(4) 

pazulari gelistirmek

baldur2 #1309842 
bunlar icin chinup mi yoksa barbell curl mu daha faydali arkdaslar?
stronglifts yapiyorum aslinda da idman sonlarina koyayim diyorum birini ekstra hareket olarak?
(3) 

yurtdisindan turkiyeye urun gonderme

baldur2 #1309841 
arkadaslar kardesime atiyorum 3-5 tane ayakkabi veya kiyafet gondersem bunlar nasil oluyor? uzerine hediye falan mi yazmam gerekiyor? gumrukten geciyor mu bu sekilde?
(1) 

cut - definition (vucut gelistirme)

baldur2 #1309840 
arkadaslar,
mumkun oldugunda etkin bir definisyon icin ne yapmak gerek. atiyorum 10 gun gibi bir sure var. biliyorum cok kisa ama her ikinci gun agirlik calissam diger gunler de yuruyus falan yapsam olur mu? bol bol su ve protein mi almaliyim ayriyetten? ve dogal olarak aldigim kaloriyi de azaltacagim degil mi?

tam olarak cut nasil yapabilirim, bir formul vs verir misiniz?
(9) 

guc kazanmak vs kas yapmak

baldur2 #1306885 
temelde fark ne?
guc kazanma programlari mesela stronglifts 5x5'te guc kazanirken kas yapiyoruz. mesela estetik amacli kas yapmak kavrami ne tam olarak? set ve tekrar sayilari mi farkli? kaslar sadece goruntuden mi ibaret oluyor? guc kazanmiyor muyuz? veya birakinca daha mi cabuk kuculuyor?

nedir yani tam olarak? hangisi daha faydali? hangisi daha kisa surada daha etkili? farklar nedir tam olarak?
(6) 

sebze yemegi yaparken

baldur2 #1306851 
pisirme sosu var hazir.
once tavuk goguslerini kizgin tavada harlayip, sonra bu sosu dokucem. daha sonra da karnabahar-mantar ve brokoli var elimde. bunlari once sosun olmadigi baska bir tavada yagda 2-3 dakika kavurayim mi yoksa sosla beraber pisen tavuga mi atayim direkt? nasil yapayim arkadaslar?
(5) 

kosmak mi yurumek mi

baldur2 #1304163 
kosmak ne kadar zararli arkadaslar dizlere? yani duzenli kosan her kisi illa diz sorunu mu yasiyor ileride yoksa biraz abartili bir iddia mi? yoksa hizli yuruyus yeter mi diyorsunuz kardiyo yapmis olmak icin?
(1) 

pasaport ve seyahat

baldur2 #1304161 
arkadaslar bir tane iptal olmus pasaportum var, bunu seyahat ederken tasimali miyim? iptal edilen pasaportun icerisinde su anki yasadigim ulkeye ait olan giris cikis damgalari var, bu ulkeden gidicem ancak tekrar donucem.
(3) 

netflix dizi tavsiyesi

baldur2 #1303633 
arkadaslar tek kriterim bitmis bir dizi olsun. yeni sezonu gelecek olmasin.
bir de bu docuseries diye gecenler bitmis mi mesela?
veya mini-series diye gecenler de tamamiyle bitmis diziler mi?
tesekkurler.
(5) 

ielts

baldur2 #1303595 
itiraz durumunda 1 puan artma ihtimali var mi bandlerden birinin, duyan goren? yoksa en fazla yarim puan mi oynar?
(2) 

oyun monitoru alirken nelere dikkat etmeli

baldur2 #1302835 
ips ekran olmasi mi?
ms degeri mi
hz degeri mi?
g-sync veya free sync olup olmamasi mi?
yoksa 4k olup olmamasi mi?

