[]

bu karavan çok ucuz değil mi sorun ne olabilir?

www.sahibinden.com

bizi mi kekleyecekler acaba ne diyorsunuz?


 
Araç hariç diyor.


  • gobekliraki  (13.08.25 17:41:46) 
Ucuz değil. Karavan işi korona zamanı modaydı. Alanların elinde patladı. Şimdi herkes satma derdinde. Alan da yok. Beğendiğin 2. El karavanı Yarı fiyatına bile alırsın.

Esas soru: alıp ne yapacaksın?
  • luluki  (14.08.25 06:42:23) 
karavan üretimi diyor, hizmet satıyor karavan değil. yani sen istediğin boş aracı getiriyorsun onlar karavan şeklinde dizayn ediyor.

Ucuz değil, aksine çok pahalı.
  • zikardo  (14.08.25 12:18:07) 
Minibüsünü götürüyorsun, 1+0 ev haline getiriyorlar.
Bana çok ucuz gelmedi ama kaliteli, düzgün bir işçilik gibi duruyor.

  • biseysorcaktim  (15.08.25 00:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.