(3) 

tabanlarım ağrıyor

dedim ben sana #1581037 
son bir haftadır sanki günde 20bin adım atmışım gibi tabanlarımı şiş hissediyorum ve sızı şeklinde ağrı var. farklı herhangi bir şey de yapmadım. gluteni falan mı kessem napsam bilemedim. öneriniz var mıdır?
(9) 

apartman katlarına kamera

dedim ben sana #1568073 
yönetici katlara kamera taktırmak istiyor. istemezsem ve benim katıma kamera takarsa ne gibi haklarım vardır? teşekkür ederim.
(1) 

voleybol kadın milli takımı maç takip

dedim ben sana #1567765 
şimdi önümüzde olimpiyatlar var. onun dışında da nerden takip edebilirim milli takımın maçlarının takvimini? 2026 Avrupa Şampiyonası da ülkemizde olacakmış. Maçları gidip izlemek isterim. Biletleri satışa nerden çıkıyor maçların? umarım online satış vardır. teşekkürler şimdiden.
(4) 

tatilde izlemelik dizi

dedim ben sana #1562526 
çıtır çerez, aşklı, gülmeli dizi önerileriniz var mıdır?
(3) 

kadıköy'de emanetçi

dedim ben sana #1560360 
yola çıkmadan 4-5 saat vaktim olacak. yemek yiyip bi kahve içmek istiyorum. büyükçe bir valizim var. google dan baktım ama pek güven vermedi mapsten rıhtım yakınlarında etiketlenen yerler. nası bi çözüm bulabilirim? teşekkürler.
(8) 

motor kullanmayı öğrenmek

dedim ben sana #1558793 
bisiklet sürmeyi bile bilmeyen birisi olarak motor kullanmayı öğrenmem gerek. çok büyük hacimli değil scooter tarzı, yazlık yerlerde işimi görebilecek, marketten, denizden kalacağım yere kadar kendimi götürmemi sağlayacak kadar motor kullanmayı öğrenmem gerek. nasıl ve nerede öğrenebilirim? fikirler için şimdiden teşekkürler.
(4) 

yunan adalarında pansiyon

dedim ben sana #1556685 
hiç gitmedim. bizdeki gibi pansiyon tarzı yerler var mıdır? sezonda nasıl olur? yemek işini kendim çözebilirim mutfağı olursa. denizi güzel, sakin, samimi ve yerel bi yer var mıdır bildiğiniz? ya da nasıl araştırabilirim?
(7) 

pilav ve patates püresi yanına yemek

dedim ben sana #1554018 
tavuk köfte yapmıştım bugün pilav ve püre arttı. beyaz, kırmızı et, balık yemek istemiyorum. yarın bunların yanına ne iyi gider akşam yemeği ana yemeğine fikrinizi paylaşırsanız sevinirim.
(3) 

rezidanstaki tüm ofisleri görebilme

dedim ben sana #1552419 
google mapsten falan baktım ama bütün ofisler etiketli değil. rezidanstın internet sitesi ya da sosyal medya hesabı da yok. binaya gitmeden öğrenme yöntemi var mıdır?
(1) 

twitter timeline

dedim ben sana #1551169 
saat sıralı göremiyorum tweetleri. 23 saat önce atılmış tweet altında 4 saat önce atılmış tweet çıkıyor. taymda aşağılara indikçe aynı tweeti tekrar tekrar görüyorum. benim telefonda mı sıkıntı var yoksa bunun bi ayarı mı var? güncelleme yaptıktan sonra böle oldu.
(2) 

oda tasarım

dedim ben sana #1548300 
mevcut eşyaları da kullanarak yenisi de alınacak şekilde elbette depolama alanı(yüklük dolabı, kiler vb.), hobi odası, giyinme odası tasarlamak için online ya da yüz yüze iç mimardan mı marangozdan mı kimden yardım alınmalı? ikea bu seçeneklerin içerisinde f/p olarak iyi midir başka yöntemler denenmeli midir? tecrübesi olanlar paylaşabilirse sevinirim.
(3) 

yüz nemlendirici krem

dedim ben sana #1543433 
seboreik dermatitli olarak bütün kelual ve ds kremleri kullandım ama çok aşırı fayda gördüğümü söyleyemem. t bölgem yağlı, akneye ve komedana meyilli, kırmızı, karma cilt tipli bir suratım var. kullandığınız nispeten uygun fiyatlı bir krem varsa üzerime fırlatırsanız sevinirim. zira araştırmaktan artık kafam döndü. teşekkürler.
(1) 

