[]

AKP: HALKA satırlarla saldırıyorlar(yeni görüntüler)

AKP'nin adamları halka saldırıyor. Elinde baltalar, palalar, bıçaklar satırlar ve soparlarla insanların canına kastediliyor. Çok canlı görüntüler:

www.facebook.com


Son not: ÇapulTV'den adamların AK Gençlikten olduğunu söylediler. O tarz sloganlar atıyorlarmış.

ÇapulTV linki:

www.capul.tv

 
kadına satır sallıyor orospunun evladı.


  • öteki ben  (06.07.13 20:25:57) 
Orospu çocukları. Güçleri kadına yetiyor. Küfür edince suçluyuz değil mi? Yarın çıkar meydanlara konuşur gene polisim, gençliğim, yüzde ellim diye. Adi şerefsizler...

Bugün palalarıyla dehşet saçan faşist itler yarın "Allahuekber !" deyip o palalarla kafa keseceklerdir. Hangi partili olduğu hiç önemli değil...

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net
  • synche  (06.07.13 20:37:35 ~ 07.07.13 10:44:49) 
@vesayre esnafın akepelisi olmuyor mu? al bu da polisle kankalıkları ? bu adamlar akepeli değlse onları oraya çıkartan akepe zihnyetidir. evde zor duruyoruz diyen tayyip edoğandır. hala ikna olmadın mı güzel kardeşim.

www.youtube.com

eğer para kazanamıyorum diye elinde pala alıp kadına sallıyorsa, o adamın yiyeceği ekmeği sikeyim. şimdi karnı doyacak mı sanıyorsun?
  • öteki ben  (06.07.13 21:26:04 ~ 21:27:21) 
esnaf olsa ne fark ediyor? insanlığa sığıyor mu bu vesayre?

ayrıca o ortamda bulunan arkadaşlardan gelen bilgiye göre kasımpaşa'dan çıkan rte'ci tipler bunlar. attıkları sloganlar da o yönde. esnaf ya da değil, akpli ya da değil, anayasal hakkı olan bir şeyi yapan insanlara palayla saldırmak tek kelimeyle şerefsizliktir.
  • inawen  (06.07.13 21:32:22) 
öyle bir yüzde 50 yok kardeşim. hiç bir zaman olmadı. 80 lerde sağ sol savaşırken bunlar evde dua ediyordu sokağa çıkmaya götleri yemiyordu. sokakta hangi partiden olduğu önemli olmayan gerçek bir yüzde 50 var. ama o evlerinde oturan yüzde 50 sokağa çıkıp akp için savaşacak kadar akp li değil çünkü.

şu yüzde 50 safsatasını bırakın artık.

tut ki onlar hakikatten varsa, günlerdir tomayla savaşan o insanlar gidip bir yerlerden pala alamayacak savaşamayacak mı sanıyorsunuz?

sen de tayyibin dediğini diyorsun evet savunuyorsun. bir ülkenin başbakanı diğer yüzde 50 yi hiçe sayıp, yüzde 50 yi evde zor tutuyorum derse halkı birbirine katlettirmekten başka bir amacı yoktur. bu olayların mısırdaki olaylara dönüşmemesinin tek sebebi. sokaktaki insaların kültür seviyesidir.

çünkü aynı durumda bu zihniyetteki insanlar sokağa dökülse insanları evlerini ateşe verirler madımakta olduğu gibi. türkiye mısıra dönmediyse sokaktaki halkın akp li halkla değil hükümetle alıp veremediği olduğunu bilecek kadar akıl fikir yürüten insanlar olmalarındandır.
  • öteki ben  (06.07.13 21:50:31 ~ 21:54:42) 
evet işte sorun da burada" saçmalığın daniskası!" hepimiz halkız fakat tayyip erdoğan kendisi için savaşacak bir yüzde 50 olduğuna inanıyor. siz de bu oltaya geliyorsunuz.


edit: ben savunmasız bir kadına polis korumasında pala sallayan adama söverim arkadaş! sen de sövmüyorsan insan değilsin.
  • öteki ben  (06.07.13 22:06:39 ~ 22:22:32) 
Oltaya gelen yok arkadaşım. Asıl olay şu;

Polis veya ilgili merciler o gözü dönmüş şerefsiz hakkında ne işlem başlatacak? Yoksa evlerinde zorla durmaya devam mı edecekler? İşte resmi, cismi belli. ABD'de olsa gelmişini geçmişini s*kerler bunun. Sokakta elinde silahla dolaşıyor...

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net

Twitter'dan halkı ayaklandıran kesimin peşine düşeceğine sokaktaki itlerini temizleyeceksin. Bu millet domuz bağıyla öldürülüp bahçelerden çıkarılan cesetleri unutmadı. Bu vahşileri kendi elleriyle serbest bırakan kitle halkın başına büyük bela açtı. O kesimin sürüsüdür bunlar. Yoksa bizim millet balta, keser bilmezdi. İtinayla yetiştirdiler bunları...
  • synche  (06.07.13 22:07:11 ~ 22:12:31) 
mağdur edebiyatınız bir bitmedi. kılıçla gelen adama küfür etmeyecem çiçek atacam tabi he gülüm he. konuşacak argümanın kalmadı iki de bir küfürden dem vumuşsun. yarın çıkar "palalı kardeşimize küfür ediyurlar" da dersiniz siz.

yukarı çık tekrar tekrar oku yazdıklarımı sakin kafayla, sen de hak vereceksin, acı ama gerçekler..
  • öteki ben  (06.07.13 23:43:57 ~ 23:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.