[]

Eskişehir'de en iyi teknik servis...

selam millet

bilgisayarım bozudu garantisi de dolmuş. eskişehir'de oturuyorum bilgisayarımı tamire götürücem ama bi formata 30 lira alan dükkanlara gidenler gibi kazıklanmak istemiyorum.

sorum şu : eskişehir'de teknik servis adı altında müşteriye köklemeden yardımcı olacak en iyi neresi var?

şimdiden teşekkürler..

 
www.estechbilgisayar.com

beni su gonderdi, tavsiye etti tarzi bir sey sallamayi unutma :)
  • anarquia  (14.02.11 20:54:47 ~ 20:55:43) 
köklenmek konusunda bir şey diyemem. ama bir formata 30 tl zaten çok bir rakam değil. tabi sadece pcde ne var ne yok bakmadan zart diye cd takıp zurt diye formatlatan veya laptopta recovery ile yeni hale sokanları demiyorum.ancak partition varsa diğerine yedek almak, sonra bunları geri koymak 30 tlden fazla eder. özel fotoğraflarınıza bile virüslü diyerek silen birine format için 10 tl vermek mi daha doğru yoksa format öncesi özel verileri yedekleyip sonra virüs taramaası yapıp sonunda format atan birine 40-50 tl vermek mi? atmam mediamarkt'ın fiyatları biraz uçuk. mesela format + yedekleme için 49+69 (veya 79 hatırlayamadım) istiyor. bu kadar da verilmez. ama ne yaptığını bilmeden formatlamak ancak internet cafelerde gezinen 15 yaşındaki veletlere uyar. o 30 tl'de onun için "zengin oldum" diyeceği kadar bir rakamdır.


  • ben smyrna  (14.02.11 22:23:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.