(4) 

vize randevu öncesi hesaba para yatırmak

oddyseus #1357317 
internette gördüm ki vize öncesi hesaba 10 bin tl falan yatıran kişiler kaynak göstermediği için vizeleri reddedilmiş. ben erasmus stajı için vize başvurusunda bulunuyorum. kaynak olarak erasmus hibesi ve alacağım maaşı göstereceğim. lakin vize masrafları uçak bileti vs derken hesabım sıfırlandı. ereasmus hibesini vs kaynak göstereceğim halde banka hesabımın boş olması sorun teşkil eder mi? eğer öyleyse birinden 4-5 bin tl alıp hesabıma aktarsam onun kaynağını nasıl gösterebilirim ve riskli olur mu?
(4) 

intihar sorunsalı 2

oddyseus #1293782 
arkadaşlar dün şunu açmıştım: www.eksiduyuru.com

şimdi kızın kendisine yeni psikolog bulduk. önce biz gidip konuşmak istiyoruz psikologla durumu anlatmak için. aktif bi plan olmadığı halde sadece bu düşünceleri olan birisi kliniğe yatırılır mı zorla? şu an için klinik ihtimali seçenek değil. sadece kızın intihar düşüncelerini psikologla konuşabilmesini istiyoruz. zorunlu kliniğe yatmadan bunu yapması mümkün mü?
(11) 

intihar sorunsalı

oddyseus #1293530 
sevgilimin en yakın kız arkadaşı sürekli bi karamsarlık içinde. senelerdir intihar düşüncesinden bahsediyor ona ama son dönemlerde çok daha fazla dibe vurdu artık ilgi bekleme aşamasını da geçti kendi içine kapandı iyice. küçük kardeşini düşünmese direk intihar edeceğini söylüyor. sürekli anlam arayışında olan sanatçı kişilikli zeki bi kız. deistken böyle anlam arayışı vs ailesi istememesine rağmen türbana girdi. açılmak istiyo şu an geri. psikoloji okuyo kendisi psikologa da gidiyor ama hiçbi fayda etmiyomuş.

flörtüyle falan bi sorun yaşadığında sürekli kendini suçluyor, hiç değerli falan hissetmiyor. kız arkadaşım sürekli konuşmaya çalışmasına rağmen kendini geriye çekiyor. hediye falan yolluyo benimki de. ama cidden ani bir şey yapmasından korkuyoruz. işin içine psikologunu falan bu düşüncelerini soksak rehaba girmesi durumu iyice kötüye sokabilir. annesiyle ilişkisi de çok kötü. sürekli laf sokuyor annesi. normalde ailesiyle yaşamıyor ama haftasonları ve yaz tatilleri evde geçiyor. ne yapabiliriz bu durumda? sürekli anlam arayışında olup kendini değersiz hisseden birisi için ne yapabiliriz?
(5) 

metrobuste oturarak gitmek

oddyseus #1287008 
metroda unalanda inip beylikduzu metrobusune binicem ama ayakta gitmek cok yorucu oluyor. ters tarafa gitsem oturarak gidecek metrobus bulabilir miyim?
(9) 

domuz bacon

oddyseus #1270476 
www.nefisgurme.com

bunların tadı nasıl? ev yapımı hamburgerin içine güzel gider mi?
(43) 

kaç kilosunuz? [anketimsi]

oddyseus #1270068 
Boy, yaş, cinsiyet de eklerseniz sevinirim. eğer biliyorsanız yağ oranı da yazabilirsiniz.
(4) 

Aşırı açlık sorunu

oddyseus #1268499 
Arkadaşlar ne kadar yediğim önemsiz düzenli bi şekilde 2-3 saatte bir acıkıyorum. 300 gram köfteli dev gibi hamburger yedim 2 saat önce yine aşırı açım şu an. ama 1 tabak makarna da yesem yine 2 saat sonra acıkıyorum miktardan bağımsız bi şekilde. günde 7 öğün yiyorum bu şekilde. 1 öğün azaltırsam kilo veriyorum 6-7 öğünle sabit kalıyorum anca. metabolizma yaşım 14 çıkmıştı ama yine de abartı değil mi bu? hipertroid belirtileri falan mı bu?

