[q]
(4) 

Sap nasil ogrenilir?

baldur2 #1370538
arkadaslar selam,
finans-muhasebe alanim, bu yazilimi ogrenmek icin sanirim neredeyse tek yol bu yazilimi kullanan bir sirkette calismak onceki duyurulardan anladigim kadariyla?
peki herhangi bir kursu, online kursu vs yok mu en azindan mesela finans ile ilgili bir modulu hakkinda bilgi sahibi olsak?


 

olmaz mı, var tabi.

www.udemy.com

babilbaligi

evde çalışmakla çözülecek bir iş değil bu program. 3 şirket geçirdim sap'ye son şirketimde bile "oha böyle bir şey mi varmış" deiğim yerler çıkıyor.

kablelvuku

SAP kullanan bir şirkette uzun zamandır çalışıyorum, her versiyon güncellemesinde neredeyse tüm bilgimiz çöp oluyor, yeniden, yeniden öğreniyoruz.

SiyamkedisiZorro

basic seviyede kodlab Rıdvan AKGÜL'ün FI kitabı var onu öğrenirsiniz, herşeyiyle öğrenmeniz çok zor çünkü müşterinin talebine göre yazılımın belli bölgeleri özelleştiriliyor. bir müşteride gördüğünüz ekranlar öbür müşteride hiç var olmayabilir. hele ki FI aşırı dinamik bir modül, bazı temel konuları var ama hesap kitap işleri her müşteride değişiyor nerdeyse.

>her versiyon güncellemesinde neredeyse tüm bilgimiz çöp oluyor,
versiyon güncellemesi nerdeyse 5-10 senede bir yapılır böyle bir şeyin olma imkanı yok, zaten çok uçuk farklılıklar olmuyor. 4.6Cde olan ekranların çoğu HANA sistemlerde bile varlığını sürdürüyor.

nahtoderfahrung
1

mobil görünümden çık