[]

Bunlar Red Flag Kadın Davranışları Mıdır?

Yeni tanıştığım birisi. Üçüncü buluşmamız. Aslında iyi bir dost olarak görüyorum şimdilik. Zaman ne gösterir bilemem.

- Hesap ödenirken hiç ödemeye yeltenmedi. Maddi durumu iyi değil.
- Arabanın içinden story atmaya başladı. Gittiğimiz mekanda fotoğraf çekindi. Arada benim de 1-2 fotomu çekti.
- Benimle ilgili, beni tanımaya yönelik çok az soru sordu. Genelde merak eden taraf bendim. Ama onun hayat hikayesi daha ilginç.
- Tatil planı yapalım dedi.
- Sanırım flörtöz birisi olacak ki hocası bile "çok güzelsin" tarzı mesajlar atıyor. Bana gösterdi mesajlarını.
- Babası ile ciddi sorunları var.
- Erkekleri maddi çıkar için kullandığı konusunda açık konuşuyor. Yani bak bazı erkeklere karşı böyle faydacıyım ama sen farklısın gibi bir yaklaşımı var.

 
Hocam tüm negatif sıkıntılı özellikleri saymışsın zaten. Bizim sadece evet dememizi mi bekliyorsun :)


  • limonlu eksi  (16.06.25 08:29:58) 
Ciddi ilişki için problem, takılmak için sorun yok.


  • arbre  (16.06.25 08:48:15) 
hocam evren sana tüm mesajları iletmiş. direkt kaçmanı öneririm.


  • elektr10  (16.06.25 09:04:44) 
yeşil bayrak


  • ala09  (16.06.25 09:26:33) 
Dostum takilmaliktir bu kizlar. Maksimum verimi al gec. Zoru oynamasina izim verme. İlk bulusmada alacagini alirsin yol verirsin, milyonlarcasi sirada. Alfaligi elden birakma. Duygusal olma


  • die fetten jahre sind vorbei  (16.06.25 09:47:49) 
Takılmalık yazanları hayretle okudum. Tecrübeye mantığa aykırı.

Takılırken paran pulun gidecek, üzerine bu kadar red flag’e sahip birinden kim bilir hangi hastalıkları kapacaksın? Selamı sabahı kes, boşver.
  • ruhen hastayim ben  (16.06.25 09:54:48 ~ 09:55:21) 
Mekandan kalkarken eve davet et. Olmaz falan derse hesabı bölüş ve bir daha görüşme. Bu tiplere genelde böyle yaptıkları için kadın alışıktır. Eve atmaya çalışmıyorsan seni enayi görmüştür.

300-500 TL ye mis gibi götürürsün bunu. Escorta gitsen minimum 2-3 katı

app'ten tanıştıysan işler böyle yürüyor. aklında olsun
  • runaway  (16.06.25 10:05:21 ~ 10:19:31) 
  • bay b  (16.06.25 10:13:06) 
seninle tatile gidecek ve her şeyi sen ödeyeceksin, o tatilini yapıcak. ayrılmak istediğinde de problem yok, ödemelerini yaptıracağı yeni birisini bulur. çok güzelsin mesajları atanlar da yedekte beklettikleri. maddi olarak daha çok faydalanabileceği birisine denk gelirse o senden ayrılır zaten.


  • anais  (16.06.25 10:27:19) 
Ruhen +1

Bu kadar içine sinmeyen bir kadınla sırf yatarım geçerim diye takılan erkeğin yaptığı da benim için red flag olur bu arada
  • kullanicadi  (16.06.25 10:27:58) 
Sormaya bile gerek yok. Olabilecek tek şey maddiyat karşılığı eğlence.


  • kimlanbu  (16.06.25 11:05:59) 
kadın red flagi kaldırmış geliyor gifdb.com


  • false pretension  (16.06.25 11:18:59 ~ 11:20:13) 
bunlari aklinda tutup siralayacak kadar dert ettiysen zaten kafanda bitirmissin. bizden sadece onay bekliyorsun. ben sahsim adina onay veriyorum. ortada guclu bir bag, sadakat yogsa yol ver gitsin.


  • buenosdias  (16.06.25 11:32:27) 
Bence tam evlilik ve ciddi ilişki mesajı vermiş sen farklısın diyerek de bunu belli etmiş. Kaderinizi sevin derim.


  • encokbenisevinnolur  (16.06.25 12:11:44) 
Ayrol coco


  • lapaz  (16.06.25 14:24:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.