şu an 85 kiloyum. 90'a çıkmak istiyorum ama bir türlü çıkamıyorum.
boy: 185
yaş: 23
(11) 

yemeğime tükürürler mi?

oddyseus #1268225 
Sürekli evde kendi hamburgerimi yapıyorum kalın sulu etli seviyorum. Yemek sepetin'de 350 gram köfteli hamburger siparişi vermiştim yeni açılan bi yerden. Menüde belirtmemelerine rağmen çift köfte şeklinde geldi. Neyse çok kalın olurdu zaten bi şey demedim. Sonra 200 gram etli hamburger siparişi verdim ve nota yazdım ki: "Geçen seferki gibi çift köfte gelecekse lütfen siparişi iptal edin özellikle nakit ödeme ile yaptım siparişi iptali kolay olsun diye" Ama yine çift köfte gelmiş.

Ben de lezzete 1 puan bastım. diğerlerine yüksek puan verdim. Puanı çok yüksek olan yeni açılan bi yer burası. Ben de yemek sepetinde muhtar olduğum için en tepeye oturuyor yazdığım yorumlar orada kalıyor. Adamlar notları karşılaştırarak onu yazanın bne olduğumu anladı heralde telefonla aradı zincirlerin sahibi. 3-4 dk özür diledi şimdi 40 liralık ücretsiz burger gönderiyor affettirmek için kendini. Ben tam da sipariş verecektim dışardan bu gelen burgeri yemeyi düşünüyorum ama %99 tükürüklü burger gelecek diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyosunuz?
(8) 

dondurulmuş patatesler sağlıklı mı?

oddyseus #1266101 
Yağ oranı %3 civarı falan oluyor bunların genelde ve yağlı pişirme kağıdı üzerinde yağ katmadan baharatla fırınlıyorum çok lezzetli oluyor. Bi are palmiye yğaı olay olmuştu bunların içinde de varmış sağlıksız mı?
(7) 

ne zaman şu dili biliyorum denir?

oddyseus #1264538 
günlük hayatta akıcı bi şekilde kendinizi ifade edebildiğinizde mi yoksa siyaset, felsefe tartışabilecek kadar iyi seviyeye geldiğinizde mi?
(1) 

aşırı terleme sorunu

oddyseus #1263113 
bu sorun 3.5 sene önce 80 kilo üzerine çıktığımda başladı. yağ oranım hiçbi zaman %12 üzerine çıkmadı. sporla birlikte kilo alıyorum. normal bir terleme değil ama özellikle küçük basık ortamlarda tavan yapıyor. nisan sonundan itibaren ya da kapalı nemli havalarda minibüs yolculukları beni mahvediyor mesela alnımdan sırtımdan terler akıyor. hatta ders zamanı artık yanımda ek tişört taşıyorum. hayat kalitemi çok düşürdü resmen. direk buna yönelik bir kan tahlili yaptırmadım ama başka şeyler için kapsamlı tahlil yaptırmıştım orada bir şey çıkmamıştı.

