[]

çok kıskandım

üniversite 2. sınıfta ben birinden hoşlanıyordum. ama tanışmıyorduk, sadece uzaktan baktığım, arkadaş ortamında "ay ne tatlı çocuukk :p" diye bahsettiğim biriydi. onun üstüne de hoşlandığım bir sürü kişi oldu.

4. sınıfta ev arkadaşım olan kızla arkadaşlığımız bozuldu. eve gelmiyordu. yemek yapıp misafir davet ediyordu, beni sofraya çağırmıyordu. çok ciddi şekilde hastalandım, eve gelip halimi bile sormadığı için sınıf arkadaşlarım beni alıp kendi evlerine götürdüler. iyileşip eve döndüğümde kız evde yoktu. bir ortak arkadaşımızla haber gönderdi. benimle yaşamak istemiyomuş, başka eve taşınmak üzereymiş, bende başımın çaresine bakacakmışım. o evin kirasını tek başıma ödeyemezdim. resmen ortada kaldım. ev arkadaşı arayan birini bulamadım. bütün eşyalarımı sattım. arkadaşlarımın evinde kanepede yaşadım 1 ay. tekrar hastalandım. hayatımın en zor dönemiydi. sonradan öğrendim ki, benim 2 sene önce hoşlandığım bu elemanla sevgili olmuşlar, o yüzden artık benimle görüşemezmiş.

okul bitince bu arkadaşlar evlendi. aradan birkaç sene geçti. ama benim kırgınlığım, kızgınlığım geçmedi. ne zaman onlardan bahsedilse içim bir garip olur, kendimi terkedilmiş kedi yavrusu gibi hissederim.

geçen gün bir arkadaşım facebook'ta fotoğraflar paylaştı. evlerine yemeğe gitmiş. oturdukları evin (ne evi bildiğin havuzlu villa) değeri 800bin civarında. sonra merak edip arkadaşı olan birinin hesabından kızın profilini inceledim. kız çalışmıyor. bir sürü ülkeye gitmiş 2 senede. her akşam yemeğinde başka bir yerde etiketlemiş kendini. "kocamın hediyesiiii" diye paylaştığı araba bmw 3.16i. çocuğun maddi durumunun iyi olduğunu biliyordum ama bunlar beni resmen şok etti. gülsem mi ağlasam mı bilemedim.

ben 2 yıldır tatil yapmadım, bilfiil çalışıyorum. ama yıllar boyunca çalışsam da bu imkanlara sahip olamam. kızların zengin koca gayretini anlamış bulunuyorum. çok kıskandım, gidip evlerini yakıcam heralde. siz olsanız ne hisederdiniz?

 
boş zamanlarını iyi değerlendirmeni tavsiye ederim. boş işlerle uğraşma.


  • el magico  (07.02.13 10:56:43) 
saçma, basit bir saplantı. her hoşlanılan, şu an incelense.. ohooo kim bilir kimler nerelerde olur..


  • female demon  (07.02.13 10:59:07) 
senin çocuk ile konuşma girişimin oldu mu ?

kusura bakma da o kız cesaret etmiş çaba göstermiş pastayı yemiş.

sen kimbilir ne nazlar yaptın çocuk sallamamıştır bile bu kadınların kendini ağırdan satma girişimlerini ve sonuçta ortada kalma durumları enteresan bir konu.

ne yakacaksın evlerini bak işine seni ne ilgilendirir.

kız da şeytanmış senin hoşlandığını bildigi icin direkt cocugu senden uzaga tasimis ??
  • kulustur  (07.02.13 11:00:18 ~ 11:31:13) 
ben bile kıskandım.


  • pillowlust  (07.02.13 11:00:33) 
@female demon incelediğim kişi hoşlandığım değil, bi başını bi sonunu okudun heralde.

@kulustur ben hoşlandığımı belli ettim, ondan karşılık gelmedi. ama onların ilişkisi nasıl başladı bilmiyorum. zaten benim derdim çocuğu kaçırmış olmak değil, umrumda bile değil. bana açık açık söylese hayrını gör kardeş derdim, hala da arkadaş olurduk.

