[]

Rapor alıp bir sınava girip ötekine girmesem ne olur?

Bir günde üç sınavım var. Ben diyorum ki bir yerlerden rapor alayım da bir tanesine girmeyim.

Şimdi rapor alıp sınavın 2 tanesine girip 1 tanesine girmemem sorun olur mu?

"Raporlusun ama yine de okula gelip bazı sınavlara girmişsin bazılarına girmemişsin" derler mi?

Hocalar anlamaz di mi böyle bir şey yaptığımı? Ansalar da nolur ki?

Huniverste Öğrencisi

 
Anlamayabilirler ama anlarlarsa sana mazeret sınavı yapmayabilirler. Mazeret sınavı yönetmelikte olmayan ancak hocanın insafına kalmış bir şey.


  • aychovsky  (17.11.13 13:53:40 ~ 13:53:56) 
teknik olarak imkan dahilinde ama yasal olarak yasak bu durum.

fark edilirse ceza alırsın.
  • prezarlatif  (17.11.13 13:54:13) 
Okulunda bu işler sıkı mı? Bizde eskiden çok kolaydı. Çünkü hocayı ikna etsen yetiyordu. Rapor+göstermelik dilekçeyle hallolurdu. Böyleyse al gitsin.
Bu sene değiştirdiler. Aldığın raporun bazı şartları kurtarması lazım. Onun için de inceliyorlar. Böyle bir durum varsa büyük risk.

  • nickini vermek istemeyen uye  (17.11.13 14:28:44) 
dostum mazeret sınavında genellikle "geçirirler"

o yüzden git efendi gibi sınavına gir. düşün ki bir arkadaşım ayağı kırık olduğu için girememişti vizeye. ona bile acımadılar ^_^

o kadar diyeyim.
  • kuul  (17.11.13 14:40:17 ~ 15:54:14) 
dediğinizin olabilmesi için raporun üzerinde kesinlikle alındığı tarihin dışında saat bilgisinin olması gerekir. Yoksa o gün girdiğin diğer sınavları da geçersiz sayabilirler.


  • Dr_Stat  (17.11.13 14:45:15) 
benim de aynı gün hatta aynı saatte 3 sınavım vardı. ben rapor alıp 2'sine girip birine girmedim. hatta bu aklı o sınavlardan birinin hocası verdi. bence yapabilirsin. olmadı git durumu anlat gözüne kestirdiğin hocaya. hocam böyle böyle yapıcam de. kandırmaktansa dürüst olmak daha iyidir.


  • alm est  (17.11.13 14:46:35) 
Farkedileceğini sanmam. Onu mu takip edecekler koca okulda. Sikerler istediğine gir gerisini rapora salla. Ama mazeret sınavları genelde biraz daha zor olur. Bunu da unutma


  • rosencruz  (17.11.13 18:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.