[]

Diğer ihtimâli unutup mutlu olabilirler mi Vol.2

Bir polis, evde, bir duygu patlaması anında çekip silahını havaya ateş ediyor.

Seken kurşun, karısının 5 cm yanındaki şişeye isabet ediyor.

Çok şükür ki, bikaç cm ile kadın kurtuluyor.

Polisin, böyle birşey yapmaması gerektiğnii bilmesi gerekir, havaya açılan ateşlerden onlarca insanın öldüğü bir dünyada yaşıyor sonuçta. Ama düşmüş işte bu gaflete.

Bu yaptığı hata, karısının canına mâl olabilirdi.

Bu vehim olayı göz ardı ederseniz ağalar, birbirine deli gibi aşık bir çift bunlar, adeta kumrular, ölürler birbirleri için, o derece.

Amma ve lâkin, en ufak bir kavgada, kadın bu hatasını adamın başına kakıyor, hatırlatıyor.

Soru: Kalan ömürleri bu olayın gölgesinde mi geçer, yoksa herşeyi unutup mutlu olabilirler mi?

edit: 1)farzedelim ki, düğünde havaya sıkıyor. Duygu patlaması kızgınlık ya da sevinç vs. oalbilir.

2) Birbirlerini çok sevdileri ve vazgeçemiyor oluşları gözden kaçıyor. Adamın karısı yerine hayatından çıkaramayacağı babası, kardeşi vs. gibi düşünebilirsiniz, empati yapmanızı kolaylaştıracaksa.

Tüö yorumlar için teşekkürler. Yeni versiyonları gelecek.

 
aynı şeyi sormadım, revize soruyu okur musunuz lütfen.

Polis değilim.
  • varoluscusanri  (21.05.15 22:51:00) 
hikayedeki kişinin polis olması önemli değil ayrıca. Silahı olan herhangi biri olabilir. Bu yüzden mesleği bırakmalı falan gibi yorumlardan ziyade, asıl sorduğum konuya odaklı cevaplar verirseniz sevinirim ^^


  • varoluscusanri  (21.05.15 22:52:57 ~ 22:53:11) 
nasıl bir duygu patlaması ki bu silah çektiriyor. o dakika boşarım herifi.
belli ki adam manyak bir daha o silahı geçmeyeceği nereden belli.

  • kuzey li  (21.05.15 22:53:00) 
farzedelim ki, düğünde havaya sıkıyor. Duygu patlaması kızgınlık ya da sevinç vs. oalbilir.


  • varoluscusanri  (21.05.15 22:53:41) 
fark etmez sorumsuz pisliğin teki.


  • kuzey li  (21.05.15 22:54:43) 
şapşik polis evine iş getirmiş işte. nolcak hepimiz yapıyoruz arada. kadın bence bu adamın bu hatasını başına kakmamalı artık ayıp! kadın hatalı hatta niye ölmemiş ki.


  • benjamin breeg  (21.05.15 22:57:42 ~ 22:58:16) 
kalan ömürleri tabii ki bu olayın gölgesinde geçer. travmatik bir olay bu sonuç olarak. az biraz normale dönmesi için adamın ömür boyunca eve hiç silah getirmemesi lazım. ve mutlaka duygularını kontrol etme, düzenleme gibi konularda uzunca bir süre terapi görmesi şart. silah olmasa bile bıçak olur, dayak olur herhangi bir şiddet yöntemine başvurabilir çünkü. kadın sürekli diken üstünde yaşar diğer türlü, bu da davranışlarına yansır, sevgisi azalır ve zamanla biter.


  • le fate ignoranti  (21.05.15 22:59:53) 
diğerinde doğrudan karısına ateş etmişti galiba orda olmazdı ama bu kazaya girer. olurlar evet.


  • lorne malvo  (21.05.15 23:04:34) 
valla ben kadının yerinde olsam diğer tüm ihtimalleri unutup böyle bi malak ile nasıl evlendim diye kendimi dağlara vururdum.. korkunç bir hikaye, tüyler diken diken........


  • mayaa  (21.05.15 23:14:28) 
Soru: Kalan ömürleri bu olayın gölgesinde mi geçer, yoksa herşeyi unutup mutlu olabilirler mi?

