[]

Üniversite okuma motivasyonunuz nedir?

Bence hiç açıklamaya bile gerek yok ama ayıp olmasın diye yazalım...

İş imkanını bırak iş umudu olan bölüm bile 5i geçmez.

Sosyal bi çevre, ufuk açıcı bir ortam sağlayan üniversite sayısı 5 diyebilir miyiz?

Lisansta alınan dersler çoğunlukla çöp, kendi imkanınızla aldığımız microsoft vb sertifikalar daha değerli değil mi?

Gpt gemini daha şimdiden pek çok eğitimi kursu silip süpürmedi mi?

Dağ köyünden gelen öğrenciler özellikle kızlar için üniversite bi nimet olabilir ama kalanlar...

Sahiden niye okuyorsunuz?

 
iş hayatında diplomasız adamı pek işe almıyolar. kendi başına bi şeyler yaparsan olur anca.

üniversite insana vizyon, çevre, öğrenme becerisi katıyor. bi temelin olduğunu da kanıtlamış oluyorsun. en azından bilgisayar mühendisliği için konuşuyorum.
  • jelly bear  (24.06.25 08:35:45) 
jelly bear +1

işin temelini detaylıca öğrenmek için. mesleğin her şeklini, her konusunu öğrenmek için. ortam deneyimi için. üniversite mezunu olmak için. bilgili, eğitimli olduğuna dair sağlam ve geçerli bir kanıt olan diplomayı alabilmek için.

kendi kendine aldığın sertifikalar işverenlerin umrunda değil. iyi bir üniversite mezunu olmayı şart koşan şirketler var.

alaylılar işin temelini bilmiyorlar.

ülkemizin iyi ve köklü ünilerinden birinden mezunum ve alanımda da baya iyi. işe girişlerimde işe yaradı.
  • art cat chocolate  (24.06.25 12:48:30) 
Su an okudugum bölümün tek faydasi abonman alabilmem.


  • feastofthedamned  (24.06.25 17:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.