[]

yurtiçi aktarmalı yurtdışı uçuşu

Merhaba herkese,

biz ajetten ankara aktarmalı bir yurtdışı bileti aldık. istanbuldan binerken normal yurtiçi uçuş yapıyor gibi iç hatlar kısmından binip ankarada pasaport kontrolden geçeceğim değil mi?
ailem de adanadan binerken bu şekilde binecek, hepimiz ankarada pasaport kontrolden geçip o şekilde yurtdışı uçağına bineceğiz sanırım.

ankarada 1,5 saat aktarma zamanım var, online check in yapacağım ve bagajım yok, bu süre yeterli mi?

 
evet ankarada pasaporttan geçeceksiniz. uçak rötar yapmazsa yeterli gayet. esenboğa çok yoğun olmuyor. halloluyor işlemler. iç hat dış hat yan yana zaten yürüme 1 dk sabiha gibi.

gerçi aktarma havayolu sorumluluğunda olduğu için sizi bağlamaz bir şekilde ulaşırsınız.
  • jelly bear  (14.05.25 14:28:23 ~ 14:56:05) 
evet once ic hatlar indikten sonra da eger aktarma bankosu varsa ve biletler bagliysa bagaj falan almadan, hic o bolume gecmeden direkt yurtdisi aktarmaya;
biletler bagli degilse, once bagajlar alinacak, sonra yurtdisi bankosuna yeniden verilecek ve oyle gecilecek.

  • 65 derece  (14.05.25 16:16:09 ~ 18:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.