[]

bana motor alalım

uzunca bir süredir bir motorum olsa her şey düzelecek hissi var içimde.
daha ehliyet yok bir şey yok.
pejo 103leri, 50lik ten çevirme scooterları saymazsak kayda değer bir tecrübem de yok.
küçük bir anadolu şehrindeyim. şehir içinde çok işim düşmez mevcut durumumda. şehir baştan başa 9 km zaten.
ancak hafta sonu falan yakın yerlere gitmek (git gel en kötü 800 km) istiyorum araçsızlıkla olmuyor. otobüs başlı başına bir dert zaten.
itlik serserilik derdim de yok. eli ayağı düzgün olsun, abs olsun. olabilirse bir de tcs olsun daha ne isteyeyim.
öyle çok güzel asfalt yok buralarda. köy yolu kadar kötü de değil ama öyle keyifli bir yolculuk da sunmuyor.
ustasını anadolumuzda bulabileyim. parçası için aylarca sürünmeyeyim. ikinci eli şu an çok umurumda değil ama piyasası da olursa fena olmaz niye hayır diyelim.
şimdi zaten sezondan dolayı fiyatlar yüksek gibi. şöyle yıl sonuna doğru alabilirim alırsam zaten ama ne alacağıma dair hiçbir fikrim yok. hani böyle çok çok zorlasam 350k falan ayırırım bu işe ama hiç o kadar harcamak istemiyorum. derseniz 200 e çözülür canıma minnet. bu şartlarda bana ne alabiliriz?

 
Bütçe az. Yani 100 cc scooterla da 800 km gidersiniz ama keşke gitmeseydim diyebilirsiniz. O yüzden yüksek hacim iyi olurdu. Ona da bütçe az. İkinci el Honda nc 750 mesela hafif bozuk yollarda iyi olabilirdi. Ya da yüksek hacim değil ama honda crf 250 de o yollara gelir.


  • orient blue  (12.07.25 19:22:47) 
350K gayet iyi bir bütçe. xmax veya forza olabilir.

hatta yeni çıkan arazi scooterları da olabilir. kymco dxt250 - dtx360

200K bütçe ile alacağım motor 2016-2017 forza 300 olurdu. 150-160 civarına oldukça iyi durumda forza 300 bulabilirsin. bahsettiğin uzun yolları rahatlıkla yorulmadan iki kişi yaparsın. alacak olursan abs li model ve 50-60 bin km geçmemiş olmasına dikkat et.
  • orpheus  (13.07.25 00:04:04 ~ 00:13:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.