[]

Taksim yayalaştırma projesi ne güzel olmuş lan

Her yer beton falan.

Memnunuz di mi hükümetten?

dha.com.tr

 
Bence mikembel. Sehirciligin geldigi son nokta. Allah hukumetimizden razi olsun.


  • ay nov kung fu  (31.05.14 13:13:26) 
ordaki gereksiz parkı da iptal edip asfalt dökselerdi daha mikemmel olurdu ama işte, olucak zamanla.


  • salem330  (31.05.14 13:18:28) 
  • pescador  (31.05.14 13:20:51) 
paristeki di mi?


  • olmayacakdualarinamindeyicisi  (31.05.14 13:22:03) 
Paris ne amk? Taksimin betonunu hiç bi şeye değişmem.


  • otonom  (31.05.14 13:27:30) 
allah'ın izni ile hedef 2071. betondan ağaç yapacağız ağaç! göreceksiniz, tüm islam aleminin medar-ı iftiharı olacağız.


  • tonoto  (31.05.14 13:31:35) 
biz izin vermedik abi, o yüzden böyle beton falan. biz oraya gidip vandallık yapmasaydık adamlar oraya mera yapıp kuzu koyun otlatacaklardı. ben çok pişmanım gittiğimze, zaten ilk gün ben de oradaydım ama sonradan gerçeği anladım.


  • baba jo  (31.05.14 13:31:40) 
Bence Taksim meydandan aşağıya Galatayı da dahil ederek komple yıkılıp beton dökülsün. Sahile falan daha rahat ineriz.


  • secilmis uye  (31.05.14 13:32:31) 
Gecen haftalarda soyle osmanbeyden taksime eski gunleri anarak salina salina yurudum, meydana bir geldim dibim dustu. O nasil bir guzellik, nasil akillica bir planlama. Metronun orda yol va isik kalmis mal mal isigi bekliyorum bozulmus dedim sonra baktim araba gecmiyor, bir haller olmus. Meydan isinin vataninda yasiyorum ama turkiye italyaya cok buyuk fark atmis bu konuda.

Edit. Saka bir yana umuyorum ki bu son hali degildir. Uygulama icin bekleyen guzel bir meydan duzenlemesi yesillendirilmesi projesi vardir diye umuyorum. Soyle hos oturma alanlari, agaclar, gecici sergiler yapilabilmesi icin paneller fln.
  • nwnd  (31.05.14 13:33:16 ~ 13:36:22) 
hah buldum malzemeyi. şununla süsleme yapılsa güzelliğine güzellik katılır. beton sıkıntımız olmadığı için kolaylıkla yapılabilir.

i.imgur.com
  • tonoto  (31.05.14 13:36:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.