şimdi sadece bu soruna yönelik doktora gideceğim nisan gelmeden. ama sorun ne olabilir sizin görüşlerinizi merak ediyorum. 80 kilo üzerine çıkmadan önce yağ oranım %8lerdeydi sürekli ama %12 de düşük bi yağ oranı. kilo artışım bu terleme sorununu tam olarak nasıl tetiklemiş olabilir?

edit: biz de terleyebiliyoruz demeyin çevremdeki kilo sorunu insanlara göre çok çok daha fazla terliyorum. yaz tatillerinde gün içinde mahvoluyorum 10 saat boyunca. herkes bi insan nasıl bu kadar terler ya tepkisi veriyor.

edit2: içtiğim su miktarı ne derece etkiler bu durumu? bu 80 kilo üstüne çıktığım dediğim zamandan itibaren çok su içmeye başladım.
(12) 

it's always sunny in philadelphia seven yok mu ya

oddyseus #1262408 
çevremde kimi başlattıysam ya çok iğrenç buldu ya da komik bulmadılar. son 1 sene içinde 4 defa falan bitirmişimdir 12 sezonu. çevrenizdeki insanlara bu diziye başlattığınızda tepkileri ne oluyor?

ben çok önce ilk bölümü izlemiştim sarmamıştı devamını izlememiştim. sonra 1 kere 2. sezonun sonuna kadar izleyince aşık oldum resmen.

hatta abartmıyorum bir gün evleneceğim kadın bu dizinin hayranı olmalı. bu diziden zevk alamayan bir insanla hayatımı paylaşabileceğime inanmıyorum.
(6) 

fıstığa alerjim mi var?

oddyseus #1262167 
fıstık yerken yüzüm kaşınmaya başlıyor ve ertesi gün sivilce falan çıkıyor. alerjim mi var benim fıstığa yoksa normal mi?
(5) 

okul dondurma

oddyseus #1261192 
bir vakıf ünisinde %75 burslu okuyorum. bu dönem okul dondurmak istiyorum. ama 4 senelik normal eğitim süresi bitince bursum kesiliyor. ben dondurduğum için bu normal eğitim süresi 1 dönem uzamış mı oluyor yoksa nolursa olsun bursum kesilir mi?

okul yönetmeliğine bkaındım ama benzer bi madde göremedim konuyla ilgili
(19) 

kargoyu yukarı çıkartmadılar

oddyseus #1260846 
ağırlığı büyüklüğü ne olursa olsun kapıya getirmeleri gerekmiyor mu o ürünü? 130 kilo ağırlık plakası kargolatmıştım. kargo ücreti için 120 lira veridm zaten bir de bana çıkarttılar. tartıştım adamlarla, belli bir kilonun üzerinde olunca kapıya kadar çıkartmak zorunda değillermiş falan filan. internetten yönetmelik bakındım şimdi bulamadım. müşteri hizmetleri açmıyor. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? birlikte çıkarmayı teklif ettim 3 kişiler kabul etmediler. 45er kiloluk tutacak yeri olmayan parçaları omuzladım asansörsüz apartmanda yukarı çıkarttılar tek başıma.

sürat kargo
(14) 

buraya atılan kadınlara düşük puan verenler[resimli anket]

oddyseus #1260768 
bugün için demiyorum genel olarak diyorum. başka yerde ya da dışarda oylansa çok net 9 üzeri alacak kadınlara burada sürekli 4/10, 1, 3 falan denildiğini görüyorum. tamam güzellik görecelidir ama bazı puanlar da yok artık dedirtiyor. buraya sizin 10/10 olarak gördüğünüz kadınları atabilir misiniz?

not: sadece resimli sorulara 6/10 ve aşağısı puan verenler atsın lütfen.

not2: nereden bilecek ben de atayım diye araya kaynamak isteyeceksin ama lütfen bu anketi bozma rica ediyorum. zor beğenenlerin en mükemmelini merak ediyorum sadece.

