[]

Arkadaşça vs flört yaklaşım

Bunu nasıl ayırt ediyorsunuz? Mesela şu nedir?

Kız konuşmada beni özlersin diyor. Ben de özlerim, sen de beni özle diyorum. Tamam diyor. Şimdi bu yeşil ışık mı, telefon Insta geçiş yapılır mı, arkadasça bir şey mi?


 
Arbre bunu daha anlayabilen yok ha. Genelde biz errrkekler adım atıyor bir adım ilerlesin olaylar diye ve kadının cevabına göre anlıyoruz. Mesela tamam demiş, flört tamam diyerek kestirmez diyeceğim ama yazacak bir şey bulamadı belki de. Bilemiyoruz denemeden.

Geçen bir kadına yardımcı olacaktım. Evliymiş... Yardımcı olmadım ama bence flörtöz yardırıyor. Sordu hani bizim iş dedi, kocan bizi vurmasın ona söyle önce dedim. Yardımcı oldum haberi varmış. Hala flörtöz. Neyse bir gün denk geldim herkese böyleymiş ulan. Rahatladım.
  • Shepard  (12.07.25 13:32:02) 
bunu ayırt etmek çok basit değil mi ya, telefon-instagram bile yok böyle arkadaş mı olur :) belli ki flört.

yani bu muhabbeti yapacağın arkadaşının annesinin kızlık soyadını biliyorsundur zaten telefon-insta'yı geçtim :d
  • gitdaddy  (12.07.25 13:48:59) 
Sevisene kadar herkes arkadasim benim.


  • sonsuz  (12.07.25 13:54:41) 
Elini cabuk tut dostum, n'oldugunu anlayana kadar kaybedersin.


  • duster  (12.07.25 14:06:31) 
Tamamdan sonra buraya sorana kadar ee nasıl ozlersin anlatsana diye devam et işte. O zaman netleşir.


  • encokbenisevinnolur  (12.07.25 15:14:03) 
Kadinlarin sözlerine degil, hareketlerine bak. Sözlere aldanip kapilirsan basin çok agrir.


  • feastofthedamned  (12.07.25 22:30:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.