[]

İstanbul'dan Nevşehir'e otobüs

İstanbul'dan Nevşehir'e otobüs ile hangi firma ile gidilir, hangi firma tercih edilmelidir.
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
saygılar.


 
her firma metro oldu artıkın. kesin metro gidiyordur. :)


  • muppet  (20.09.10 17:26:59) 
nevşehirliler
kent
metro
cappodoccia göreme

hangisini tavsiye edersin dersen metro'yu tercih et. servis ve hizmet açısından iyidir. metro olmazsa nevşehirliler'i tavsiye ederim. diğer ikisinin arabaları genelde eksik oluyor ya da kent arabalarında klima felan arızalı oluyor yolculuk boyunca adamı hasta ediyor her anlamda.
şu sıralar 45-50 lira civarı fiyatlar..
  • battaloglu  (20.09.10 18:28:15) 
yıllardır giden-gelen biri olarak kesinlikle Metro ile gitme diyorum. Her yolculuğumda kesin sorun yaşamışımdır. Metro olduğuna aldanma, şoförler de muavinler de servis görevlileri de hep Nevşehirli zaten. Nevşehirliler seyahat iyidir.


  • winstoncash  (20.09.10 19:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.