edit: kadınların isimlerini de alalım lütfen :)
(1) 

internetten minoxil forte almak

oddyseus #1260706 
sakallar için minoxil forte almak istiyorum. internettekiler eczaneye göre yarı fiyatında neredeyse. bunlara güvenilir mi? tarihi geçmiş ürünleri falan mı satıyorlar?
(1) 

olimpik bar

oddyseus #1259769 
bu olimpik barların hepsinin çapı aynı büyüklükte mi? Yani herhangi bir olimpik ağırlık plakasını herhangi bir olimpik barla kullanabilir miyiz sorunsuzca?
(1) 

bi dersi 2. defa almak

oddyseus #1259733 
Ortalama artırma konusunda daha mı etkisiz bu dersler? Geçen sene kaldığım 2 derse şu an bakıyorum AKTS olarak aynı ama kredisi daha düşük gözüküyor. İlk seferde A yapan biri ile aynı etkiyi yaratmasın diye kredisi falan mı düşürülüyor derslerin alma sayısı arttıkça?
(7) 

alarmsız uyumak

oddyseus #1258323 
yetişkin bir insanın günlük ihtiyacı 7 7.5 saat uyku değil mi? Neden vücut kendi haline bıraktığımızda o sürenin çok üzerine çıkıyor? Ne zaman alarm kurmadan uyusam 10-11 saat uyku çekiyorum.
(3) 

melatonin kullanan var mı?

oddyseus #1257814 
melatonin almaya başladığımdan beri uyku sürelerim azaldı. önceden geç uyuyordum sürekli. şimdi erken uyuyorum ama bu sefer de az uyuyorum. uyuduktan 5 saat sonra falan kendi kendime uyanıyorum ve gün içinde uykulu geziyorum. bu tarz anormal bi yan etki gören var mı benim gibi?
(12) 

ben çok güldüm

oddyseus #1255237 
paylaşmak istedim:

www.facebook.com

beceremedik awlkdjawldj

not:
esprilerin büyük bi çoğunluğu oyunculara yönelik
(1) 

üniversite okurken askerlick tecilim bitmiş?

oddyseus #1255092 
"AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 04/02/2018 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR."

e-devletten kontrol ettim

Yatay geçiş yapmıştım. Bu durumda üniversite kendisi uzatmıyor mu bu süreyi?
(2) 

üçlü priz bilgisayar kapanması

oddyseus #1251698 
geçenlerde üçlü prizi değiştim ama o zamandan beri masaüstüm kendi kendine kapanıyor günde 1-2 defa. bazen de oyun sırasında görüntü tamamen donuyor hiçbir şey olmuyor. sizce böyle sorunlar sadece güç kaynağından mı kaynaklanır yoksa üçlü priz de böyle bi eşye sebep olabilir mi?
(17) 

100-200bin arası araba önerisi

oddyseus #1250852 
İlk arabam olacak. öğrenci olduğum için 4 kapı zorunluluğu yok. yakıt, kullanım hissi ve görünüm gibi durumları göz önüne bulundurarak birkaç öneri alabilir miyim?

not: erkek
(1) 

biz hangi servera bağlanıyoruz?

oddyseus #1250407 
twitter falan pinglediğimde çıkan ipyi arattığımda amerika falan diyor genelde. bunların avrupa türkiye sunucuları falan yok mu? herkes amerikaya mı bağlanıyor? yoksa orada yazan ülkeler bağlantının en son nereye gittiği mi?
(1) 

eve spor salonu malzemesi

oddyseus #1249646 
evin salonuna kendi spor salonumu kuruyorum. bench + squat rack ve çok fonksiyonlu istasyon aldım. sizce eve ne tip aletler güzel gider kurulumu kolay olması açısından vs? çok kompleks alet önerileri vermeyin spor salonuna gidiyorum zaten. ama spor salonuna üşendiğimde evde yapmak için ne tip aletler önerirsiniz
her bölgeyi idare edecek şekilde?
(7) 

enpara otomatik ödeme talimatı

oddyseus #1249645 
nasıl veriliyor? talimatlarıma girdiğim faturaların hiçbiri otomatik ödenmiyor. ne yapmam lazım otomatik kesmesi için?
(16) 

bu nasıl kardeşlik böyle?

