[]

Havalı tüfek tavsiye

Böyleyken böyle. Daha bugün bir yer denk geldi baktım, marka olarak torun, kral ve hatsan var. Mühimmat (paraşüt tipi) 4.5mm ya da 5.5mm seçenekleri var. İstiyorum ki doğaya zarar vermeden hedefi dikeyim atayım ve hatta vurayım. torun 100 diğerlerine 130 istedi amca. Hangisi ve neden o ki?




 
Kulaktan dolma bilgi ile şunları söyliyeyim : CO2 ile çalışan tüfekler, kullanmasan bile çok da uzun olmayan bir zaman dilimi içinde (1-2 gün) takılı olan tüpü bitiriyormuş. Bu sebepten bir süre sonra tüp sarfiyatı ile atış yapmaktan soğutuyormuş. Tek atımlık kurmalı olanlar ise kurma işleminin külfeti ile sıkıntı yaratıyormuş.

2 türlü de kısa sürede sıkılıp tüfeği bir kenara koymak yüksek derecede olası iken, ben en ucuz olanı almanızı öneriyorum :)
  • skatheist  (22.03.09 00:18:55) 
bu duyuru kaldırılmalı ne bu ya.yazıktır silahlı sporlara hayır!

---atrin e edit:kurusikı gibi di mi evet o zaman başlasın av partileri!
baktım neymiş bu diye bayaa silah havalı mavalı öldürür mü öldürür.hayırlı olsun.spor olsun diye illa elinde tüfek oraya buraya ateş etmek gerekmez.al eline sopayı vur kendine dağa bayıra bence durum bu.ndan bahsediyorum---
  • zombikanı  (22.03.09 00:36:43 ~ 12:01:16) 
havalı tüfek spor yaparken doğaya ve canlılara zarar vermemek adına icat edilmiş bir üründür sen neden bahsediyorsun zombikanı?

cevap olarak;
1 kurmalılar iyidir, kısa namlulu almayın, çok dandiğe de kaçmayın. işin özü bu.
  • atrin  (22.03.09 08:09:24) 
  • mario64  (22.03.09 10:02:01 ~ 10:02:15) 
www.crosman.com

crossman phantom 1000x. bende var kendileri, kırmalı bir alet alacaksanız performans / fiyat oranı yerli üretimlere göre çok iyidir. namlu çıkış hızı çok yüksek (1000 fps üzeri) bu yüzden keskin nişancılık neyim çok zevkli oluyor. ben 150 metreden 1 lira büyüklüğündeki bir hedefi vurmuştum. tavsiye ederim.
  • thechosenone  (22.03.09 11:18:36 ~ 11:19:10) 
Kurmalı olsun diye düşüyorum, hesaplı birşey de olabilir.

@zombikanı:işin doğruluğu yanlışlığını araştırmıyorum.
  • transall  (22.03.09 12:08:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.