[]

Sigara içince el ayak titremesi nor al mi?

Sigaraya yeni başladım sayılır. Yaş 25. Sigara içince elim ayağım tutmuyormuş gibi oluyor. Halsizleşiyorum şöyle bi 15 dk. Farklı sigaralar denedim, hepsi aynı. Size de oluyor mu? Olmuyorda sorun ne olabilir?




 
normaldir, sinir sistemine etki eder ilk başlarda. devam ederse doktorluk ama.


  • female demon  (16.07.13 14:49:45) 
Sorun sigara içmen olabilir


  • metehan01  (16.07.13 14:50:02) 
ilk sigarada mı böyle oluyor? bence bırak, sigaraya alerjin var:D
sıcakta yapar öyle halsizlik. her sigarada yapıyosa ama boşver içme.

  • ilkot  (16.07.13 14:51:03) 
normal olabilir zira içine yanan bir şeyin dumanını çekiyorsun o duman damara karışıyor beynine vücudunun her yerine dağılıyor. Ayrıca niye başlıyorsun arkadaş ya, 25e kadar başlamamışsın yapma etme demeden duramadım.


  • inugard  (16.07.13 14:53:13) 
ben dört senedir kullanıyorum hala oluyor bana


  • mula  (16.07.13 14:56:04) 
25ine kadar içmediysen neden bu saatten sonra başladın diye sormak istedim..

millet lisede arkadaştan özendim der, ergendir dersin geçersin, neden başladın abi sen ya..

birkaç arkadaşımdan duymuştum böyle şeyler olduğunu.. içme olsun bitsin..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (16.07.13 14:58:31) 
beyne giden oksijen azlığından, tabi herkeste aynı etkileri olmayabilir bu arada ben de dayanamayıp allen carr'dan alıntı yapayım.

"Benim için sigara konusunun en üzücü yanı bağımlılık kazanmak için birçok çaba
harcamamızdır. Gençleri durdurmak bu yüzden çok zordur. Sigara içmeyi öğrenme
aşamasında oldukları için sigaranın tadını hala iğrenç bulurlar ve ne zaman isterlerse bırakabileceklerini sanırlar."
  • lazpalle  (16.07.13 14:58:56) 
Bi de utanmadan sigaraya yeni basladim diyor. Sanki doktoraya yeni baslamis amk.

Sigaraya baslama yasi 15-20 dir arkadasim(nedeni de ozentilik). Bunun disinda sigaraya baslanmaz. He kendini 15 hissediyorsan diyecegim bir sey yok
  • youshookmeallnightlong  (16.07.13 15:42:41) 
gayet normal. hatta ilerleyen yaşlarda kanser olmak, uzuv kaybı ve ölüm de normal. hiç başlama istersen, hele bu yaştan sonra.


  • nereye bu gidis  (16.07.13 16:03:02) 
Ne iyi adamlarsınız lan. Sigara içmesin diye 25 yaşında koskoca adamı(beni) çocuk azarlar gibi azarlamışsınız. Savolun. :)

Başlamaya alkol sebep oldu. Alkolle birer ikişer derken şimdi alkol almadan bile içer oldum. Ben de çok karşıydım sigaraya. Ne kötü.
  • otonom  (16.07.13 16:53:36 ~ 16:54:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.