oddyseus #1246891 
babam ben 7 yaşındayken vefat etti. olaydan 3 hafta sonra kardeşi senetle kapıyo geldi rahmetlinin bana borcu vardı diye. paramız falan yoktu zor durumdaydık zaten başkasına olan borçlardan dolayı. annem ödeyemeyeceğimizi söyleyince mahkemeye verdiler. uzaktan olan birisi de değil. sürekli gidip geldiğimmiz akrabalar bunlar. daha sonra parayı ödeyebilmek için annem beni sünnet ettirdi oradan gelen altınlarla borcu kapattılar.

hadi neyse o borçtu. alması elbet haklıydı ama ölünün üstünden 3 hafta ynei geçmiş para sıkıntısı varken yapılmazdı ama yine de kabullendi annem. ama daha sonra babamın diğer küçük olan kardeşi evlenecekti ama parasal sorunu vardı. babamın çok sevdiği bi kardeşiydi annemle de iyi anlaşırdlardı. kredi çekmek istedi ama kefil gerekiyodu. annemi kefil olarak kullandı dul maaşı aldığı için. bu krediyi çektikten sonra şehri terketti kaçtı. kefil olduğu için borç anneme kaldı. aldığımız 3 kuruşluk dul yetim maaşı da ona kesildi. 3 kardeşiz bir de. en son uydum hala şehirden şehre dolaşıyomuş birilerini dolandırıyomuş.

uzun süre bu olaylar aklıma gelmemişti hiç şimdi aklıma gelince sinirden elim ayağım titriyor. 15 sene geçti şimdi kendi işim / startupım var. paraya falan ihtiyacım yok. ama bu orosbu çocuklarını bulup döve döve öldürmek istiyorum. bu nasıl kardeşlik böyle? sevdiğim bir abim istersem o küçük olan amcamı buldurabileceğini söyledi ben olayı anlattıktan sonra. karşısına çıkıp döve döve ağızlarını burununlarını kırmamam için bir sebep var mı?

bu olayları neden unuttuğumu hatırlamıyorum bile. kuduruyorum şu an resmen oturduğum yerden.
(16) 

bahşiş veriyor musunuz?

oddyseus #1245805 
yemeği getiren elemana, berbere, restorana.

bahşiş takıntım var benim. arkadaşlarım hep gereksiz buluyor ama genelde %20-25 e kadar bahşiş veriyorum. niyeyse kendimi zorunda gibi hissediyorum bazen de içimden geliyor. siz bahşişe karşı mısınız? zaten maaş alıyor ne para vericem diyenlerden misiniz?
(2) 

eve spor salonu kurmak istiyorum

oddyseus #1245793 
evin salonu boş ve tek yaşıyorum. yumuşak zemin döşetip dumble set + squat rack + bench press sehpası almak istiyorum. spor salonu üyeliğim var zaten ama gidemediğim zamanlar evde yapmak istiyorum. 7-8 bin lira bütçe ile kapatabilir miyim bu işi?
(1) 

Ultrabook önerisi

oddyseus #1245063 
Autocad konusunda hiçbir sorun çıkartmayacak taşınması kolay bi ultrabook önerisi alaabilir miyim? Bütçe kısıtlaması yok ama 6k'ya kapatırsam güzel olur.
(5) 

moderatörlerin yok yere başlık silmesi

oddyseus #1242667 
biraz önce şu kişiye şu durumda ne kadar maaş vermeliyim ayarında sorum iş/eleman arama sebebiyle silindi. eleman falan aradığım yok duyuru üzerinden. piyasa öğrenmeye çalışıyorum ki ona göre vereyim. şaka mısınız siz?
(2) 

59 saniyelik videoyu izlemek için 30 saniyelik reklam izlemek

oddyseus #1242506 
Bu sitenin sahibi sözlük mü? Öyleyse sözlük yönetiminde hangi yüksek zekalı arkadaş alıyor acaba bu kararı. İçeriğin %50 uzunluğunda reklam mı olur allah aşkına?
(7) 

oda tv sitesi hacklendi mi?

