görüşüyor musunuz arada? çay sohbet muhabbet.
on üzerinden değerlendirecek olsanız kaç puan verirdiniz kendinize? bir ben mi mutsuzum boşlukta gibiyim.
merhabalar şimdi beim arkadaşımın şöyle bir derdi var. dedesi zamanında arsa satın alıp bunu büyük oğlunun üzerine yapmış. adamda buraya 5 katlı bir bina dikmiş zaman içinde. şimdi binayı müteahhite verip yıktıracak bina yıkıldığında dedenin diğer çocuklarına miras hakkı doğmuş olmuyor mu arsa üzerinde.
clear, Head And Shoulders dahi kullandım yine kepek yine kepek. siz ne kullanıyorsunuz teyzem rejoice tavsiye etti.
www.teknosa.com
internete gireyim mesaj çekeyim bir de müzik dinleyeyim istiyorum. dokunmatikleri sevemedim bir türlü.
internete gireyim mesaj çekeyim bir de müzik dinleyeyim istiyorum. dokunmatikleri sevemedim bir türlü.
sadece bir kereye mi mahsustu.
benim iki kedim var biri 2.5 yaşında diğeri 4 aylık.
(10)
hiç annenizi ya da babanızı ağlattığınız onu utandırdığınız anlar oldu mu?
patlak fermuar #668762
bak sen şu işe :S
sanırım ben suyla çalışıyorum ve ortalama 3.5 litre falan.
bu gelecek olur geçtiğimiz yüzyıllar olur.
ben hiç uçağa binmedim ama merak eder dururum acaba kaç yaşında hangi şehre ya da hangi ülkeye gideceğim diye.
steve jobs'ın stanford konuşmasını bilen biliyordur herhalde sizce hangisi?
yalnız gerçekçi cevaplar bekliyorum. sahiden böyle bir şey olduğunu düşünün cevabınız ne olurdu?
* para
* şöhret
* kaybedilen bir yakın
* kariyer
* aile
* diğer?
* para
* şöhret
* kaybedilen bir yakın
* kariyer
* aile
* diğer?
var mı böyle bir şey. iyi şans vs. kötü şans, yoksa rastlantı mı tüm bunlar. yanlış zamanda yanlış yerde olmak ya da doğru zamanda doğru yerde olmak mı?
bu konuda sizin düşünceleriniz ya da inandığınız görüş hangisi?
a. dünya'ya çarpan bir göktaşıyla uzaydan geldi ve gelişti.(mikroorganizmalar)
b. yaratıcı güç.
c. yaşam inorganik maddeden kendiliğinden oluşumla ortaya çıktı, tıpkı kurtçukların çürüyen etten ya da kınkanatlıların gübre yığınından oluşması gibi (Aristoteles).
sizce?
a. dünya'ya çarpan bir göktaşıyla uzaydan geldi ve gelişti.(mikroorganizmalar)
b. yaratıcı güç.
c. yaşam inorganik maddeden kendiliğinden oluşumla ortaya çıktı, tıpkı kurtçukların çürüyen etten ya da kınkanatlıların gübre yığınından oluşması gibi (Aristoteles).
sizce?
merhaba sevgili manga severler. şimdiye kadar hiç okumadım ama internetten biraz araştırınca çizimler hoşuma gitti. nereden başlayayım ne tavsiye edersiniz?
one piece güzele benziyor.
one piece güzele benziyor.
şuradaki ürünü inceledim ama iki fiyat var biri kampanya diğeri ödeme seçeneği diyor. kampanya olan %30 indirimli diğeri %8. e bu adamlar manyak mı gidip yüzde 8'den alsın. nasıl bir şey bu kafam karıştı.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
iyi sabahlar. aklıma takıldı şimdi. laptop almayı düşünüyorum daha önce cardfinans kullandım -2008 senesi- ödemelerimi hiç aksatmadan düzenli bazen toplu halde yatırdım neyse aradan seneler geçti şimdi ben kart yenileme için başvurup alsam 1000 tl maaşa 2500 limit verirler mi?
soru başlıkta arkadaşlar. harçlar kaldırıldı ama öğrenim ücreti katkı payı var deniliyor. nedir bu işin aslı bilgilendirirseniz sevinirim. yıldız teknikte yeni kayıt olanlar lisans eğitimini 4 senede bitirenler ödemez diye duyuru yapmış. 5 kuruş dahi ödemiyoruz diğmi?
www.sks.yildiz.edu.tr
www.sks.yildiz.edu.tr
motor için ne anlam ifade eder. iyi mi kötü mü?
