[]

10 yaşındaki kız çocuğuna ne hediye alınır.

selam millet.

Yeğen geldi yanıma "dayı ya, yağmur beni doğumgününe davet etti. ne hediye alıcam ben bu kıza" dedi. Ben de "Du bakalım düşünürüz" dedim.

Aynı sınıftalar. Kız, bizim yeğenin öğretmeninin kızı. Yeğen erkek.

Bana söylemiyor ama hafiften kıza da yazıyo gibi bizim gorgor pipili kereta.

Ne alınır bu çocuğa, fikir versenize.

Sevgiler.

 
fiyat olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama 10 yaşındaymış. Şimdi ne alırsan al ihtiyacı olan isteğidğ şeyi tutturup alamazsın bence.

Onun için onun yaşıtlarında diğer arkadaşlarında bulunmayan birşey al bu çocuğada havası olsun :)
  • chiko06  (08.06.12 11:58:50) 
Ya o yaş grubu kızların ileride atarlı kızlar (kimilerince kezban) olmasını sağlayan bir kitap serisi var, deli gibi okuyorlar, onun kitaplarını ya da o karakterlerin olduğu hatıra defteri, kalemlik vs gibi şeyler oluyor. Onlardan alın. Öyle çok pahalı, genç kızlara alınacak hediyelerden kaçının.


  • bitter cikolata  (08.06.12 12:04:25) 
barbie alsın :)


  • neira  (08.06.12 12:07:28) 
güzel bi kitap iyi olabilir da senin yeğen nerd damgası yemesin kız kitap okumayı pek sevmiyorsa.. küçük çocuklara göre cicili bicili bileklikler görmüştüm onlara bakın, swatch'ta çocuk saatleri var i42.tinypic.com ama abartı olabilir küçük çocuğun hediyesine göre fiyatı. neyse.


  • merena  (08.06.12 12:12:33) 
bir bütçe yazarsan süper olur
not: bütçe belirtince editlenecek

  • exodia  (08.06.12 12:22:31) 
ipad 2 alın, ona almazsan bana da alabilirsin

o da olmuyorsa

gümüş kolye. hem fiyatı uygun hem de gümüş kolyeyi beyenmiycek kız çocuğu yok. hem senin yeğen kolyeyi kendi elleriyle takar hanım kızımıza, yazma konusunda bir adım daha atmış olur.

hele melek ya da kelebekli kolyeler mevcut, bana sorsan gümüş bile değiller ya neyse. iş yapar diye düşünüyorum
  • kumdan kale  (08.06.12 12:23:49) 
yaşlarına uygun sinema yada tiyatro oyununa çift kişilik bilet ve bijüteriden alınma (kesinlikle gümüş yada pahalı bişey olmasın) kolye.

biletin arkasına birlikte gitmeyi teklif eden notu sakın unutmayın, küçükken böyle bir hediyeyi anlamını farketmeyip ablamla kullanmışlığım var :)
  • elegant  (08.06.12 12:59:48) 
bütçe 60-100 tl. aşağısı da olur ama yukarısı olmaz :)


  • sakingitarist  (08.06.12 13:19:18) 
Bu ara Madagascar'ın yeni filmi vizyonda. Güzel bir sinema'da çocuklar için bilet alın bence de. Haftasonu götür, başlarında büyük olarak sen.

Hem de romantik olur onlar için Madagascar :p
  • dungangadunganga  (08.06.12 13:29:48) 
o yaştaki çocuklar için 100 liralık masraf yapmayın bence, en fazla 50 lira yeterde artar. o yaştaki çocukların çoğu henüz materyalist düşünmeye başlamazlar yani pahanın gözlerinde bir önemi yoktur.


  • elegant  (08.06.12 13:39:51) 
@elegant o yaştaki çocukları bırakın 6-7 yaşındakilerim istedikleri en dandik oyuncak 50-60 tl'den başlıyor. geçende 7 yaşındaki yeğen palladiumda olay çıkardı swatch saat istedi. sonra gap'tan gömlek istedi. o kesmedi lego istedi ki kutusu 160 falan o orta boydakilerin. bakugan saati istedi ki 70 lira kendisi... zamane çocuklarıyla başetmek zor.


  • merena  (08.06.12 14:33:56) 
bu iki fırlamayı sinemaya götürürsem bana 200den fazlaya patlar. hele bizim gorgor, ebeme hallenir her zamanki gibi.


  • sakingitarist  (08.06.12 15:39:22) 
accesorize'dan ufak bir şey alabilirsiniz. o yaştaki kızlar (yeğenim 11 yaşında) üzerinde yapma çiçek filan olan taçları çok seviyor ve takıyorlar. 30 lira filandır bir taç.

öğretmenin kızı da olsa eğer çok zengin değilseniz abartmayın, daha pahalı bir hediye almayın.
  • mea maxima culpa  (08.06.12 18:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.