[]

Alkol Etkisiyle Söylenen Cümlelere Tepkiniz

Ne olurdu? Duyacağınız cümleler iyi veya kötü.

Örneklemek gerekirse, sevdiğiniz ama hiç seni seviyorum demeyen birinden alkol etkisiyle söylendiğine inandığınız şekilde 'Seni seviyorum' cümlesi duysanız,

ya da yine sevdiğiniz birinden alkol etkisiyle söylendiğine inandığınız şekilde hakaret içeren sözler duysanız tepkiniz nasıl olurdu?

 
alkol bilinçaltındaki gerçekleri ortaya çıkarır. o yüzden ayık kafayla söylenenlerden daha fazla ciddiye alırdım, iyi veya kötü.


  • fleur du mal  (15.01.15 17:52:03) 
fikri neyse zikri de odur derim.


  • nereye bu gidis  (15.01.15 17:52:15) 
Hiç takmıyorum, umursamıyorum. ALkol bilinçaltındakileri çıkarır falan bahane zaten içmeye başlamadan evvel sarhoş olunca söyleyeceklerini düşünmeye başlıyor bazıları, ona kodluyorlar kendilerini. AYık kafayla söylemesini bekliyorum bir kez daha, yoksa umursamıyorum.


  • Solem2  (15.01.15 17:57:08) 
Asıl alkol etkisiyle söylenene inanmak lazım aslında.


  • battal gemalmaz  (15.01.15 17:57:26) 
iyiyse iyi kötüyse kötü olurdu.

birinci örneğine göre tepkip olumlu olurdu. hatta çok hoşuma gierdi.

ikinci örneğine göre tepkim olumsuz olurdu.

alkolün sadece gerçekleri söylettiği tezine katılmıyorum. genelleme belki yapılabilir ama herkeste aynı değil. mesela bende değil :) ben alkol etkisindeyken salladığım da oluyor :D
  • secilmis uye  (15.01.15 18:06:03) 
Alkolün etkisiyle insan birilerine sarmak istiyor ve boş boş konuşuyor. Ciddiye almamak lazım.


  • duhan  (15.01.15 18:06:40) 
ikisini de sallamam. gelsin ayık kafayla söylesin.


  • seksen9  (15.01.15 18:12:19) 
ya şu "alkol bilinaltında yatanları söyletir" lafını kim çıkardıysa... yok arkadaşım öyle bişey.

alkol insanı saçmalatır bu kadar basit. o yüzden tepki vermemek gerekir.
  • brotha b  (15.01.15 18:18:32) 
alkolün etkisiyle söylenen her şeye, gerçeklik payı ne olursa olsun "ya bi siktir git" derim.


  • der meister  (15.01.15 18:39:02) 
kafası güzel adam tezcanlı hareket eder. sarılmak ister sarılmazsın zaten sen hep böyleydin bıdı bıdı yapar. ya da ayağı kayar yakalarsın işte bu adam böyle hep kalendar adamdı muhabbeti çeker. bilinçaltı falan diye düşünmek saçma.

şahsen sarhoşken yapılanın üzerinde fazla durulmaması gerektiğine inanıyorum.
  • baal  (15.01.15 18:51:04) 
Sallıyor da olabilir, beyninin musluklarını açmış da olabilir. Her iki durumda Ege şiveli bir içses ile "Du baken. Bundan sonna n'ediveğcek" der, beklerim ama ikinci durumda bekleme süreci az biraz daha içim şişmiş olarak geçer.


  • aychovsky  (15.01.15 18:54:33) 
Bu sorduğun şeyi hergün olmasa bile haftada 3-4 gün yapıyorum. Her akşam atarım 3-4 extra.

Ve artık şöyle oldu; ben içtiğim zamanlar benim dediklerimi pek takma diye tembihliyorum... Bu çoğu zaman benim kaçış noktam. Bişey diyince "yaa alkollüydüm" diyip işin içinden sıyrılıyorum.

Bunun nedeni de, evet bilinçaltı.
Bu taa derinlerden gelmiyor, o an aklına geliyor ve alkolün verdiği cesaret ile diyorsun.

Bilinçaltından gelmiyor diyenler bilinçaltına sıçayım diyecek ama %70 içerde söyleyemeyip bastırdığın şeyler alkolün gazıyla atıyor kendini dışarıya. İsterbilinçaltı de ister o senin korkaklığın de.

Alkollü adam saçmalar. ammavelakin alkolden cesaret alıp söyleyemediğini de söyler.
  • zbrs  (15.01.15 19:16:04 ~ 19:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.