[]

Oteller, tek başıma kabul etmiyor, nereye tatile gideyim :(

Selam,

Eylül gibi bir haftalığına yalnız başıma Kaş'ta tatil yapmak istedim. Birkaç oteli aradım, "tek erkek" olduğum için kabul edemeyeceklerini söylediler.

Bu konuda açık fikirli olduğunu bildiğiniz, oteller veya tatil beldeleri var mı? Nerede dinlensin bu arkadaşınız?

 
kıbrıs'a gitmek zorunda kaldı bi akrabamız.


  • elorelia  (31.07.25 11:54:30) 
kas kamping'i aradiniz mi? illa cadirda kalmaniz gerekmiyor bungalow da kiralayabiliyorsunuz, orada tek gelenler vardi diye hatirliyorum. yaniliyor olabilirim elbette. ya da airbnb kiralayabilirsiniz?


  • songforsomeone  (31.07.25 11:58:55) 
Airbnb bakabilirsin. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım.


  • onyx  (31.07.25 12:17:15) 
Tek tatil yaptım. ETS'den satın almıştım. Yardımcı olmuşlardı. ETS'yi arayın. Tatil şirketi olmadan otel ciddiye almaz sizi.


  • arbre  (31.07.25 12:21:13) 
antalya herşey dahillere bakın gittiğim bir kaç otelde vardı tek erkek/ 2 erkek gelen. politikaları değişmiş olabilceği için isim veremedim keza pandemi öncesi gitmiştim.


  • eja  (31.07.25 12:33:23) 
Radisson Blu ile görüştünüz mü?


  • irene  (31.07.25 14:31:23) 
ne muhattap oluyorsun abi. gir booking e vpn ile. al ve git. kaşa giden adam zaten milleti rahatsız edecek bi tip olmaz ki. ne saçma iş


  • high hopes of the sozluk  (31.07.25 14:56:08) 
aynen ya booking ya da pansiyona git hocam illa kaş'a gitmek istiyorsan.


  • bay b  (31.07.25 15:09:01) 
Buradan tatil arkadaşı bul


  • baldan kaymak  (31.07.25 23:11:04) 
Ets veya benzer sitelerde arama filtrelerinde “tek bay” gibi bir filtre vardı diye hatırlıyorum. Belki de tepkiler geldiğinden kaldırılmıştır.

Camping, glamping, bungalow tatili yap bence. Hem daha güzel.
Her şey dahilde harcayacağın parayı cebine koy, krallar gibi yap tatili.
  • michael_knight  (01.08.25 11:24:16) 
sole'n blu kaş, buraya bir bakabilirsiniz. hostel ve otel kısmı var. Otel kısmına da alırlar.


  • penceredengorunenmorbina  (01.08.25 11:37:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.