[]

Ne için "Allah'a şükrediyorsunuz" ?

Başlık biraz yanlış anlaşılmış olabilir, tabiki attığımız her adımda aldığımız her nefes sonsuz şükür ediyoruz ama benim sormak istediğim soru şu
şükürler olsun güzel bir işim var, işte güzel ve anlayışlı bir aile sahibim veya şükürler olsun herzaman yanımda olan desteğini hiç esirgemeyen eşim sevgilim arkadaşım var gibi ?
Yaşları da alabilirsem sevinirim


 
en çok şükrettiğim konu, şükürler olsun ki sığ görüşlü değilim.


  • cetoxim  (16.11.15 09:45:51) 
valla ben her sabah yatakten kalkarken ve her akşam başımı yastığa koyarken şükrediyorum, sağlığıma, uyanabildiğime ve kazasız belasız bir gün geçirdiğime.
birde her zaman için sağlığıma.

  • etna  (16.11.15 09:47:00) 
Karnim tok, sagligim yerinde, annem babam hayatta oldugu icin.


  • modlar bu benim feykim silebilirsiniz  (16.11.15 09:48:42) 
En çok fiziksel ya da zihinsel bir engeli olan birisini görünce ne kadar çok şükretmem gerektiğini fark ediyorum.


  • elikası  (16.11.15 09:55:37) 
sağlıklı evlatlarım olduğu için,
iyi bir işte çalıştığım için
çevremdeki güzellikleri görebildiğim için
bir yere giderken veya dönerken; gidebildiğim ya da dönebildiğim için
bazen sadece geceden sabaha kavuştuğum için
  • SiyamkedisiZorro  (16.11.15 09:59:33) 
farkındalığım yüksek olduğu için şükrediyorum.

2-3 milyar mayış alır gerisine bakmam diyen çevred
  • dieselsingle2  (16.11.15 10:19:28) 
yaşamı sevdiğim için şükrediyorum. mutlu olmayı amaç olarak görenlerden değilim.


  • vecihi ile fikret  (16.11.15 10:30:07) 
her şükredişte onlara sahip olmayan insanlardan olmadığın için şükrediş var işte, bildiğin bencillik başka bir şey değil. hasta adama gidiyorsun, eve dönerken allaha şükür sağlıklıyım diyorsun.


  • red g  (16.11.15 10:58:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.