[]

Kariyer.net gibi sitelerde arama sonuçlarında istenmeyen ilanları çıkarmak

Demek istediğim şu: Bir arama yapıyorum ve sonuçlar içerisinde hayvan kadar satış ve pazarlama ilanı çıkıyor. Ben bu ilanları görmek istemiyorum. Ne yapabilirim arama sonuçlarında bunların çıkmaması için?




 
çok net söylüyorum kariyerden falan iş başvurusunda bulunmayın. kariyer %80 vasıfsız elemana iş bulma sitesi. eğer biraz deneyimin varsa biraz piyasanı tanıyosan girer şirket sayfasından başvuruda bulunursun. ya da en güzel çözüm gider CV'ni bırakırsın. ben bizim şirketten biliyorum print edilmiş CV'ler hep daha çok rağbet görüyodu incelemesi kolay olduğundan yoksa gırla mail geliyor..


  • KidLazer  (25.07.15 12:54:13) 
ahahah ya kariyerden iş başvurusunda bulunmayın diyen var.

bugün en büyük holdingler bile tonla para döküyor kariyere, secretcv ye.

istediğin adayı bulmak kolay değil, bu bir.
arkadaşın dediğinin bir kısmı doğru, tecrüben varsa, kalifiyeli elemansan kariyer yerine linkedin i de kullanabilirsin, bu iki.
print edilmiş cv ler daha kolay incelenmez götünüzden element uydurmayınız.

şöyle de bir şey açıklamak istiyorum. diyelim ki açık pozisyonum var. sen de şirkete elden cv bıraktın, veya insan kaynaklarına vs.. mail attın. kardeşim benim 1000 tane işim var senin cv ni nasıl hatırlayayım? tek açık pozisyonum senin başvurduğun değil ki. kariyerden açtığım ilana gelen başvuruları dilediğim gibi filtreleyip istediğim adaylara ulaşabiliyorum, veya kariyerin datebaseinde dilediğim gibi search yapıyorum.

herkes ik uzmanı aq.

soruna cevap, searc kısmında bu kelimeler olmasın de "satış" "pazarlama" ilan içeriğinde değil, ilan isminde olmasın şeklinde search edersen bu işini görür.
  • benaslinda  (25.07.15 13:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.