[]

Trenle 15 saat yolculuk yapılır mı? Ankara>İzmir

Ankara İzmir arasını trenle gitmeyi düşünüyorum. 15 saat trenle yolculuk yapılır mı? Yolculuğun uzun bir kısmı gece saatlerinde geçecek üstelik.

Acı bir deneyim mi olur?


 
kör bi saate uçak biletini ucuza getir, daha iyi. o yel çekilmez.


  • widee  (20.04.15 11:28:50) 
çok gittim geldim ank trenleriyle izmire izmirdend e ankaraya tabi. çok keyiflidir. uyursun rahat rahat tekli koltuk sistemi var. unutmaman gereken asla ekspres trenden bilet alma
mavi tren tercih et. restoranında alkol yemek ızgara herşey var fiyatlar makul. sabahın erken saatlerinde güneşin doğuşunu trende izlemek çok keyifli bir başka oluyor...
ayrıca otobüs gibi değil, kalkıp dolaşabiliyorsun. hayatta en az 1 kere denenmesi gerekir. tek değilsen çok daha keyifli.
  • erty_ksk  (20.04.15 11:35:36) 
Ben ki kafamı.koyduğum gibi saniyeler içinde ve her ortamda uyuyabilen insanın, ankara-istanbul arası tren yolculuğunda asla uyuyamadım. O sallantı ayrı sert, takır tukur ses ayrı dert, kompartımanlar arası dolanıp duran insanlar. E dolayısıyla ara kapının açılıp kapanması ayrı dert, klimanın deli soğuğu ayrı dert. Ha koltuklar da inanılmaz rahatsız. Boynumun tutulduğu nadir zamanlardandır o yolculuk.

Paraya kıyabilecek isen ucuza uçak bileti bul, veya yataklı vagondan al. Asla koltukta takılma.
  • kaymaktutmayansicaksut  (20.04.15 12:56:26) 
Cevaplar için teşekkürler.

Yalnız yataklı vagonlar pahalı değil mi? Uçak biletini yataklı trenden daha ucuza bulabiliyorum. Bir gariplik mi var? Sadece gidiş için 109 tl diyor.
  • otonom  (20.04.15 16:19:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.