[]

Kedi: Bina bahçesindeki hırçın kediyi ne yapalım?

Evden kaçmışa benziyor, biraz besili gibi. Tamamen gri bir kedi. Scottish fold kırması sanki. Kulakları normal.

Psikolojik sorunları var. Size sürtünüyor, sevgi gösteriyor ama kıpırdamasanız bile aniden saldırıyor. Benim elimi parçaladı. Babam binadan çıkarken biraz sevmek istemiş, onun elini kıyma yapıp yemiş resmen.

Bu hayvanı kimse sahiplenmez sanki. Çünkü çok hırçın. Size yaklaşıyor ama elinize saldırıyor. Ben de uzun süre bu kediye bakamam. Sabah sosis falan verdim. Çok acıkmışa benziyor. Evde onu besleyecek de çok bir şeyim yok. Ekmek falan veriyorum yemiyor. Eski kedim ne güzel, menemen bile yerdi.

Sabahtan beri binanın önünden ayrılmıyor. Gidip yiyecek falan da aramıyor şerefsiz. Kapitalist düzeni reddetmiş gibi. Besleyelim istiyor.

Ne yapsak? Kim ilgilenir? Sahiplenen çıkar mı?

 
en basitinden yogurt verebilirsiniz, zaten onun azicik bir cani var cok bisiy yemez, bir de bir kaba su da koyuverseniz harika olur. sonradan sokaga dustuyse yemek ve su bulmayi bilemez o simdi.


  • mavicorap  (23.08.14 15:30:46) 
o da önüne gelen tekmeyi çaktığı, süpürgeyle kovaladığı için agresif zaten. Size de gördükleri yerde tekmeyi geçirseler. Süpürgeyle kovalasalar bi süre sonra katliam yaparsınız. Kedinin psikoloji ona dönüşmüş.

Kediye bulaşmayın. Görebileceği bir yere yediği yiyeceklerden bırakmaya çalışın ve uzaklaşın bi süre sonra niyetinizin bozuk olmadığını anlar. Sonra yemek vermek için yakınlaşırsanız karşı koymaz.
  • maxhoper  (23.08.14 16:31:59) 
@maxhoper haklı, kedinin şiddet gördüğü her halinden belli çünkü bazen durduk yere pısıyor. Ama zamanla düzeleceğine pek inanmıyorum. Bir kaç kedi vardı böyle, arkadaşlarımın baktığı. Ömürleri boyunca hep asabiydiler. Bir tanesi hala asabi.

Yoğurt verdim yedi zıpır. Ama hala aynı yerinde saatlerdir. Kıpırdamıyor bir türlü. Saatlerdir aynı yerinde yatıyor. bir sağlık sorunu da yok gibi. Yürümesi hareketleri gayet sağlıklı görünüyor.
  • otonom  (23.08.14 18:16:39 ~ 18:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.