[]

Erkeklerde ki "büyük meme" takıntısı?

Sizce neden ?




 
essegin zikinden


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (19.10.15 22:48:59) 
memelerin irilesmesi karsi cinsin cocukluktan cikip ergin birey oldugunu, dolayisiyla ciftlesmeye yani uremeye uygun oldugunu gosterir. icgudusel birsey yani. yoksa memenin veya kalcalarin cinsel bir anlamida yok zaten.


  • yamuklu sucurta  (19.10.15 22:50:31) 
küçük memenin bazen güzel, büyük memeninse her zaman büyük olmasından.


  • mermize  (19.10.15 22:52:50) 
Erkeklerin buyuk meme takintisi diye bir olayi yok. Senin ettafindaki tum erkekeler boyleyse bilemem.

Sahsen ben buyuk sevmem. Uygun ve sekilli meme tercihimdir. Ufak da olabilir.
  • mahone  (19.10.15 22:56:35) 
Erkeklerde büyük meme takıntısından ziyade altın oran takıntısının olduğunu düşünüyorum ve buna da hak veriyorum. Bi süre önce debeye giren bir tespit vardı. Erkekler büyük memeden ziyade ince bir belin, fit bir vücudun üzerindeki büyük memeyi seviyorlar; yoksa dışarısı koca memeli 400 kilo kadınlarla dolu zaten gibilerinden bir şeydi. Bu altın oran da öyle oluyor işte, kadınsı özelliklerin (ince bel, dolgun meme/popo vs) vurgulanması gözünüze ve gönlünüze hitap edip keyif veriyor. Bizim için de genellikle benzer erkeksi özellikler bize hitap ediyor, öyle geçinip gidiyoruz.


  • pandispanya  (19.10.15 23:00:20) 
büyük meme bana huzur veriyor mesela


  • Kykeon  (19.10.15 23:01:29) 
her büyük meme değil, busty skinny olucak. zayıf ama büyük.


  • masa penisi  (19.10.15 23:03:49) 
Uyumasi rahat baska bi ise yaramiyor meme. Bi de sud iciliyor iste.


  • floydian  (19.10.15 23:08:17) 
büyük meme aynı anda daha çok çocuk emzirebilir. daha doğurgandır. erkekler daha doğurganı seçer, kadınlar daha koruyucuyu. bu yüzden kaslı bir kız çekici kabul edilmez ama kaslı erkek kabul edilir.bunları biz bilmesek de bilinçaltımız bilir. iştebunlar hep evrim


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (19.10.15 23:18:39) 
kadınlardaki büyük zig takıntısı?


  • zawisza  (19.10.15 23:19:46) 
Yok öyle bişey ya. tamamen algı yönetimi. Banu alkanın Afrodit olması gibi bişey.


  • ergenpezeveng  (19.10.15 23:23:56) 
Busty ve fit seviyoruz genelde, direkt buyuk degil. Diger arkadaslain da dedigi gibi sekilsiz bir vucutta buyuk gogus cekici degil.

Nasil bilecegiz nedenini? Bazi calismalar dogurganlikla ilintili olan fiziksel ozelliklerin ayni zamanda sehvetimizi de arttirdigini gosteriyor, onu biliyoruz iste. Yani en hosumuza giden vucutlar, en dogurgan olan kadinlara ait. Ama bu da bu soruya cevap degil. Yok bu sorunun cevabi, cevabi bilmemiz icin beyin ve bilinc gibi seyler hakkinda cok sey bilmemiz gerekiyor ki henuz bir halt bilmiyoruz. Bizden kasit insanoglu.
  • stavro  (19.10.15 23:31:52) 
Büyük meme deyince benim aklıma yazın sıcağında pişik olmuş memeler geliyor. O nedenle leş bir şey olduğunu düşünüyorum, kişisel olarak bir takıntım yok. Hatta limon memenin daha güzel olduğunu bile söyleyebilirim. Bir de Türk işi büyük memeler genelde şişkolarda oluyor, ona dikkat etmekte de fayda var.


  • angelus  (19.10.15 23:36:29) 
büyük memeden kastedilen şey kadından 10 cm önde giden memeyse onlardan nefret ederim.
genelde böyle bir takıntı yok.

  • Euxinos007  (20.10.15 01:10:44) 
pandispanya + 1.

Büyük meme, memlekette çoğu zaman şişmanlık anlamına geliyor. Onu da aç değilsen çok tercih etmezsin.
  • arnold schwarzeneger  (20.10.15 09:08:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.