Ego tek binislik kart

dedim ben sana #1542610 
Ankara'da metro kullanmam lazim tek binislik kart nasil alabilirim?
(3) 

televizyon seçimi

dedim ben sana #1531754 
yüzyıl sonra evime televizyon almaya karar verdim. ama bu işlerden o kadar uzağımki hiç bişey bilmiyorum. standart bir kullanıcıyım. youtube, netflix falan izlerim. oyun oynamam. akşamları, haftasonları bi kaç saat film, dizi izleyeceğimi öngörüyorum. 65 inç istiyorum ona karar verdim. samsung ve lg öneriliyor. media markt'a baktım 15k dan başlıyor. 27k ya kadar gidiyor. o kadar bütçem yok, gerekli olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. 3 sene sonra beni ortada bırakacak bişey olmasın. şunlara dikkat etmen lazım, şunsuz olmaz, şu özelliğin altındakiler çöptür 1 sene sonra güncelleme alamazsın tv elinde kalır, kasar, sinir küpü olursun gibi her türlü tavsiyeye açığım. a101e gelen toshiba tvler nasıldır fikri olan var mı? herkese şimdiden teşekkürler.

www.a101.com.tr

www.a101.com.tr
(7) 

televizyonunuzu nasıl kullanıyorsunuz?

dedim ben sana #1528841 
tv ünitesinde mi yoksa duvara monteli mi? hangisi daha kullanışlı oluyor? artıları ve eksileri nelerdir? paylaşırsanız sevinirim.
(1) 

spor hakemliği

dedim ben sana #1525075 
30+ tan sonra öğrenilebilecek bir sporun hakemliği var mıdır? ne isterler? süreç nasıl işler? aramızda hakem olan var mıdır?
(3) 

profesyonel cilt bakımı yaptırmak

dedim ben sana #1522429 
dermapen, gözaltı ışık dolgusu, balkabağı peeling gibi yüze uygulanacak işlemleri yaptıran var mı aramızda? güzellik merkezleri yapıyor ama sanırım uygulayan doktor değil. ben aşırı korkuyorum böyle şeylerden kötü sonuç almaktan. güzellik uzmanları da belli bir eğitimden geçiyor biliyorum ama nedense çok merdivenaltı bi tabir gibi geliyor bana. kime, nasıl güvenip de yaptıracağız yaptıranlar varsa aydınlatabilir mi? teşekkürler.
(4) 

fail trileçe yapma deneyimi

dedim ben sana #1522215 
olmadı. yumurta kokuyor buram buram. üstündeki karamel de yanık oldu. koca bir tepsi. napayım ben bunu şimdi?
(14) 

İctiginiz en iyi mercimek corbasi

dedim ben sana #1521065 
İcinde neler var neler yoktu? Damak tadiniza hangisi uyuyor? Lokanta usulu olanlarda tam olarak nasil yapiliyor? Bence salca yakismiyor mercimek corbasina. Sogan olabilir ama havuc, patates bozuyor gibi sanki orjinalligini. Siz nasil seviyorsunuz?
(5) 

tragus mu helix mi?

dedim ben sana #1517121 
hangisinin duruşunu daha çok beğeniyorsunuz?
cinsiyet kadın.
(1) 