Cevap: Evet kalan ömürleri bu olayın gölgesinde geçer, kesinlikle unutulmaz, bir daha mutlu olamazlar.
  • seoman  (21.05.15 23:29:53) 
Duygu patlaması adı altında kaç insan ölüyor memlekette her gün haberi var mı? Ben zaten adamın yerinde olsam kendime güvensizlikten terk ederim o kadını.

Mutlu olabilirler mi bilmiyorum, ben bu durumda olsaydım gayet huzursuz olurdum, o şekilde de adamla birlikte olmayı tercih edeceğimi sanmıyorum. Dengesiz.
  • amelie poulain  (21.05.15 23:37:08) 
o kurşun 5 cm sağa yerine 10cm sola kaysa kalbine gelip öldürebilirdi değil mi? yani o "birbirini çok seven" çiftten erkek olan o "çoook" sevdiğini oracıkta öldürebilirdi.

bu nasıl bir duygu patlaması yahu? "farzedelim ki, düğünde havaya sıkıyor. Duygu patlaması kızgınlık ya da sevinç vs. oalbilir." demişssin bununla hiçbir alakası yok.bahsettiğin durum örnek verdiğin halden yüzlerce misli ciddi.sevdiğin kadına kızıp onun yanında havaya ateş ediyor.ve neredeyse ölümüne neden oluyor.sevdiğin kadına kızınca böyle bir davranış sergileyen adamdan korkulur.ciddi anlamda korkulur ve bu net bir şekilde magandalıktır, hayvanlıktır.erkeğim ama eğer o kadın yerinde olsam karşımda ki insan kim olursa olsun - altını çiziyorum kim olursa olsun - anında hayatımdan çıkarırım.böyle bir hayvanla bırak birlikte olmayı,o hayvanı gördüğüm yerde kaçarım yolumu değiştiririm.

"Birbirlerini çok sevdileri ve vazgeçemiyor oluşları gözden kaçıyor. Adamın karısı yerine hayatından çıkaramayacağı babası, kardeşi vs. gibi düşünebilirsiniz, empati yapmanızı kolaylaştıracaksa." burda sanki adamı biraz haklı çıkarmaya çalışıyormuşsun gibi düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim.ama dediğim gibi söyleyeceğin her durumda adam o kadar haksız ki, hiçbir durum onu haklı çıkaramaz.

böyle bir durumun unutulabileceğini düşünmüyorum.kadının adamla hala birlikte olması tamamen yanlış bence.yani kadının yerinde olsam bırak onunla tekrar birlikte olmayı düşünmeyi, yüzüne bile bakmam.
  • taluy  (21.05.15 23:52:23) 
soruyla alakasız olarak buradaki herkes sinirli anlarında çok doğru şeyler yapıyorlar.soruya gelecek olursak ; kadın milleti unutmaz o evlilikte artık huzur olmaz.


  • tosunpasa  (22.05.15 01:40:53) 
Kurşun, polis vs. deme. Vazo fırlattı, bıçak fırlattı de. İteledi pencereye çarptı az daha aşağı düşüyordu de. Öfke kontrolü hepsinde ciddi bir problem. Ben ayrılırdim. Kendini tutamıyor demektir, çok tehlikeli. İsterse evi yikip sinirini eşyalardan cikartsin ama karsidakine fiziksel zarar verecek bir şeyi kabul edemem.


  • Lim5  (22.05.15 02:16:39) 
adamın kesinlikle meslekten ihracı gerekiyor. krem peynir'e %100 katılıyorum. toplumsal ve bireysel açıdan hayati tehlike arz eden psikolojik bir güçsüzlük var o noktada.

hepimiz sinirleniyoruz ama sinirliyken yaptığın şeyler de aslında kişiliğinin bir parçası. ben sakince açıklarım mesela, kimisi delirir bağırır çağırır, kimisi döver, kimisi saldırır, kimisi öldürmeye teşebbüs eder. baskı ve stres altında mantığı devreden çıkan birinin eline silah verip toplum güvenliği ile alakalı bir iş yaptırmak bildiğin intihardır. bu adamların ortalama insandan daha güçlü sinirlere sahip olması gerekir ki zorluk altında dengeyi sağlayabilsin.
  • roket adam  (22.05.15 09:55:13 ~ 09:55:54) 
yeni versiyon yukarıda


  • varoluscusanri  (24.05.15 00:52:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.