[]

Gerizekâlılık üstel olarak mı artıyor? (Irkçılık)

Sevan Nişanyan din hakkında bir şeyler dedi. Dindarların gücenme hakkı var ama bu kimseyi susturmayı gerektirmez. Neyse efendim onu geçelim de... Twitterda bakıyorum bir sürü faşoangut adını ve resimlerini gizleme zahmetine girmeden Sevan'a ıpırkçı iletiler yolluyor. Tamam bu ülkede ırkçı beyinsizler var maalesef sayıları da az değil... "Atalarını sildiğimiz gibi seni de sileriz!", "Ermeni bilmem nesi...", "Hayk'ın bilmemne torunu ..."... Sevan daha önce kendisine ırkı kullanarak hakâret eden beyin yoksunlarına dâvâ açarak epey para toplamıştı. Helâlidir. Ama benim kanıma dokunan şu... Bu kadar mı süzme gerizekâlı var memlekette? Ya arkadaş tamam... Yabancı düşmanı bir andavallı olabilirsin. Herkesin muhakeme yeteneği olacak diye bir şey yok. Ama gelip Sevan'a Ermeniliğinden ötürü küfredeceksen bâri bir uydurma hesap al oradan küfret. "Seni de Agos'un önünde harcarız akıllı ol!" vb. Ulan insan bunu paylaştıktan sonra angut arkadaşlarıyla rakı keyfi fotoğrafını paylaşır mı? Tamam ırkçılığın ne mendebur bir şey olduğunu anlamayan davarlar olabilir de kimliğini gizlemeden bu kadar çok küfrü rahat rahat eden, çekinmeden ölüm tehdidi yollayan o kadar insan var ki? Yemin ediyorum alabora oluyorum. Anladık Samast'ı koruyan kollayan adamlar vardı da, bütün faşoları özellikle mi koruyor bunlar... Beni en çok uyuz eden şey bu denyoların yaptıkları şeyin cürüm olduklarından bihaber olmaları, öyle çay söyler gibi söylüyor. Belki bir kere cinayet işlememiş bile olsalar da binlerce cinayete neden olabilecek hezeyanları savuruyor. Hem de daltaşak kim olduğu nerede okuduğu belli... Arkadaş gerçekten sinirim bozuluyor. Bu öküzler birine kızdığında onun gebermesini dileyebiliyor ve bunu rahatça savurabiliyorlar. Bense bu adamların düşüncemtıraklarının gebermesini istiyorum. Adamlara kızmak istiyorum, kızamıyorum da... Dalyaraklar ordusu... Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Sevan'ın twitter'ına bir göz atayım diyorum pat diye yepyeni bir "sen babanın beş dakikalık zevkinin eserisin ama olmamışsın hem ermeni hem karaktersiz hem şerefsiz hemde saf bir o.ç sin sen" yazılmış. Yazanın neredeyse adresi belli... Sevan'ın kim olduğu ne dediği hiç önemli değil... Bu ne lan? Bu ne lan? Bu mikrop ne zaman temizlenecek bu toplumdan? Off... Ben sigara içmeye çıkıyorum. Benim gibi dertlenen varsa bir iki yorum atsın bir zahmet...




 
Evet, bu kadar süzme gerizekalı var. Etrafınıza, yakın çevrenize falan bakıp ülkeyi genellemeyin. Bu ülkenin yalnızca %11'i üniversite mezunu, okuma yazma oranı en yüksek müslüman ülkeyiz. İyi bile durumdayız yani. Şükret.


  • roket adam  (24.05.13 21:25:38) 
sevanı da alıp gitmek lazım. tam kelime anlamıyla söylüyorum, yarım akıllı espri amaçlı söylemiyorum, bu memleket bize fazla, bu memlekete de aklındakini dolandırmadan dürüstçe ifade edebilenler fazla. tespit mahiyetinde:aptal insanların büyük toplulukları sürüklemedeki başarısını hafife alanlar yüzünden bu hale geldik.
images6.fanpop.com

  • ismail yk  (24.05.13 21:32:59) 
bu heriflerin 3 adet beyin hücresiyle kurabildikleri hakaret dolu cümleler maalesef ki cezalandırılmıyor.bundan güç alıyorlar,bu yüzden kimliklerini gizleme gereği duymuyorlar.
açılan davalar neye yarıyor? saçmasapan para cezalarıyla mahkemeden sırıta sırıta çıkan mallar bundan ders mi alıyor?
sadece bu tarz ırkçı eylemler için değil,Türkiye'de her türlü suç cezasız kalıyor.
su an nasıl yönetilmek istediysek öyle yönetiliyoruz.çünkü "bizim ne yahudiligimiz, ne ermeniligimiz cok aferedersiniz rumlugumuz kaldi" diyen bir başbakanımız var.
imam osurursa cemaat sıçar.
  • demoniclewinsky  (24.05.13 22:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.