[]

app store "uygulama içi satın alımlar"

iphoneuma az önce bir uygulama yüklerken ücretsiz kategorisinde olmasına rağmen bu -uygulama içi satın alımlar- ibarenin yer aldığını gördüm. yükle dedikten sonra apple kimliği parolamı sordu girdim. sonra ödeme ekranı gibi bir şey çıktı. visa, master gibi seçenekler vardı, 'hiçbiri' seçeneğini işaretleyip onay verdim ve indirdim uygulamayı. kredi kartı numaramı falan vermedim daha önce hiç. ne oldu şimdi ben anlamadım. bunun maliyeti çıkar mı bana bir yerlerden?




 
icra memuru gönderiyor apple. ben olsam silerdim.


  • zam sampiyonu domates  (05.11.15 16:02:03 ~ 16:02:12) 
Yeni apple kullanicisi olarak korkmaniza gerek yok. Ilk defa app indiriyorsaniz yada kullanici sözlesmesi degismisse zaman zaman apple bu sekilde soruyor. Program ici satin alimlarda sizi kandiripta para cekmeleri apple platformlarinda cok zor. Olsada zaten sikayet edip geri alabiliyorsunuz, 1 hafta bile sürmüyor.


  • VIPCH  (05.11.15 16:11:25) 
uygulama içi satın alımlar şudur;

uygulamayı ücretsiz yükledin. fakat uygulamada sınırlandırılmış ya da hizmete tamamen kapatılmış seçenekler var. ben bunlardan faydalanmak istiyorum dediğinde bu uygulama içi satın alımlara giriyor ve daha önce geç dediğin ödeme ekranını bu sefer doldurarak devam ediyorsun. yani parayı vermeden ekstraları kullanamıyorsun. bunu şimdi niye sordu diye aklına takılmışsa gayet olağan bir şekilde bir kere bilgilerini kaydet sen almak istediğinde biz seni uğraştırmayalım kartından çekelim durumu.
  • eeb  (05.11.15 17:31:51) 
çıkmaz.


  • kaledekiyalnizlik  (05.11.15 17:41:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.