@bisanthe ne demeye çalıştığını anlayamadım kusura bakma.
  • make a wish  (07.02.13 11:19:20) 
@ make a wish

kızın yaptığı hoş değil arkadaşını ortada bırakmış hinoğlu hinmiş çocukla yakınlaşma ihtimaline karşı seni uçurmuş ortamdan.

ama kadın olmak böyle bir şey yani aynı durumda kal işyerinde yine aynısı gelecek başına.

boşver be üzülme olmuş gitmiş 4 yıl olmuş yeni fırsatlara kucak aç.
  • kulustur  (07.02.13 11:22:47) 
tek amacınız zengin koca bulmak değil mi? yoksa neden bu kadar kıskanasınız ki?

sıradan bir apartman dairesinde yaşasalardı sen bu yazıyı yazmayacak olacaktın.
  • bilge rusty james  (07.02.13 11:26:21 ~ 11:27:33) 
öyle gösterişli aşkların ömrü kısa oluyor. takma kafana. para herşey değil. sefalet veya sefahat çekmeden de hayatının aşkıyla deli gibi mutlu olabilirsin.


  • dokunmakalbime  (07.02.13 11:34:31) 
Valla okurken hem uzuldum hem guldum. Hayat sizi boylesine loser yaptigina gore birinin ahini falan almis olmalisiniz.


  • sAINT  (07.02.13 11:34:38) 
@sAINT bu bakış açısıyla değerlendirince onun da loser olması gerekmez miydi? hayatın düzeni gerçekten böyle mi acaba?


  • make a wish  (07.02.13 11:39:28) 
ben de kıskandım. hayat adil değil malesef.
ama sana yaptığı o kötülükleri çıkar bence bir şekilde. yakında çocukları da olur kadın davul gibi olur kocası da genç ve güzel biriyle aldatır.

  • yue  (07.02.13 11:49:09) 
gün ola harman ola


  • superb  (07.02.13 12:16:22) 
burada sen neyi kıskandın anlamadım.
zaten o çocuğun seninle bir alakası yokmuş.
Ayrıca anlattığın hatunun şu anda senden daha mutlu olduğuna emin misin?
3.16 i si olan her kadın mutlu mudur?
  • enkolaykullaniciadi  (07.02.13 12:23:42) 
basit saplantılı bir durum değil öncelikle, bunu yaşayıp ha s.ktir demeyecek adamın alnını karışlarım.
Ama senin adına üzüldüm diyemeyecem, yani klişelere genellemelere savaş açmış biriyim ama bu durumda olan hiç bir türk kızına acımam, neden mi? illa o bakıştığın çocuktan ilk hamleyi beklediğin için ömrümüzü yediniz.Şimdi otur ağla!

  • Golgi  (07.02.13 12:28:10) 
feysle okadar meşgul birinin sandığın kadar mutlu olacağını sanmam. rahtsa evet rahatdr yaşamı evet.


  • mobydick  (07.02.13 12:31:11) 
ahaha ben de olsam kesin kıskanırdım.

ya evet mükemmel bir dünyada bunlara sahip olan siz olmalıydınız belki ama işte öyle bir dünyada yaşamıyoruz.kıskançlığı çok da garipsemeyin, bir parçamız sonuçta, takıntı yapmayın sadece, profillerini engelleyin, yoksa zehir olur hayatınız, boşverin.
  • pinking of you  (07.02.13 12:34:35) 
Sanki senin elinden birşeyler alınmışta, sinirlenmiş gibisin.
En ufak bir alakan olmayan maddi-manevi bir ortamı kıskanarak, onların "evini yakmak" gibi bir düşünceye saplanıyorsun. Sen kimsin ki yıllar evvel birinden hoşlandın diye böyle birşeye kalkacaksın? İnsanlar çocuklarını bırakıp kaçıyorlar, sen hastayken üçüncü bir insan seni bırakıp başka eve taşındı diye garez yapıyorsun..
Yazık. Sen başkalarına bakacağına, kendi hayatını düzelt, para kazan, kendin mutlu ol..
  • quaker  (07.02.13 12:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.