[]

Bu Borcu Nasıl Kapatabiliriz(ACİL)

Kız arkadaşım ve ben yeni mezunuz, ikimiz de çalışmıyoruz ve ikimizin de parası yok. Şu an için 1000 TL borcumuz var. Üstelik borç da bizim değil ama biz ödemek zorundayız(bu detayı gözardı edelim). Borcu bir çırpıda kapatıp Finansbank'dan kurtulmak istiyoruz.

Eşten dosttan borç istendi, yeteri kadar bulunamadı.

Biz bu borcu 2-3 gün içinde kapatmak adına neler yapabiliz? O 1000 TL 2-3 gün içerisinde nasıl bulunabilir?

Bankadan kredi verirler mi? Kredi çeksek mantıklı olur mu?

Tefecilere gitmek de istemiyoruz. Öneriniz nedir?

 
Telefonlarınızı ,eşyalarınızı, pc lerinizi satın


  • empedokles  (11.09.14 12:07:38) 
finansbank'tan kurtulalım demişsiniz; ama enpara'nın çok kolay kredi verdiğini duydum. onu bi düşünebilirsiniz. tefecileri zaten aklınızdan bile geçirmeyin.

öte yandan kredi kısa vadede sizi kurtarır; ama geliriniz yoksa yine sıkıntıya düşersiniz.

onun dışında, iş seçmeden çalışmaya başlayın. geçici işler bulun derdim ama 2-3 gün içinde ödeyecek olmanız, çok da fazla çözüm yolu bırakmıyor. bir yerden kredi çekip, sonrasında çalışarak o krediyi ödemeniz en mantıklı yol gibi.
  • starborn  (11.09.14 12:23:09) 
çalıştığınız yerden avans isteyin.(durumu anlatarak)


  • greenplease  (11.09.14 12:23:54 ~ 12:24:39) 
size belki kredi vermeyebilirler ama ailenizden birileri kredi çekebilir. siz de geçici de olsa bir iş bulup ödersiniz o kişiye. 1000 tl çok fazla bi para değil. ödenir.


  • rayde  (11.09.14 12:26:30) 
1000 lira borçlar evreninde çok büyük bi para değil, müsterih olun. Borçla borç kapatılmaz, sadece ertelenir. Bi kaç hafta sonra burada yine benzer bi duyuru açmak istemiyorsanız ne bankaya ne eş dosta bulaşmayın, hele hele tefeciye falan hiç.

* Gözden çıkarabileceğiniz elektronik eşyalar satılabilir (komisyon alan siteler yerine facebook ve diğer sosyal mecraları deneyin;
* Elinizde iyi bi kitap/dergi külliyatı varsa; kolleksiyon eşyaları, antikalar, tablolar, bisiklet, paten falan filan gibi bi şeyler varsa ayıklayıp benzer şekilde satılabilir;
* Kız arkadaşınızın eli yüzü düzgün gece kıyafeti, kaliteli giysiler, ayakkabıları, çantaları falan varsa bunların da meraklıları bol oluyor;
* Yabancı diliniz varsa ve eliniz yüzünüz düzgünse fuarlarda hosteslik/tercümanlık yapılabilir (günlük 80-100 lira civarı parayı fuar bitiminde elden verirler, ikiniz birden yaparsanız borcun önemli bi kısmı biter);
* Catering hizmeti veren firmalar şirket etkinlikleri/konserler falan için servis yapacak eleman arar yine günlüğü yukardakine benzer paralar verirler. Bunlar da kovalanablir.

Kolay gelsin.
  • the queen of naked kings  (11.09.14 12:34:20) 
Borcu borçla kapatınca borcun son ödeme tarihini ileri atmış ve borcu bir miktar artırmış oluyorsunuz. yani 1000 tl yerine 1500 tl ödersiniz ama 6 ay sonra ödersiniz gibi...

Borcu birşeyler satarak karşılarsanız mallarınızdan oluyorsunuz ama borç da tamamen ödeniyor. Size kazanç getirmeyen gözden çıkarabileceğiniz şeyleri elden çıkarabilirsiniz. Cep telefonları olabilir örneğin.İkinci el düşük model telefon alıp akıllı telefonunuz varsa elden çıkararak bi miktar para alabilirsiniz. Bunun gibi şeylerle 1000 tl ye yakın miktarda para bulunur gibi geldi bana sizin şartlarınızda. 1 aydan fazla süreniz olsa 2 kişi bir yerde garsonluk yaparak bile büyük ölçüde parayı çıkarabilirdiniz ama süreniz darmış.
  • maxhoper  (11.09.14 12:34:35) 
borç henüz icralık değilse 2-3 gün içinde ödememek size bir şey kaybettirmez. 1000 tl nin faizi de çok olmaz. elinize geçtikçe ödeyin. 1000 tl kredi çekseniz karlı olmaz.


  • ludovico  (11.09.14 12:49:15) 
fuarlarda hosteslik/tercümanlık +1
ikiniz beş gün yapsanız zaten tamalanır.

  • freya  (11.09.14 13:44:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.