Spotify dinlenme sayisi

dedim ben sana #1516508 
Dinlediklerimizin youtubedaki gibi kac kez izlendigini/dinlendigini gorebiliyor muyuz?
(1) 

erasmus stajı

dedim ben sana #1514921 
bu dönem yüksek lisansa başladım. okulun erasmus anlaşması yokmuş ama staja gidilebiliyormuş. konunun ayrıntılarını nasıl öğrenebilirim? bilgi edineyim ki yapıp yapmayacağıma karar verip, dil sınavına vs çalışayım diyorum. hali hazırda da kamuda çalışanıyım. daha önce böyle bişey yapan var mıdır aramızda? şimdiden teşekkürler.
(3) 

Ahsap boyama

dedim ben sana #1513842 
Daha once ahsap boyama yapanlardan yardim istiyorum. Soyle bir montessori kitapligi olarak bilinen ahsap kitapligi boyayacagiz. Nasil bir ahsap boyasi almaliyiz su bazli, akrilik? Resimdeki kitapligi boyamak icin kac ml ahsap boyasi yeterli olur? Marka oneriniz var midir? Alisveris yaptiginiz online site varsa paylasirsaniz sevinirim. Tesekkurler.
(1) 

beyazlar için leke çıkarıcı

dedim ben sana #1508804 
yıpratmadan, delmeden çay ve bilumum lekeleri nasıl çıkartabiliriz beyaz kıyafetlerden?
(7) 

kapsüllü kahve makinası

dedim ben sana #1508435 
günde 1-2 kahve içen insanım. keyif için içiyorum ve güzel olmasını isterim o kahvenin. french press, v60, chemex derken azıcık da şöyle lattedir, cortadodur, flat whitettır içmek istiyorum. tam donanımlar bütçemi oldukça aşıyor. çok fazla da gün içerisinde kahve içmediğimden o kadar yüksek meblağlı olsun istemiyorum. 3-5 çeşit de kahve yapabilsin isterim. bi arkadaşım nespresso c30 kullanıyorum memnunum dedi. ne beklemek lazım bu makinalardan? siz kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz? 1300den başlıyor fiyatlar nirvanaya kadar çıkıyor. kafam karıştı.
(1) 

yüksek lisans katkı payı ücreti

dedim ben sana #1507666 
devlet üniversitelerinde yüksek lisans katkı payı/öğrenim ücreti var mı? sanki kaldırıldı diye hatırlıyorum. 2.öğretimlerde vardır mutlaka 1.öğretimlerde var mı? varsa ne kadardır?
(17) 

nevresim değiştirme sıklığı

dedim ben sana #1507372 
bunun ideal zaman aralığı nedir? şu kadar sıklıkla değiştirilmesi gerekir diyen bir bilimsel açıklama var mıdır? siz ne kadarda bir değiştiriyorsunuz?
(5) 

tarihi geçmiş yumurtalar

dedim ben sana #1504503 
son tüketim tarihi kasım 25i olan 10 kadar yumurta var ne yapayım bunları?
(1) 

1+1 hoparlor onerir misiniz?

dedim ben sana #1501873 
Creative kullaniyorum evde, cok da memnunum ama piyasada bulamiyorum. Fiyat olarak cok abarili olmayan f/p urunu cabuk bozulmayan bisey bulmam gerekli. 6-7 tane alicam. Bir de gucu usb den alirsa muko olur. Logitech prizden aliyor gucu baktigim kadariyla. Tesekkurler.
(3) 

su geçirmez, şık, kadın sırt çantası

dedim ben sana #1496585 
özellikle kitap koymak için istiyorum. işe gidip gelirken kullanmalık. kullandığınız varsa ve farklı önerilere açığım. teşekkürler.
(2) 

internet altyapı

dedim ben sana #1492921 
superonline yan apartman için kazı-kablo döşeme işini yapıyor şu an. döşeme yapan ekipten biriyle konuştum superonline'ı aramanız gerekiyormuş dedi birinden telefondan bilgi alarak. aradım superonline'ı alt yapınız yok size superbox verelim diyor. dedim bacım benim derdim o değil yan apartmana kadar kazmışlar zaten arkadaşlar dilekçe verelim imza atalım bizim apartmana kadar kazsınlar döşesinler altyapıyı maalesef öyle bi talep oluşturamıyoruz dedi. illa superbox alacakmışız ondan sonra altyapı talebi oluşturacaklarmış sonrasında sarı çizmeli mehmet ağa 1 yıl bekleriz herhalde. yok mudur bunun oluru yaa kime başvuralım söyleyelim de şu iş hızlansın. abonelik falan alırız taahhüt falan yeter ki gelsin. turk telekoma başvuralı 1 yılı geçti ses seda yok.
(2) 