oyun performansi icin hangilerini daha cok dikkate almak gerek arkadaslar?
(3) 

sigortami devam ettirmek

baldur2 #1302830 
arkadaslar 3 sene sigortali calismistim, sonra biraktim. bu sigortami kaldigim yerden kendim primleri odeyerek devam ettirebilir miyim? ne yapmam gerek? ne kadar odemem gerekiyor. 1 sene ozelde calistim sonra devlet memurlugu yapmistim. ben turkiye'de degilim babam vekaletname ile bu isleri halledebilir mi?
(7) 

ev alirken baska bir ev ipotek ettirmek ve kredi cekmek

baldur2 #1302829 
arkadaslar diyelim bir tane ev aldik, ikinci bir ev alacagiz ama kredi cekecegiz. duzenli gelirimiz yok. kefille veya ilk evi ipotek gosterirsek kredi cikar mi? bir diger varsayimsa bankada ikinci evin fiyati kadar para olmasi ancak yine duzenli gelir yok diyelim. bu sekilde kredi cikar mi?
(1) 

fotograf guzellestirme

baldur2 #1302828 
arkadaslar cogu telefonun kamerasinda beautify ozelligi var ya hani, bir profesyonel fotograf makinesiyle cektigimiz fotograflari bilgisayara attigimizda, renk, isik vs acisindan guzellestirebilecegimiz kullanimi basit programlar var mi? yoksa bu istediklerimi zaten fotograf makinesinin menusunden de yapabilir miyim? canon m3 makine. hic bakmadim daha.
(7) 

Banka islemi sorunu

baldur2 #1301114 
Biri bana olan borcunu banka transferi yapti. Onunki ile benim bankalar farkli. Ve onun hesabi sirket hesabi benimki kisisel hesap. Banka bloklamis parayi. Ancak bu transfer islemini yapali 8-9 ay oluyor. Yani sorunca da bankadan haber bekliyorum diyor. Salliyor mi yoksa bu Kadar uzun surebilir mi bir islem? Yani cok yakin bir insan acayip hayalkirikligina ugricam yalan soyluyorsa ki oyle gozukuyor mantigim bir banka islemi 9 ay surmez diyor.
(1) 

Netflix

baldur2 #1300151 
Ben netflixe abone olsam yurtdisindan, turkiye'deki kardesim de benim hesabimdan izleyebilir mi?
Evetse icerik nasil oluyor? Hangi icerigi gorecek? Benim icerigi gorecekse Turkce altyazi yayginligi ne alemde?
(2) 

vucut yagini olcmek

baldur2 #1299779 
bunu yapan tartilar dogru yapiyor mu? yoksa illa bir saglik merkezine mi gitmek gerekiyor?
(2) 

kredi cekmek ama

baldur2 #1299750 
yurtdisinda yasayan biri yurtdisindaki gelirini veya bankadaki birikimini gostererek kredi cekebilir mi? verirler mi? veya turkiye'de geliri olan birine kefil olabilir mi? veya beraber kredi cekilebilir mi?
(3) 

lazer epilasyon

baldur2 #1299692 
diode denen makineyle yapilan lazer epilasyon icin kac seans gerekli arkadaslar? ya da genel olarak 6 yetiyor mu? ya da en azindan 10-12 seans mi gitmek gerekir?
(4) 

flort ile tatile cikmak

baldur2 #1299436 
arkadaslar 1,5 aydir arasi gorustugum bir kiz var. kiz en basta ciddi iliski bakmadigini soylemisti. ben de tamam dedim, o zamandan beri takiliyoruz, beraber zaman geciriyoruz ortalama 2-3 gunde bir bulusuyoruz vs.
yalniz epey uzun zamandir tatile gitmek istiyordum bir yere ve uygun bilet bulunca aldim, bileti alma zamanim kizla ilk tanistigim gunlere denk geliyor, simdi ise o benle tanismadan once baska bir yere tatil ayarlamisti, benim de simdi haberim oluyor ve beni de davet etti simdi. simdi ben kendi basima tatile gidecegimi nasil soyleyeyim? kizin tepkisi ne olur? sogur mu, keske ben de sana soylemeseydim diye mi dusunur? ya da ben de onu benim tatile mi davet etsem ayni zamanda onunkini kabul edip? bilmiyorum su anda sevgili degiliz ama oraya dogru ilerliyor gibi sanki, ikimizin de bulundugumuz ulke de kalici vizemiz yok, yani bir nevi yakin gelecegimiz de mechul. ne diyorsunuz?
(1) 