oddyseus #1242220 
Aşağıdaki linki okumaya çalıştığımda işlemci bir anda %100 kullanıma ram %30 kullanıma geçiyor bilgisayar donmaya başlıyor. Nasıl böyle bi şey mümkün olabilir? Kapattığım anda düzeliyor. Sitenin içine bitcoin miner falan mı kurmuşlar? İşlemcim laptop vs de değil i7 7700k.

odatv.com
(14) 

ev yemeği yaptırtmak

oddyseus #1241305 
bunun piyasası nedir? komşuyla anlaşmak istiyorum. bana günlük 1 tencere et/tavuk
1 tencere de bulgur/makarna yapacak günlük. bu olaylar nasıl oluyo? ama market alışverişi için de vaktim yok her şey ona ait olacak. bu işin piyasası nedir? komşu kadın samimi birisi normal ticaret gözüyle fazla istemez ama piyasasına uygun vermek istiyorum yine de. market masrafları dışında ne kadar vermek uygundur?
(5) 

ukrayna'da villa kiralamak

oddyseus #1240191 
yazın arkadaşımla 3 ay boyunca eşyalı internetli havuzlu vs villa kiralamak istiyoruz. Mevki Odessa ya da Kiev. Ama olmazsa Rusya/Rostov da olabilir. Böyle ukraynaca/rusça bilmeden sadece ingilizce ile bu kira işine aracı olacak bir web sitesi falan var mı? bulduklarım genel olarak günlük/haftalık kiraya veriyor. Sezonluk bir sistem göremedim.
(5) 

yabanci dizi izlemek için platform

oddyseus #1238070 
Netflix USA vpn sorunu var yeterince hızlı değil görüntü kalitesiz geliyor. Netflix Türkiye içerik sorunu var. Çok fazla yabancı dizi izliyorum ne önerirsiniz? Şöyle güzel listeleme, bildirim ve öneri algoritması olsa fena da olmaz.
(3) 

netflix usa düşük kalite

oddyseus #1237688 
virgin islands vpn'ine bağlanarak kullanıyorum ama neden görüntü kalitesi bu kadar düşük? ayarlardan her şeyi en yükseğe aldım. üyelik paketi de full hd ama normal dizi izleme sitelerinden bile çok daha kötü kalite veriyor. bilmediğim bir şey mi var? ben cam gibi bir kalite bekliyodum amazon prime videodaki gibi.
(4) 

yurtdışından düzenli para girişi

oddyseus #1237520 
enpara hesabıma düzenli para geliyor cex.io'dan. günlük/aylık dolar girişleri ne kadara ulaşırsa dikkat çeker? yani aylık kaç bin doları görmem lazım ki artık maliye vs noluyor bu ne yapıyor desin?
(8) 

80ler nasıldı?

oddyseus #1235909 
95li bir bebeyim. ve dizilerde filmlerde portrelenen 80ler atmosferine bayılıyorum. araçlar, müzkler, kıyafetler, saç stilleri. zaten insanlığın en üst seviyesine çıkmışsınız neden değiştirdiniz tüm alışkanlıklarınızı?

yoksa gerçeklikten uzak bir 80 havası mı aşılanıyor bize bu dizilerde?

mesela bir örnek: stranger things
(6) 

windows sunucular ne kadar güvenli?

oddyseus #1235826 
bi tane türk firmasından windows sunucu kiraladım ama sunucu üzerinde bazı hassas bilgilerim var. orada çalışan istersen ben napıyorum diye izleyip bilgilerime ulaşabilir mi? yoksa sızması falan mı gerekiyor o derece bir erişim için?
(10) 

gururlu bi' insan mısınız?

oddyseus #1231471 
sadece evet/hayır diye de cevap verebilirsiniz. ama ek olarak soru soracağım.