banka hesabı detay görüntüleme

dedim ben sana #1491452 
marketten banka kartımla bir ürün almıştım iade etmek istiyorum ama fişim yok. fişsiz kabul ettiler ama bu sefer de tarih ve saat bilmemiz lazım dediler. tarihi buldum ama saati nasıl görebilirim? mobil ve web sayfasında göremiyorum. başka yolu var mıdır? müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı?
(1) 

etiket yapışkanı kıyafette kaldı

dedim ben sana #1490960 
yeni kıyafetin üstüne yapıştırılmış kontrol etiketinin yapışkanı kıyafette kaldı. makinaya atmadan önce nası yapışkandan arındırabilirim? makinaya direk atsam kötü olur sanırım.
(2) 

ösym görevli takvimi

dedim ben sana #1490840 
sınava girecek adaylar için müracaat tarihlerini sınav takvimi olarak yayınlıyor ösym. görevli olmak için böyle bir takvim var mıdır? rastgele girip hangi sınav görünüyorsa ancak öyle başvuru yapabiliyoruz. takvim olsa daha güzel olur. görev alanlar siz nasıl takip ediyorsunuz bu konuyu?
(14) 

kendinizi en çok ne zaman yalnız hissetiniz?

dedim ben sana #1489650 
ben 30.yaş günümü sadece annem kutlayıp, kendimi şehrin pahalı restoranlarından birinde doğum günü yemeğine çıkarınca. yalnız iyi ki evde kös kös oturmamışım ve o yemeğe yalnız da olsa gitmişim diyorum şimdi.
(5) 

Elimdeki baharatlar nedir?

dedim ben sana #1488825 
Zamaninda almistim ama ustunde isimleri yok. Unuttum da ne olduklarini. Bilen var mi bu 3 baharat nedir?
(5) 

bugün marketler açık olur mu?

dedim ben sana #1488755 
bim, a101 falan ramazan bayramında 1.gün kapalıydı. dün gidemediğim için soramadım çalışanlara. bilen var mıdır?
(8) 

ton balıklı salata

dedim ben sana #1487864 
evde marul, taze nane, domates, salatalık, havuç ve ton balığı var. nası lezzetli hale getirebilirim bu salatayı? yarın akşam yapacağım. içine ekle diyeceğiniz, sosunu şöyle yap diyeceğiniz fikirlere açığım. teşekkürler.

not: mısır tüketmiyorum. tavsiye olarak gelebileceğini düşünerek peşin peşin söyliyim :)
(1) 

aile sağlığı merkezi doktorları

dedim ben sana #1485335 
herhangi bir ildeki örneğin ığdır merkez 3 nolu aile sağlığı merkezi doktorlarını görebileceğim bir site var mı? devlet okullarının web sitelerindeki gibi teşkilat şemamız gibi bişey mümkün mü?
(3) 

emlak vergisi borcu

dedim ben sana #1479736 
belediyeden bi mesaj geldi 31.05.2021 tarihine kadar ödeme yapmanız diye. link bırakmışlar. ödemeyi mobil bankacılıktan vergi/belediye vergisi şeklinde de yapabilirsiniz diye. mobil bankacılıkta öyle birvergi borcu ödeme ekranı çıkmadı bana. emin olamadım. linkle dolandırılmayalım. var mıdır bilen? bu arada haziranda almıştım bir yıl olmadı daha mayısta vergi borcu gelmesi normal mi?

edit: e-devletten vergi borcu sorgulaması yaptım. borcunuz bulunmamaktadır çıktı.
(3) 