atlet bedeni

baldur2 #1298814 
atlet bedeni 14'ten 22'ye kadar var ama bir turlu bulamadim tam olarak hangi bedeni secmem gerektigini? large giyiyorum normalde.
(7) 

bedelli askerlik ve yurtdisinda yasayanlar

baldur2 #1297676 
arkadaslar 4 yildir yurtdisindayim ayni zamanda bakayayim ama kalici oturumum yok ve 3 sene calismisligim da yok aslinda. simdi bu bedelliden yararlanabilmek icin turkiye'ye gelip 21 gun askere mi gitmem gerek? yasa buna ne ongoruyor?
(5) 

emlak piyasasi, ev alirken dikkat edilecek hususlar

baldur2 #1293512 
arkadaslar merhaba, kanalima hosgeldiniz.
1- mesela sahibindende atiyorum emlakci firmasi ilani koymus 300 bin tl ev icin. simdi bu 300 bin tl haric bana cikacak baska masraflar nedir? komisyon, vergi, tapu, noter islemleri vs? ne kadar daha ek odeme cikar tahmini? oran olarak mi yoksa sabit fiyat mi mesela diger ek giderler?
2- pazarlik payi ne alemde? atiyorum ben bu 300 bini pesin odemek istesem pazarlik yapmali miyim? dogal olarak pesin ile meblagi dusurebiliriz gibi degil mi?
3- bu balon malon degil de faizler devamli artiyor, kredi cekmek de zorlasiyor, fiyatlar duser mi? ev almak icin ideal bir zaman mi? yoksa kisa dogru daha mi ucuz olur mesela evler? neyi takip etmek gerek
4-onun haricinde mesela beylikduzunde veya kurtkoy'de 2 arti 1 80-90 metre kare evler var 200-250 bin arasina? bunlar normal mi yoksa bir bit yenigi var midir? cunku istanbul'da 400-500 binden aza ev bulmak imkansizlasti deniyor. tamam belki beylikduzune de pek istanbul denemez gerci de.
5- son olarak baska nelere dikkat etmek gerekiyor acaba?
(8) 

yabanci birine turkce ogretmek

baldur2 #1293470 
arkadaslar ozel ders vermem gerekiyor,
nasil yapmaliyim?
1- bir iki tane kitap buldum ama baska ogretici kitaplar da atabilirsiniz uzerime?
2- nasil bir yol izlemeliyim, kitabi mi takip edeyim? alistirma tarzi ev odevi mi vereyim? bastan sona grammari mi ogreteyim once?

her turlu yardima acigim.
(5) 

yurtdisina evrak gonderme

baldur2 #1289553 
kurye degil de express olarak en hizli ptt ile mi gonderilir?
takip edilebilir olmali, express olmali ve alici imzasi gerekiyor. sizce hangi firmayla gondermeliyim?
(3) 

telefon sarj olmuyor

baldur2 #1287943 
her turlu kabloyu ve prizi denedim ancak olmuyor. bu tip durumlarda sorun nedir genelde? batarya midir? yoksa soket midir?
telefon xiaomi red mi note 3.
(2) 

Ptt ile gonderilen zarf

baldur2 #1287533 
kitalararasi olarak kac gunde gider? ekspress vs degil, standart gonderim. 17-18 gun oldu, daha fazla beklesem mi yoksa umudu keseyim mi?
(7) 

iki tane yatagi ust uste koymak

baldur2 #1286395 
bu sekilde yatilir mi? birini koyacak yerim yok aslinda ondan soruyorum. cok yuksek olmasi disinda rahatsizlik verir mi?
(2) 

