[]

Kılıçdaroğlu'nun CHP'yi "Yalnız Bıraktığı" Gün

yas mı duyarsınız? Deniz Baykal'ın "bıraktığı" günkü gibi içinize mi sindiremezsiniz?

Yoksa Kılıçdaroğlu normal bir yolla, kurultayda aday olmayarak bırakmayı mı içine sindiremez?

ben çok denedim, başaramadım, bırakıyorum der mi?

yoksa yine aday olup kıran kırana geçen, seçmenlerini kendi atadığı kurultayda seçilemeyip "artık emekli olmak gerekiyor" der mi?

Yoksa 2019 seçimlerine partisini 5000tl maaş sloganıyla götürüp şansını bir kez daha dener mi?

 
daha çok çalışmamız lazım deyip, yine devam etmek isteyecek.

"kılıçdaroğlulu chp ve bahçelili mhp artık bitmiştir. taze kan lazım, yoksa bu günleri de ararlar.
  • redeath  (11.11.15 07:08:52) 
@redeath
hatırladığım kadarıyla "daha çok çalışmamız lazım" seçeneğini yerel seçimlerden sonra kullanmıştı.

  • vapurlarfalan  (11.11.15 11:38:11) 
Kılıçdaroğlu esasında elinden geleni yapıyor şu anda. Sonucunu başarısız görmüyorum. Partideki yamyamlar kendisine biraz olsun fırsat verse daha iyisini yapacaktır. Kendisi Baykal'la ve aday olma ihtimali bulunan diğerleriyle kıyaslandığında CHP için bir şanstır.


  • sevgikusunkanadinda  (11.11.15 11:40:35) 
Kılıçdaroğlu başarız değil.lekesiz temiz siyaseti temsil ediyor.Projeleri mantıklı ve iyi.

ha başka biri çıkıp şu projelerim var,chp yi şöyle ileri götüreceğim derse(lafla değil,gösterdiği projelerle)gelsin başa geçsin derim.

o zaman o adamı alkışlar ve arkasından yürürüm.
  • izmirlimuh  (11.11.15 11:46:10) 
kılıçdaroğlu başarısız değil.
chp adının alabileceği tüm oyları alıyor.

ki hziran seçimlerinde akp'yi iktidardan da etti. ama chp nin her koşulda tek seçeneği koalisyon. o koalisyon da cb tarafından verilmezse, chp naparsa yapsın başarısız gözükecek.

kılıçdaroğlu gidip; m.ince ve metin gibi tipler başa geçerse. 20bin adet ap ve vp oyu alınır, baba gibi milyonlarca oy da kaybedilir. chp de en az mhp kadar çözümsüz ve alternatifsiz bir partiye dönüşmüş olur.
  • tchuck  (11.11.15 12:20:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.