[]

Bu paraya şu Mont alınır mı?

Ürün replika. Çin. Mağaza fiyatı genelde 600-900 TL arasında. Benim bu ürünün tipi çok hoşuma gidiyor. Yani ramak kaldı almama. Ne yapayım sizce?

139 TL verip bu ürünü alsam mı? Değer mi?

Edit: Ürün Jack Wolfskin

www.aliexpress.com

 
zerre değmez.


  • kislar gecmez beresiz  (03.11.13 18:32:43) 
@straight gigolo'ya mesaj atmıştım, buraya da yazayım:

Sorun şu: Mavi'den ya da öteki bilindik markalardan mont giymek istemiyorum. Bu marka ve bu model hoşuma gidiyor. Hem içinde polarımsı şey var, o mutlaka sıcak tutacaktır. Üstündeki de her ne kadar dendiği gibi windstopper olmasa da iş görür bence. Gidip Dechatlon'un ürünlerinden bi tane alsan onlar da bu replikayla aynı kalite ve aynı fiyat olacak. Orjinalini alsan en az bi 600 falan veriyosun sonuçta. Mantıklı değil mi böyle düşününce?
  • otonom  (03.11.13 18:39:38 ~ 18:41:14) 
bence denenebilir. ben olsam denerdim en azından. aliexpress'den bi kaç farklı kalemde alışveriş yaptım, ürünler yüksek kalite değil ama f/p ürünleri genelde.


  • icim urperiyor  (03.11.13 18:48:43) 
o icinde polarimsi sey olandan tchibo dan almistim ben hic de oyle 600 lira degildi
ne kadardi hatirlamiyorum ama 100 civari olmasi lazim. ha bundan daha mi kaliteli onu bilemem
tchibo her hafta degistirdigi icin bir daha gelir mi bilmem, takip etmek lazim.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (03.11.13 18:51:55) 
bence denenebilir. çünkü bugün gir boynere her markadan mont var mesela ama fiyatlar 130tl den aşağı değil, hem de ürünler kalın da değil, incecik hep.

donanımhaber'de replika adidas alan birisi vardı 2 defa almış oldukça memnunmuş ürün kalitesi olarak.

tipi kötü yanlız aga bence tek eksiği o.
  • jedilance  (03.11.13 19:32:13) 
çogu giyim replika ürünler orjinalinini neredeyese aynısı oluyor bazen bir amblemi eksik kalıyor fakat bu üründe bilemiyecem kadar benzer olduünu.


  • mrthany  (03.11.13 19:37:47) 
Bence dene. İçinde kalmasın. Ben iki parça giyim olmayan ürün almıştım dx'den, gayet iyiydi. Bakma sen, bu ürünlerin çoğu etiketle mağazalarda 300-400 liraya satılıyor. Çok kötü bir satıcıya denk gelmezsen iyi kalitede alırsın.
Satıcıya, toplu alımla ilgilendiğinizi numune olarak aldığınızı söyleyin. Benzer modellerle de ilgilenebileceğinizi söyleyin. İyi bir ürün alma şansınız artar.

Ayrıca, "kaz tüyü olmazsa üşütür" lafına da kıçımla güldüm. Lan biz kış kampında kaz tüyü olmayan montla geziyorduk, ne ara şehirde kaz tüyü şart oldu ?
  • ben bizzat kendim  (03.11.13 19:59:41) 
bundan medet umacagina amerikadan bak birseyler. north faceler 80-90 dolar mk lar 120 dolardi marshallsta. tabi bu kaz tuyu olayindan bahsediyorum seninkiler belki biraz pahali olur ama jack olmaz columbia olur yine kalitesini konusturur.

columbia polarlar 20-25 dolar mesela ordan fiyat oranlamasi yapabilirsin ve isinede yarar en azindan
  • terlikli cita  (04.11.13 02:48:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.