[]

İzlediğim Filmlerin ismini kaydedebileceğim bir program var mı?

Baştan söyliyeyim, IMBD tarzı site değil, program arıyorum. Var mı böyle programlar? Zaman zaman bazı filmleri izleyip izlemediğimi unutuyorum.

Ücretsiz olursa sevinirim. Bir de adam akıllı olursa... Basit ama etkili de olabilir.

Teşekkürler.

 
Collectorz mükemmel bir program bence. Malum ortamlarda da var.

Ancak ben yine de lokal database'e güvenmeyip IMDB'de tutun derim. 5 senenin emeği, notlar, afişler vs düzenledimdi, HDD yandı herşey uçtu.

İlla da program olacaksa DB'sini bulutta tutun.
  • tzum_tzum  (13.02.14 14:03:18) 
notepad.txt


  • rapon  (13.02.14 14:04:44) 
grieex var.

filmin ismini yazdığında imdb ile bağlantı kurup oyuncular , yapım yılı , yönetmeni , afişi gibi bilgileri önüne getiriyor.

filmin yanına tik koyarak izlediğini belirtiyorsun.
  • montauq  (13.02.14 14:07:40) 
e imdb yi neden kullanmiyorsun?


  • gadanallah  (13.02.14 14:12:51) 
geçenlerde bir arkadaş burda buna benzer bi soru sormuştu. cevaplar arasında imdb de vardı ama baktığımda ayrı bi liste oluşturmak gerekiyor ''izlediğim filmler'' gibi bi isimle liste oluşturabilirsin ama kullanışlı gelmedi bana o yuzden imdb'yi sürekli olarak kullanan biri olarak watchlist i bu amaç için kullanıyorum ben. boylece bi filmi arattığında direk olarak watclistte varsa işaretli oluyor izleyip izlemediğini anlamış oluyorsun. 1 saatlik uğraşla watchlistime 700 e yakın film ekledim. imdb hesabıma baksa bu keriz esaretin bedelini daha izlememiş diye düşünüyor mesela ama umurumda mı? değil.


  • ainger  (13.02.14 15:05:26) 
eaxmc3.is-great.org

şiddetle tavsiye ederim. Türkçe ve sürekli güncel
  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (13.02.14 15:26:56) 
blog tutabilirsin belki? bedava bi blog açıp izlediklerini oraya yazarsın liste olarak hatta istersen belki ekstradan notlar bile düşersin ayrıca entryler olarak


  • ozymandias10  (13.02.14 15:29:01) 
icheckmovies.com


  • yons  (13.02.14 16:09:54) 
bunun yanında bir de media player ve daha başka özellikleri harika bir arayüzle sunan program var.

(bkz: xbmc)
  • jaaaccckkk  (13.02.14 17:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.