[]

"Senin kafanı yaşamak istiyorum"

Dün akşam bir barda karaokeye gittik. Loca olarak sadece arkadaşların olduğu tarzda değil. Barda 100-200 kişi, tek sahne var. İnsanlar ikişerli çıkıp söylüyorlar. Çok milletli bir ortam. Gecenin sonuna doğru ben oturuyorum, kızın teki yanımdan geçerken kulağıma yaklaşıp "Bişey diyim mi? Senin kafanı yaşamak istiyorum" dedi ve bişey dememi beklemeden yoluna devam etti. O vakit kafa yormadım ama şimdi sebebini merak ettim lan.

Kızın bana iş attığını zannetmiyorum. Çünkü kız benden 5-10 cm uzun, ve uzun olmasa bile benim seviyemden daha güzel sayılır galiba. Ayrıca barda çalışıyor da olabilir, çünkü gidip geliyordu bir yerlere devamlı.

Ortamdaki insanlardan tek farkım; Duman gibi klişe Türkçe ya da popüler clubbing şarkılarından ziyade rock'n roll ayarında şeyler söylemem, ve sahnede dans etmem, daha çok eğlenmemdi. Ama öyle çok dikkat çekecek şekilde de değil.

5 dk sonra mekandan kalkarken gene bir yerlere yürüyordu, uzaktan görüp bir selam verdim, kaçtık.

Torbacı filan mı zannetti beni acaba? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Gerçi tepki verecek bir durum da olmadı, yürüyüp gittiği için. Bir dahaki sefere kızı görürsem (ve tanırsam) gidip sorarım, yazarım buraya.

 
bence anlatım bozukluğu yapmış.


  • kaledekiyalnizlik  (04.12.15 22:21:45) 
Alkol alınca beğeni çıtası baya düşüyor, o yüzden de olabilir.


  • angelus  (04.12.15 22:26:35) 
Ortamdaki insanlardan farklı bir şey yaptığın içindir. Dans edip eğlenmişsin de. Bunu iyi anlamda da söylemiş olabilir kendince dalga geçmiş de. Öyle çok çok ilginç bir anlamı olduğunu zannetmiyorum. Bir daha gördüğünde öğrenirsin istiyorsan.


  • sesee  (04.12.15 22:27:59) 
kız özgüvenini beğenmiş işte.


  • Alt4y  (04.12.15 22:38:34) 
eğlenmişin işte abi her insan senin gibi rahat olamıyor ondan demiştir.


  • high hopes of the sozluk  (04.12.15 23:35:02) 
benden kaç de, yoksa üzerim, kırarım, öküzüm de. hala kaçmadıysa senindir.


  • mobydick  (13.06.16 18:16:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.