siz kesinlikle haklıyken size büyük kötülük yapan birine hakaret ettiniz ve iş mahkemeye geldi. eğer söylediklerinizi geri almazsanız, haklı olduğunuz halde karşı taraftan af dilemezseniz ceza alacaksınız. bu kişinin karşısına çıkıp af diler misiniz?

not: durum tamamen kurgusal başımda öyle bir iş yok
(5) 

malum kişi kaç sene yaşar sizce?

oddyseus #1230522 
böyle 10 sene üzeri ülke yöneten devlet adamlarının yaşam süresine ilişkin bi veri var mı ortada? stres falan bunların yaşam süresini kısaltmıyor mu?
(6) 

şu dövme nasıl?

oddyseus #1230289 
img.buzzfeed.com


enseme twin peaks dövmesi yaptırmak istiyorum. ne düşünüyosunuz? cinsiyet belirtirseniz sevinirim.

bi de kötü diyenlerden ense için dövme önerisi alabilir miyim? merak ediyorum ne tip öneriler gelecek diye.

-erkek
(10) 

konserve yemek sağlıksız mı?

oddyseus #1229825 
metabolizmam çok hızlı spora tekrar başladığımdan beri kilo alamıyorum. öncesinde 5 senelik geçmişim var. şu an 78 kiloyum eski 85 kiloma dönmek istiyorum yavaştan. glisemik indeks düşük omega 3:6 dengesine falan dikkat edince kalorimi tamamlamakta zorlanıyorum çerezlerle bile. benim 500 kaloriye daha ihtiyacım var günlük. bunu konserver barbunyadan falan karşılasam nasıl olur? haftada 4-5 gün normal besinlerin üstüne konserveden yemek zararlı olur mu? koruyucu kimyasal falan katıyolar mmı bunun içine?
(26) 

erkek evine kız ev arkadaşı

oddyseus #1229811 
şu an 2 erkek 3+1 evde kalıyoruz salon ve 1 oda boş. Benim ev arkadaşımın 2 kız sınıf arkadaşı ev arıyomuş bizde kalmak istiyorlar. 4 kişi olunca bayağı rahatlıcam kira açısından ama kararsızım nasıl bi şey olur diye. hiç tanımadığım kızlarla evi paylaşırsam rahatım bozulmaz mı sizce? temizlik sorunum yok yemeğimi bulaşığımı çamaşırımı düzenli yapıyorum zaten ama tanımadığım kızlar girince rahatsız hissederim gibi geliyor. siz ne yapardınız benim yerimde olsanız?

not: asıl kiracı sizsiniz karar size ait gelmesin deseniz gelmeyecekler.
(1) 

Türkiye'deki upload hızları

oddyseus #1229669 
Ne zaman yükselecek artık? İnternet aleminin parlayan çocuğu Türknet bile 2 mbps veriyor vdsl altyapım 20'ye kadar uploadı desteklediği halde. Akn olayından sonra şu upload hızına da bi el atsalar çok güzel olacak. Tamam 10+ mbps upload hızlarında gözüm yok ama şu veri çağında 8 mbps aşağı hızdaki bi upload hızı çok kısıtlıyor.
(4) 

kredi kartı kullananlara soru

oddyseus #1227590 
kredi kartı kullanmadım hiç bu konuda bilgim yok ama diyelim 5900 liralık bi ürün var 4 aylık taksit yapılacak. kredi kartımın limiti o aylık taksit kadar olsa yetiyor mu yoksa 5900 mü olması lazım limitin o 4 taksiti bile yapabilmek için.
(2) 

erkek saç bakımı

oddyseus #1227520 
saçım dökülmüyor ama küçüklükten beri seyrek. her ihtimâle karşı bakımını yapmak istiyorum. ne önerirsiniz? sadece dökülmeye karşı da değil her türlü bakımını yapmak istiyorum yıpratmadan daha çok canlı durması için vs.
123456789  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık