[]

fb ve muz olayı

nedir bu olay? yalanlama vs nedir?




 
siyahi futbolcularln en fazla ekmeğini yiyen fbnin bir taraftarının gsli bir Siyahi futbolcuya Muz göstererek hakaret etmesi maymun iması yapması, ırkçılık yapması.


  • ground  (15.05.13 21:01:59) 
Yok böyle bir şey. Fenerbahçeli yöneticiler, elinde muz olan taraftar ve foto muhabiri açıklama yaptılar. o anın güvenlik Görüntüleri de gösterdiler. Kısacası fotoğraf takımların sahada bulunmadığı bir zamanda çekilmiş.


  • lesley mateas  (15.05.13 21:03:26) 
ek olarak Galatasaray'ın bu durumu ön plana çıkarma sebebi kendini bilmez bir fanatiğin bir fenarbahçeliyi maç çıkışı öldürmesini perdelemek olduğunu düşünüyorum.


  • lesley mateas  (15.05.13 21:07:07) 
özet geçiyorum:

1. fenerbahçe tribünlerinde bir grup taraftar (daha doğrusu 4-5 kişi), ısınma hareketleri yapan gs'li futbolculara muz salladı. (eboue ve drogba gibi siyahilere yönelik)

2. ertesi gün tabi olaylar çıktı. bu taraftarlardan biri kendini "ya ben muz sallamadım. yanımda bi baba oğul muz yiyordu, onlar bana ikram ettiler. o sırada muslera tribünlere hareket çekince ben ona tepki gösterdim. ben muz sallarken sahada sadece muslera vardı" diye savundu.

3. bugün, fenerbahçe spor kulübü, "taraftarlarımızın yaptığı şey utanç verici. kendilerini bir daha tribünlerimize sokmayacağız ve gerekli işlemlerin gerçekleşmesi için yargıya sevk edeceğiz" diyeceğine çıkıp bu adamları montajlı görüntülerle savundular. fotoşoptan tutun da, video montajına kadar. bu serserileri, koca fenerbahçe kulübü savundu. dışlayacağına savundu.

4. yalancının mumu yatsıya kadar yandı. fenerbahçe tribünlerinden bir galatasaraylı, tesadüfen o muz sallayanların arkasında olayları birbir videoya çekmiş. kendi takımını videoya almak isterken.

bu videoda gayet net bir şekilde, muzlar organize bir şekilde sallanıyor. tüm galatasaray sahada o sırada. ve eboue ile drogba tribünlere yaklaşınca muzları coşarak sallıyorlar.

5. işin daha da özeti şu: fenerbhaçe suçu ve suçluyu dışlayıp kendinden uzaklaştıracağına, hepten suçu ve suçluyu savunan, içselleştiren bir camia haline geldi. her türlü hileye, güce başvurarak suçu örtbas etmeye çalışıyorlar.
  • kamera motor  (15.05.13 21:13:32) 
Haberi baştan sona ayrıntılı takip etmeyince böyle oluyor. Aydınlattığınız için teşekkürler.


  • lesley mateas  (15.05.13 21:18:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.