[]

ankaralılara soru

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

Fiyat, konum, ferahlık, kullanım vs. açısından düşündüğünüzde hangisi ?

 
İkisi de şehre çok uzak, ikincisi ilkine göre daha yakın. Araba şart, hakkınızda detay bilmeden yazmak zor. Sosyal misiniz, evden çıkmayacak mısınız, iş yeri lokasyonu gibi uzar gider


  • mirty  (30.06.25 12:18:37) 
susuz > mamak


  • eisberg  (30.06.25 12:33:54) 
hiçbiri. bu müteahhit apartmanları yeni görünse de inanılmaz kalitesiz oluyorlar. ayrıca komşularınız muhtemelen kapı önüne ayakkabılarını sıra sıra dizecek tiplerden. sizin yerinizde olsam daha iyi bir muhitte mid-century bir apartmanda yaşamayı tercih ederim. çayır ortasındaki yüksek katlı sitelerde iyi bir yaşam kültürü olmuyor; güzel bir mahalle seçip oradan ilerlemek daha iyi.


  • eileengray  (30.06.25 12:39:36) 
Come to gop


  • primetime  (30.06.25 14:09:12) 
homeoffice falan mı çalışacaksınız? Ankaranın iki zıt köşesinde bu evler.


  • bobinhoo  (30.06.25 16:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.