Moka pot vs espresso makinasi

dedim ben sana #1478275 
Kahve icmeyi seviyorum. French press, v60, chemex var ama espresso bazli kahveleri de seviyorum. Gecen cortado denedim starbucksta baya sevdim. Mokapot yeterli olur mu onlari yapmak icin yoksa yatirimlik bi kahve makinasi mi almaliyim?
(9) 

dua lipa

dedim ben sana #1477565 
z kuşağı ölüp bitiyor bu kız için. kızlı erkekli baya beğeniyorlar. bir y kuşağı olarak ben woooaawlık bişey göremedim kızda. ortalama bi ses, sıradan bi güzellik. neden bu kadar abartılıyor?
(15) 

Şu an ne hediye edilse mutlu olurdunuz?

dedim ben sana #1477109 
Uzun zamandir adidasin siyah yuruyus ayakkabilarina ve otomatik kahve makinalarina bakiyorum. Fiyatlardan dolayi ancak bakabiliyorum. Biri hediye etse mesela asiri mutlu okurdum. Size ne hediye edilmesini isterdiniz?
(2) 

sut tozu vs. kahve kremasi

dedim ben sana #1474090 
Kahve dunyasinin findik kremasindan yapacagim. Findik pudra sekeri ve sut tozu yaziyor icindekilerde. Zamaninda nescafe gold icerken sut tozu atiyorduk icine simdi adi kahve kremasi olmus ne farki var ki ikisinin. Yapacagim findik kremasina koymak istiyorum bisey farkeder mi bilen yonlendirirse sevinirim.
(5) 

tarihi geçmiş ilaçlar

dedim ben sana #1470561 
aferin, dolorin, kalidren, muscoril, terbisil, profenid gel 2019 ya da 2020 son tarihleri. çöp mü bunların hepsi? dümdüz çöpe mi atayım napayım?
(1) 

google maps

dedim ben sana #1469995 
açtığımda direk izmir çıkıyor. bilgisayarda ve telefonda gmail hesabımla senkronize. instagramda sürekli izmirle ilgili reklamlar çıkıyor illallah ettim artık. izmirle hiç alakam yok. nası oldu bilmiyorum. nasıl düzeltebilirim bunu hep pilizzzz!!!
(2) 

yüz temizleme cihazı

dedim ben sana #1469571 
günlük özbakım rutinime eklyeyim diyorum. foreo'ya yaklaşamıyorum inanılmaz pahalı bana göre. aşırı uygun fiyatlı olup a101de bimde satılanlardan çokça şikayet okudum. xiaomi almaya karar verdim ancak fiyat aralığı çok geniş nedenini anlayamadım. kimi satıcı 84liraya satarken kimisi 198lira? özelliklerine bakıyorum arada fark yok acaba benim bilmediğim bi özellik bişey mi var. ucuz etin yahnisi durumuna düşüp paramızı çöpe atmayalım.

kullanan memnun kalan kalmayan beni biraz bilgilendirirse sevinirim.

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
(7) 

Emily in Paris

dedim ben sana #1468616 
Cok tatlis bi diziydi. Bu ayarda onerebileceginiz kafa dagitmalik,yer yer komik romantik citir cerez baska netflix dizisi var midir? Simdiden tesekkurler.
(1) 

Instagram yeni hesap

dedim ben sana #1466375 
Mail adresiyle acilmis hesabin acilmasi icin en son telefonnumarasina dogrulama kodu gondermek istiyor uygulama. Peki ben telefon numarasini girip aktive ettigimde o hesabi, rehberimdekiler gorebilir mi? Taniyor olabileceginiz kisiler olarak anasayfasina falan duser mi? Tesekkurler.
(2) 

Telegram sorusu

dedim ben sana #1464432 
Cok aktif kullanmadigim bir hesabim var. Gecenlerde bi actim bi numara var ve gecmis temizlendi yaziyor. Numarayi tanimiyorum, kisiyle telegramda konusmuslugum yok (konussam hatirlarim?), hattimi alali 10 sene olmustur. Nedir bu bilen var mi?
123456  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık