nasıl veriliyor? talimatlarıma girdiğim faturaların hiçbiri otomatik ödenmiyor. ne yapmam lazım otomatik kesmesi için?




 

hocam karşı taraftan verseniz o talimatı? atıyorum superonline'dan

binder dandet

Faturanın kesildiği gün değil, faturanın son ödeme tarihinde ödeniyor bu arada bilmiyorum biliyor musunuz ama.

mr sherlock

mr sherlock, hocam direk elektriği kesmeye gelmişler bugün. ödeyecek sanıyodum sistem otomatik. kesen adamı durdurdum gözünün önünde ödedim mobilden.

karşı tarafsa bankadan veriliyo o talimat dedi.

oddyseus

@oddyseus ilginç olmuş. çağrı merkezini arayıp sorsaydınız keşke. bir de daha önce gelen faturaları kontrol ettiniz mi? Fatura üzerinde otomatik ödeme talimatı verildiyse bankanın adı yazar.

mr sherlock

hocam vadesiz hesapta yeterli para yoksa ödemez. böle bişi olmuş olabilir mi? ben de kullandım zamanında enpara'yı. ödüyodu kendi diye hatırlıyorum.

spirit crusher

otomatik ödeme talimatı ile anında fatura ödeme farklı iki işlem. kesmeye geldiler dediniz diye açıklamak istedim, yanlış da anlamış olabilirim.

anlık olarak fatura ödemek istiyorsan, otomatik talimat vermeyeceksin. enpara kullanmadım sistemini bilmiyorum. ama anlık ödeme illaki vardır. sen ödemeler bölümünden, var olan mevcut günü gelmiş ya da geçmiş bir fatura ödeyeceksin. (eğer kurum günü geçmiş ödemeyi bu şekilde kabul ediyorsa tabii)

otomatik ödeme talimatı ise, adı üstünde bir talimat. gelecek tarihli (henüz son ödeme günü gelmeyen) faturalar içindir. ve bu faturlar da (eğer otomatik talimat oluşturulmuşsa) son ödeme gününde sistem tarafından ödenir.

mahone

spirit crusher, hocam adamın önünde mobilden ödedim diyorum yani evet vardı hesapta para :)

oddyseus
1

mobil görünümden çık