[]

Kandırılacak mıyız?

Ankara Congresium'un önünde bir çekilişe katılmıştım. Bizimkilere tatil çıkmış. Akropol Resort & Spa'da 3 gün 4 gece Konaklama hediye tatil çıkmış. İki kişi katılmıştık çekilişi, öteki arkadaşımı da aramışlar. Görüşmeye çağırıyorlar.

Bir kandırmaca falan olmasın? Reklam amaçlı bir şeyler seziyorum ama...

Var mı buna benzer bir şeyle karşılaşan?

Telefonları 0312 284 76 75
Emek Tur

 
oteli arayıp sorun bence.


  • innerbliss  (21.05.14 23:14:57) 
Aynı çekilişe annem katılıyor ve tesadüf o ki o da kazanıyor. Aradıklarında eşinizle beraber gelin diyorlar. Annemde eşim yurt dışında oğlumla (30 yaş) gelsem olurmu falan diyor. Adamlar direk oğlunuzun gelir düzeyi nedir diye sormuşlar. Annemde bunun neticesinde basıyor kalayı. Cevap 100% kandırmaca.


  • mayday  (21.05.14 23:36:32) 
Ben de katılmıştım aradılar bi toplantıya davet ettiler ailece gelin dediler ben de kıllanıyorum ama nedir ne değildir bilemedim siz gittiniz mi. Nasıl bi bit yeniği olabilir?


  • eymen  (25.10.14 20:21:20) 
Gitmedik ama devremülk satmaya çalıştıklarını öğrendik. O yüzden gitmenizi tavsiye etmem. Sanırım çekilişe katılan herkese çekilişte sizin talihli olduğunuzu söylüyorlar ve davet ediyorlar.

Gittiğinizde en fazla zaman kaybedersiniz. Bir de kandırabilirlerse size satış yaparlar. Kandırmak da demeyelim de... Pazarlama yöntemi gibi bir şey. Bir tür yeni nesil pazarlama taktiği bu. Ortada çekiliş falan yok sanırım. O çekilişe katılma bahanesiyle bilgi elde ediyorlar ve sizin umutlarınız aracılığı ile potansiyel müşteriyle(yani sizle) doğrudan görüşme ve satış yapma fırsatı buluyorlar. Umutlarınız sizi onların ayağına götürüyor yani.
  • otonom  (26.10.14 03:14:46 ~ 03:19:38) 
ben sordum, devremülk satmıyoruz sadece reklam yapıyoruz reklam parası vermektense gerçek kişilere reklamımızı yapalım düşüncesindeyiz dediler.
vay arkadaş! bayağı inandırıcı geldiler ama, kimseye güvenmiycez demek

  • eymen  (30.10.14 12:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.