[]

SEAT Marka Arabayı nasıl bilirsiniz?

SEAT Cordoba ya da Ibiza düşünüyoruz. Parçası bulunur mu, ucuz mudur? Tavsiye eder misiniz?

Yakıt kullanımı ne durumdadır bunların?

Bagajları ne haldedir?

Teşekkürler şimdiden.

 
Ankara'da hiç satış mağazası yok, hep servisi var.

Bunu söylemem yeterli olacaktır sanırım.
  • temple  (07.05.13 15:22:52) 
seat kullananlar genelde memnun olduğunu söylüyor hem konfor hem yakıt açısından. o fiyata sunduğu özellikler açısından fiyat/performans aracı fakat 2. elde biraz uğraştırır. uzun süre kullanırım derseniz bence idealdir ama diğer türlü vw daha makul duruyor.


  • groundhog day  (07.05.13 15:24:59) 
Kullanan bir tanıdığım "sürmesi çok keyifli bir araba" diyordu. Gayet de memnundu. VW üretiyor zaten.


  • dampire  (07.05.13 15:33:35) 
seat 2005 yilinda vw grup tarafindan satin alindi. 2005 onceki modelleri kesinlikle dusunmeyin. 2005 sonrasinda ise her yil kalitesini artirarak uretimine devam ediyor. leonlar golf ile, ibizalar polo ile ayni uretim bantlarinda uretiliyorlar. motor ve sanzimanlari ayni. ic parca kalitesi olarak biraz daha zayif diyebiliriz belki ama tasarim olarak, bence, daha iyiler. turkiye distributoru dogus. yani butun volkswagen servisleri ayni zamanda seat servisidir. servisi ve parcalari vw 'ya gore ucuz olmasina ragmen dogustan kaynakli belli bir pahalilik soz konusu olabilir.

Memnunum, tavsiye ederim.
  • crucio  (07.05.13 15:47:31) 
2001 model 1.6. leon kullandim bir sene. kullandigim en keyifli arabalardan biriydi. ustelik model yilina gore dijital otomatik klimasindan icerden katlanan aynalara kadar her bir sey vardi. cok benzin yakiyordu o kadar.

seat alinabilecek bir markadir. arkadasinda da dogus var nihayetinde.
  • kratos  (07.05.13 16:03:18) 
arkadaşımın 2008 dizel seat cordobası'sı vardı.

otomobilden iyi anlayan biri olarak uzun araştırmalar sonunda tercih etmişti ve 1 sene kadar çok memnun olarak kullandı. fiyatına göre çok doluydu araç. 3 silindir dizel olduğundan yakıt tüketimi çok iyiydi.

ancak tip olarak cordoba biraz gereksiz iri geliyor bana.
  • orpheus  (07.05.13 18:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.