[]

Yav ne diycem, arabaların otomatik kilidi, hâlâ aynı anda 4 kapıyı da

açıyo mu?

Amerika'daki arabalarda sadece şoför kapısını açıyo. Hep unutuyom ve kapı duvar oluyo zonk diye. Arabaya binmeden önce arka koltuğa bişey savuracam mesela, zonk!

düzeltme: fallthepieces, özür dilerim, düzelttim.

 
orası neresi?

cevap: bilemedim.
  • fallthepieces  (30.10.14 09:30:21 ~ 11:06:11) 
eski model arabalarda dediğin geçerli. ama yeni modellerde 2000 sonrası her kapı açılıyor.


  • teknikekip  (30.10.14 09:33:15) 
Gecen isyerinin arabasiyla eve gittim, araba kango. Kapiyi kitleyip kontrol ettim, arka kapi acik. Uzun ugraslar sonucu hepsini kitleyebildim:) Nasil oldu bilmiyorum.


  • delifaruk  (30.10.14 09:39:45) 
ABD'deki gibi değil buradaki araçlar, hepsi tek tıkla açılıyor.


  • himmet dayi  (30.10.14 09:46:58) 
himmet dayı, ne güzel özetlemişsin! tek tık! ağzına sağlık! bunun şerefine kendime de tik atacam!

capitatum, bi türlü beceremedim onu demeyi işte. evet, kumandadan basınca, sadece şoför kapısını açıyo. hepsini açman için iki kere basman gerekiyo ve ben bunu hep unutuyorum.
  • compadrito  (30.10.14 10:08:58 ~ 10:35:02) 
benim arabada ayarı var bunun. istersem tek seferde hepsini açıyor, istersen bi kere basınca sürücüyü 2 kere basınca hepsini açıyor. arabadan arabaya değişiyor yani hepsi tek tıkla açılcak diye bişi yok.


  • t joe  (30.10.14 10:11:03) 
bazil yeni modellerde ilk basista sadece soforu, ikinci basista hepsini aciyor. mesela babamda Honda CRV va oyle.


  • hmpf  (30.10.14 10:32:59) 
sorması ayıbolmazsa, sizin araba ne t joe hocam? acaba bizde de öyle bi ayar var mıdır kine?


  • compadrito  (30.10.14 10:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.