karisik sebze pisirmek

baldur2 #1284093 
arkadaslar elimde tefal actifry var veya firin da var. bunlari nasil marine edim? yag, tuz, biber. baska ne koyabilirim? sirke veya limon suyu?
karnabahar, biber, brokoli, sogan ve asparagustan olusuyor bu karisik sebze.
bi de actifry'da yaparsam su koyayim mi bir bardak kadar yoksa gerek yok mu?
(3) 

blazer ceket

baldur2 #1284083 
lacivert veya navy blue tonlarinda bir blazer ceketim var diyelim. bunun altini nasil tamamliyorum? tisort veya gomlekle mi? duz renk gomlek mi? pantolon koyu renk kot mu? chino mu? kumas mi? ayakkabi?
(5) 

kapali zarfta transkript almak

baldur2 #1284081 
arkadaslar bir egitim kurumu istedi benden bunu, iste ogrenimimi onaylamak icin ancak zarf logolu vs degil duz sari zarf. ancak disinda muhur ve imza var. boyle bir sorun olur mu sizce?
(6) 

transkript almak

baldur2 #1282828 
istanbul universitesi'nden kardesim benim adima, kapali zarfta muhurlu transkript alabilir mi arkadaslar?
vekaletname mi gerekli?
kac gunde cikar?
tesekkurler.
(6) 

tavuk gogsunu nasil marine etmek gerek

baldur2 #1282626 
selam arkadaslar, sote seklinde veya fileto olarak kestik diyelim, bi gece onceden marine edip buzluga koymak icin ne malzemeleri kullanmaliyiz?
tuz, biber, limon. zeytinyagi, bal, yogurt. kekik, zerdecal, soya sosu gibi malzemelerden hangileriyle karistirmaliyim? hangileri olmazsa olmaz veya hangisi hangisiyle karismaz? nedir yolu yordami? ayrica alternatif soslama yontemlerini de yazabilirsiniz.
(4) 

Bir iste calisildiginin kanitlanmasi

baldur2 #1282610 
Sigorta dokumu
Isyerinden referans mektubu
Maas bordrosu
haricinde baska belge var mi kacirmis olabilecegim?
(3) 

klasik gitar egitim seti

baldur2 #1282008 
arkadaslar klasik gitara yeni baslayan biri icin egitim seti onerebileceginiz link vs var mi? youtube vs degil de.
(16) 

hayvancilik? nasildir, ne yapmak gerek

baldur2 #1281930 
arkadaslar selam, 200 bin tl butce yeter midir baslangic icin? devlet tesvigi vs var mi? kisinin elbet basinda durmasi mi gerek yoksa adam tutarak yapmak da kurtarir mi? her turlu fikre acigim. nasil bir plan cizmeli, bu isle daha once hic ugrasmamis birisi icin.
(2) 

imar affi nedir

baldur2 #1281927 
arkadaslar selam,
1- bu imar affi cikti, yasalasti ve su anda basvurular yapilabiliyor degil mi tapu almak icin?
2- simdi bizim ev bir daire, site icerisinde. sanirim daire tapusu yerine arsa tapusu alabiliyordu daire sahipleri, simdi daire tapusu mu alabilecekler?
3- dogal olarak ev tapulu oldugundan evin degeri artacak mi?
4- bu islemlerin maliyeti ne kadar olur tahminen? evin bedelinin yuzde 3'u diye okudum ama bunun tam olarak hesabi nasil yapilacak? evin guncel degeri mi belirlenecek, devlet tarafindan?

tesekkurler.
(3) 

bagajda getirilebilecek degerli urunler

baldur2 #1281808 
yurtdisindan satmak icin degil de genelde kullanmak icin ama satilsa da kur fark-fahis vergilerden dolayi turkiye'de kar edilebilecek urunler neler? atiyorum amerikada 100 dolar, turkiye'de 900 lira tarzi ucurum derecesinde fark olan urunleri soruyorum.
- telefon
- laptop
- fotograf makineleri?
- saat

baska ne geliyor akliniza?
(4) 

