[]

Sizce takım elbise

renk ve beden olarak nasıl ?

hizliresim.com


 
Ceket biraz küçük mü?


  • yadigar  (19.05.25 23:21:08) 
Rengi, uzunluğu iyi ama yakası biraz daha geniş olan modeller daha karizmatik duruyor.


  • sekizdokuzon  (19.05.25 23:21:30) 
Ceketin kalıbı kötü, boyu kısa


  • grimavi  (19.05.25 23:23:31) 
Renk çok kötü, öğretmen değilsen alma.
Üst düğme ilikleyip kollarını yana açtığında düğme kopmayacak kadar geriliyorsa ceket bedeni okeydir ama bu biraz dar gibi.
Pantolon paçasını kısaltıp bir tık daraltmak lazım.

Ama renk kötü işte.
  • Bruce  (19.05.25 23:23:38) 
Ceket küçük.
Pantolon da ağ bölgesinde kötü duruyor. Daraltma gerekiyor gibi.
Kullanım amacına göre renk değişebilir.
  • pro9it9is9  (19.05.25 23:40:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.