36 saattir bağlantı hızıyla ilgili ciddi problemler yaşıyorum. Bir tek ben değil kuzenimin evinde de durum aynı ikimizin de internet servis sağlayıcısı farklı. İnternet hızıyla problem yaşayan arkadaşlar var mı? Nereye şikayet etmeliyiz. Bu arada superonline kullanıyorum.
soru başlıkta arkadaşlar eylülün 10'una kadar adres teyit etmem gerekir normalde ama bir ara kaldırılacak dediler ne oldu ne bitti resmi gazete de yayınlandı mı yürürlükte mi nedir son durum?
selam arkadaşlar, benim sormak istediğim bir konu var. kpss üzerinden belediyelere memur olarak atanırsak sözleşmeli mi yoksa kadrolu mu oluyoruz?
bir arkadaşım kpss'den (merkezi) atanırsan emekli sandığına bağlı kadrolu memur oluyorsun taşerondan girersen sözleşmeli oluyorsun demişti. bir de sizlere danışayım dedim.
bir arkadaşım kpss'den (merkezi) atanırsan emekli sandığına bağlı kadrolu memur oluyorsun taşerondan girersen sözleşmeli oluyorsun demişti. bir de sizlere danışayım dedim.
bağımlılık yapan diyenler var gün boyu takılanlar var. nedir bu sitenin amacı neler yapılıyor?
www.reddit.com
www.reddit.com
evet sevgili romalı kardeşlerim antik mısır olur, roma olur var mıdır tavsiyeleriniz. alexander, gladiator ve agora'yı izledim.
evet soru başlıkta mutlaka izlemelisin dediğiniz ülkemizde gösterime giren girmeyen kıyıda köşede kalmış festival filmleri tabi dram olacak.
az önce yemek yapacakken farkedip ocağı vanayı kapadım korkudan. camı açıp havalandırdım mutfağı. hortum delinmiş büyük ihtimalle. şimdi bu sızıntı işi için alo 187'yi mi aramayalıyım yoksa teknik servis'i mi?
merhaba emine s. bederler, oktay ustalar... canım kısır çekti bende hazır malzeme varken yapayım dedim. ama klasik olsun istemiyorum sizin kendi tarifleriniz vardır eminim. nasıl yapayım. baştan söyleyeyim taze nane bulamadım. hadin bir yardımcı olun bu kardeşinize.
merhabalar sorum aslında şu. diyelim kpss'yi kazandım tercihimi yaptım. mülakatta ne gibi sorular soruluyor. mülakattan kalınca tekrar kpss'ye mi girmem gerek yoksa, nasıl oluyor o süreç arkadaşlar. elenen adaylar bekliyor mu başka bir seçim mi yapıyor?
soru başlıkta arkadaşlar bu hastalığın avrupa nüfusunun üçte birinin yok olmasına sebep olduğu söyleniyor fakat hastalığı bitiren durduran ne oldu? bu konuda kaynak gösterecek ya da bilgilerini paylaşacak arkadaşların yardımına açığım.
selam sevgili romalı dostlar aziz petrolar. bendeniz 2004 ticaret meslek çıkışlı kendi halinde yurttaşım. bu sene için üniversiteye hazırlanıyorum ama ne okuyacağıma karar veremedim. daha önce 2 yıllık dış ticaret programına gittim bana göre olmadığını anlayınca yarım bıraktım. bu sene yök tarafından alan dışı tercihlerde puan kesilme uygulamasının kalkacağını öğrendim. en azından yök başkanı böyle söylüyor. genelde görsellikte ve sözelde iyiyimdir güzel sanatlara da yatkınım ama işin içine matematik girince beynim duruyor arkadaş. bu bağlamda hangi meslek dalları benim için idealdir. ha bir de türkiye'de iş bulabileceğim dallar olmalı. var mı bir tavsiyeniz. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, hepinizi öperin.
arkadaşlar düne kadar böyle bir şeyim yoktu açıkçası. taki bugün adsl'im açıldı ağız tadıyla film izleyemiyorum. arabanın ilerleyişi dahi kesik kesik oluyor. ekran kartım ati 3650. internet hızım 8 megabits. normal bir film cdsi koyup sorunsuzca izliyorum ama internetten izlerken hep böyle donuk donuk akıyor görüntü. video hızla yükleniyor onunla ilgili bir şey değil. sebebi ne olabilir. help mee.
1