
bir kac tane vardi.
bir yil oncesine kadar gorusuyordum, son bir yildir bulusmuslugumuz/gorusmuslugumuz yok.


istanbul'da tanıştığım badimle şimdi yaşadığım şehirde karşılaştım. yine sözlükten başka bir abimizi de alıp üçlü rakı geceleri yapıyoruz.


Yok.


Duyurudan az, sozlukten cok var.


bir kaç kişi dışında kimsesizim :) görüşmüşlüğümüz yok.böyle iyi.


Var. Hem duyuru hem sozluk. En sık konustugumla her gun watsaptan cilginlar gibi konusuyoz. Baska ulkeye gitti malesef.


Olmaz mı? Sevmeyenim kadar sevenim ve sevdiğim var. :)


bir sevgili,
üç kadın arkadaşla buluşma,
iki kadın arkadaştan da buluşma sözü aldım. :p


Buluştum, sevgilim de oldu. Muhabbet için hala görüştüğüm bir insan var.


Hayır, buralarda yok.


Tanıştıklarım ya şişman yada deli çıktı, erkek arkadaş alımları da kapalı bende. Kimse yok yani.


sözlükten oldu da buradan yok pek. burada muhabbet ediyorum yani, dışarda buluştuğum olmadı pek. buluşmuşsak da bir kere olmuştur, samimi değilizdir vs. hatırlamıyom çünkü. samimi olsak hatırlarım.


Var


sözlükten yok, buradan var


anket duyuruya cevap beğenmeme egosu da yeni moda sanırım. nerede benim tik'im. sende mi şişmansın neyini beğenmedin cevabın?


Buradan yok, eskiden sözlükten vardı. Muhabbet azalsa da hala hal hatır sorariz, 6-7 senedir tanıyorum hepsini. Yüz yüze görüşmedik hiç, yolda karşılaştığım oldu ama ne bileyim büyüyü bozmamak için selam vermedim. :)
Sevgilim de sözlükten.
Şimdi hicbir mecradan arkadaş edinemiyorum, bu saatten sonra da zor heralde.


var, sözlükte daha fazla. daha doğrusu duyuruya 3 sene falan girmeyip o zamanlar kullandığım nicki de bıraktığım için burada öyle çok muhabbet ettiğim insan kalmadı.


sözlükten var burdan buluşmadığım ama sık sık konuştuğum biri var


en yakın arkadaşım olarak kız arkadaşım vardı.


erkek arkadaşım^^
gerçekten kız düşüyor beyler.


nayır.


onlarca var. biri de sensin.


Evet. Bu yine neyse, eskiden "news" diye bir kültür vardı ve oradan koca bir arkadaş ordusu sahibi olduk, etkinlikler şunlar bunlar.
Tüm sevgililerimi de internet üzerinden edindim.
Kısaca internet en temizi. Direkt frekans odaklı bağlantılar kazanılabiliniyor. ;İşin püf noktası "kendiniz olmak."