Reddit

baldur2 #1281776 
buna nasil fotograf yukluyoruz? post atarken postun sol tarafinda milletin yukledigi resim gozukuyor ya hani? onun icin resmi tam olarak nereye yuklemek gerekiyor?
(5) 

cv sorulari

baldur2 #1280461 
1- referanslari belirteyim mi yoksa talep uzerine ayarlanir tarzi bir sey mi yazayim?
2- bir adet is bir adet akademik cevreden olur mu?
3- fotograf koyayim mi?
4- alakasiz isleri belirteyim mi yoksa hic belirtmeyeyim mi?
(4) 

ayrik on disleri duzeltmek

baldur2 #1280219 
ayrik on disleri duzeltmek icin telden baska dolgu vs tarzi bir yontem var mi arkadaslar hani goruntu olarak kotu de durmayacak? ve kac seans surer bu tahminen? bir mi?
(1) 

su kimdi ya

baldur2 #1278284 
arkadaslar su videoda en soldaki uzun sacli adam kimdi, bi turlu cikaramadim, galatasarayli eski bir futbolcu sanirim galiba.
www.59saniye.com
(4) 

duvara beyaztahtayi yapistirmak

baldur2 #1278082 
duvari delmeden ve kalici iz birakilmasina sebep olmadan nasil yapabiliriz bunu? poster yapistiran guclu cift tarafli bantlardan kullansam olur mu acaba?
(3) 

30 day shred nedir aga.

baldur2 #1277294 
yapiyor musunuz bunu? evde mi yapiyoruz spor salonunda mu? tam 30 gun mu suruyor yoksa bazi yorumlarda 2-3 gun dinleniyorum diye boyle 2-3 aya cikmaz mi? amac nedir kas kazanmak mi? daha siki bir vucut mu yoksa yag yakmak mi?
(5) 

tavuk sorusu

baldur2 #1277025 
cumartesi aldigim tavugu, o gunden beri buzdolabinda tutuyorum. tavuk gogsu. kokladim bir tuhaflik yoktu ama emin degilim. pisireyim mi bugun?
(3) 

saglikli beslenme manyaklari

baldur2 #1275874 
yok limonlu su, yok tarcinli yogurt vs tarzi alternatif, az bilinen beslenme yontemleriniz, atistirma tarzlariniz vs nelerdir? merak ediyorum neleri kaciriyorum.
(11) 

yurtdisinda araba getirtmek

baldur2 #1275263 
yurtdisinda bir ulkenin vatandasi olanlarin turkiye'ye bir arama getirme hakki vardi sanirim. bunun adi neydi ve sartlar nedir? bunu para kazanma olayi olarak kullanabilir miyiz? atiyorum luks bi araba getirip galeriye satsak? yani oncesinde galeriyle anlassak? bunun hakkinda bilgisi olan var mi?
(2) 

sneakers onerebilir misiniz?

baldur2 #1274908 
adidas veya new balance olmak kaydiyla hangi model sneakers onerebilirsiniz? butceden ziyade soyle guzel bir renk ve modele onem veriyorum bu asamada. degisik, cekici bir renk olabilir, cirtlak degil de. erkegim.
(6) 

yemek yapmayi ogrenmek

baldur2 #1272956 
epey detayli anlatan youtube sayfasi onerebilir misiniz?
ozellikle sebze yemekleri aslinda.
bir de buharda sebze pisirip yiyor musunuz? buharda hangi sebzeleri yapiyorsunuz? karnabahar, asparagus, brokoli? baska ne eklenebilir? buhar tenceresi kullaniyorsaniz hangisini?
(4) 

Yurtdisinda calismak ve askerlik

baldur2 #1272263 
Bu 3 sene calisma mevzusunda herhangi vizelerle 3 sene yoksa oranin kalici oturumu veya vatandasligi ile mi calisinca?
(1) 

karisik deniz urunleri nasil yapilir

baldur2 #1272087 
donmus karisik seafood var ve elimde tava ile ocak var. bunlari nasil yapacagim? tarif atabilir misiniz uzerime? pisirirken falan nelere dikkat etmeliyim maksimum lezzet icin.

mobil görünümden çık