[]

gazetedeki bir fotoğrafa ulaşmak!

adreste zaman gazetesindeki bir haber var. o haberde kullanılan fotoğrafın büyük boyutuna ulaşmam lazım. fotoğrafı çeken, eden de lazım. sizce nasıl ulaşabilirim bu bilgiye? gazeteye mail attım cevap yok.


www.zaman.com.tr

 
zaman gazetesini ara rica et! kabul etmezlerse Git bi tarikata gir 1-2 gününü geçir. zikir çek...tesbih çek, 31 çek, ne çekersen çek..... ama derdini mutlaka tarikat içinde yay!
allahtan umut dile..
mehdinin gelmesini bekle, (kendini mehdi sana) mutlaka bir Gazete yetkilisi gelip senin derdine derman olacaktır

Kolay gelsin.
  • voyager  (11.10.10 11:41:09 ~ 20.11.10 09:28:26) 
maille kesinlikle olmaz, uğraşmazlar. gerçekten bir sonuç istiyorsan önce telefonla arayıp meramını anlatmalı önceden bilgilendirmelisin. ordan gelen bilgilendirmeye göre mekana gidip gerekirse 2-3 saat belki gün boyu beklemelisin. onca işler içinde senin şahsi isteğini karşılamaları için sendeki isteği görmeliler. ki o da şansına. belki direkt fotoğrafçıya ulaşma şansın da olur.

yüzyüze yani bu işler.
  • anlam  (11.10.10 12:06:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.