tv ünitesinde mi yoksa duvara monteli mi? hangisi daha kullanışlı oluyor? artıları ve eksileri nelerdir? paylaşırsanız sevinirim.




 

tv ünitesi. sehpa her türlü olduğu için duvarın mantığı yok. sehpa konulamayacak/fazla yer kaplayacak durumlarda kullanılması mantıklı olur.

jelly bear

Duvar askısı. Sağa sola da dönebiliyor istediğim yerden tam açıyla izleyebiliyorum.

Ünite hem evi kalabalıklaştırıyor hem toz tutuyor gerek duymadım hiç.

chicha_v2

Duvara monte çünkü 60 inç, koltuğum da yüksek ve ideal göz mesafesine göre yerden yüksek olması gerekiyordu ve o kadar yüksek ünite istemedim.

Bruce

tv unitesi goruntu olarak daha guzel. zorunlu bi durum olmadikca duvari tercih etmem.

Kittie

Duvara monte. TV ünitesi çok yer kaplıyor, duvar daha temiz duruyor bence.

roket adam

tv ünitesi kullanıyoruz. ama duvara asılıyken de tv ünitesi kullanıyorduk. oğlanın yürümeye başlamasından, eşyaları devirmeyecek olgunluğa eriştiği yaşa kadar tv duvara asılıydı, ama tv ünitesi de yerinde durdu.

turkcell tv'nin box'ı var. internete kablolu bağlandığı için mecburen modem var. fiber modemin yanındaki daha ufak kutu gibi zımbırtı var adı neyse artık. mi box var. harici harddisk var. 10 yıldır falan kullanmıyoruz, olmasa da olur ama dvd player var. teledünya, tivibu, digiturk vs. kullanan için onların box'ı var, televizyonun dahilisini beğenmeyenler için uydu alıcısı var. var oğlu var.

altı boş duvara sınca bunları nereye koyuyorsunuz? hepiniz dahili uydu alıcılı tv'ye sadece uydu kablosu takarak mı kullanıyorsunuz? yoksa bu cihazları yere mi diziyorsunuz?

kibritsuyu

modem hariç ben hepsini duvar ile tv arasına koydum, tv'nin arkasına yapıştırdım. apple tv ve birkaç ıvır zıvır daha tv ile duvar arasında asılı duruyor yani. kumanda çektiği sürece o cihazların ortada durmasına hiç gerek yok zaten. yazlıkta da hepsini koltuğun altına bi yere koydum.

roket adam
1

mobil görünümden çık