok daha güzelleri var. Acaba burayı bırakıp oraya mı gitsek bir delilik yapıp? Sizce akıllıca bir hareket mi olur?




 
Nilüfer'i bilemem de iki ayda bir gidip taksim görecez diye istanbulun herhangi bir köşesinde yaşamaktan iyidir. Ben de maltepedeyim, tüm esnafı falan toplasan 100 kişiyle muhatap olmuyorum hayatımı idame ettirmek için. Her yerde yapılabilir bu. İş olarak istanbula bağlayan bişey yoksa, gideceğin yerin insanının kafa yapısı da uygunsa gidilir.


  • harzem  (08.12.15 19:39:58) 
bu sene 8 ay Bursa'da yaşayıp İstanbul'a geri dönmek zorunda kalmış biri olarak yorum yapayım. Yaşanabilirlik konusunda Bursa her türlü sker atar bence. Ulaşımı kolay, kent yeşille iç içe, boğucu kalabalığı yok, insanlar daha sıcakkanlı, neredeyse her şey daha ucuz. Ben orada sadece sanat faaliyeti eksikliği hissetmiştim, o zaman da Mudanya'dan Kabataş'a geçmek 1 buçuk saat. İstanbul'da şehir içi ulaşım bile o süreyi bulabiliyor.


  • uepuey  (08.12.15 20:08:45 ~ 20:09:32) 
Dogma buyume Bursa'liyim.istanbul'a cok kez geldim ama yasayabilir miyim?sanirim hayir.cunku Bursa her konuda daha onde bence sadece sehirici ulasimi daha pahali onun disinda kesinlikle yasanabilcek bir sehir.


  • brnbrs  (08.12.15 20:18:33) 
iki yerde de yaşadım, nilüfer oldukça yaşanabilir.


  • historien  (08.12.15 21:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.