[]

Tezgâh altı su arıtma cihazı önerir misiniz? ve birkaç soru...

Tezgah altına yerleştirilince tezgahta bir musluğu oluyor, büyük kolaylık sağlıyor. Bu yüzdentayım derken böyle bir şey almak istiyorum. Ama kafam karışık.

Hangi markayı önerirsiniz? Neden? Arıtayım derken suyun minerallerini mi yok ediyor acaba?

Bu konuda ne yapmalı?

 
arıtma cihazlarının yararlı mineralleri de arıttığı gerçekten söyleniyor. şahsi tecrübeme göre bu cihazlardan çıkan su da oldukça tatlımsı. bu da sertlik oranının bayağı düşük olduğunu gösteriyor ve bahsettiğim söylentiyi destekliyor :/


  • zgrydn  (19.07.14 16:45:10) 
mineral kaybına karşı mineral ekleyen ve alkali filtresi olan sistemler bulunuyor. Biraz paraya kıyıp bunlardan almak lazım.


  • hematoz  (19.07.14 17:00:07) 
Öneririm ama sadece ihlas in kini. Müthiş sistem müthiş bir tat. Kesinlikle tavsiye ederim 3 yıldır kullanan biri olarak. Plastik şişede su nedir ya? Fiyatı 1300 civarı idi en son.


  • enkolaykullaniciadi  (19.07.14 17:13:00) 
www.cebilon.com.tr
ihlas'ın 10 yıldır kullanıyoruz. gayet memnunuz şimdilik. o zaman 1000 küsür tl'ydi. filtreler değişiyor zaten 6 ayda bir. o yüzden alınca uzun süre kullanırsın.
yeni sistemler varsa habersizim.
  • uzunuzunilgi  (19.07.14 17:26:58 ~ 17:27:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.