[]

Açılamamak

Biraz uzun olabilir.

Hoşlandığım kızla aynı ofiste çalışıyorum. Normalde aramız çok iyiydi. Bir süre önce aramız çok kötü oldu. Bana 1 2 kez soğuk davrandığı için ve 1 2 kez günaydın dememe cevap vermediği için konuşmayı kestim. Gerekli şeyler dışında konuşmadım. Yüzüne bakmadım. O da bir anda kızdı bana. Uzun uzun baktı. Normalde ben bunu sürdürmek istiyorum çünkü soğuk davranması hoşuma gitmedi. O başlattı. O 1 2 adım attı konuşmak için. Ben soğuk davranıyorum çünkü bu kızdan hoşlanıyorum. Bunu söylemeden normal davranmak bana onu kandırmak olarak geliyor. En azından ondan hoşlandığımı söylersem çok konuşmamamı anlayabilir.

Bugün aramız iyi oldu biraz. Ama fırsat bulup konuşalım diyemedim. Resmen açılamıyorum. Açılmaktan da çekiniyorum çünkü herkesin öğrenmesi düşüncesi korkutuyor. Kızlar bir şekilde anlatıyor.

Açılmayayım desem beni çok mutsuz ediyor. Söyleyince rahatlayacağımı hissediyorum. Bence onun da kafası karışıyor. Hissediyorum.

Nasıl çıkacağım bu işin içinden? Whatsapp istemiyorum. Yüz yüze olsa iş yerinde söylemiş olacağım. Bir yere davet desem aramız kötüyken neden tamam desin. Matematik problemine dönüştü.

 
İkiniz de birbirlerinizin niyetini okuyup triplenmişsiniz. Sonra yine niyet okuma yapıp yumuşamışsınız birbirinize karşı. Bekleyin bakalım bu niyet okumalar nereye gidecek. Belki de o büyülü an gelecek ve: ta taaaam.


  • teyze  (30.04.25 18:55:51) 
muhabbeti tiyatroya getir,
sonrada tiyatroya beraber gidin,
öncesinde biraz tiyatro yapmalisin.
  • designer  (30.04.25 22:29:45) 
İşle ilgili bişey sorarak muhabbete gir. Baktın ilgili davranıyo bişeyler daha sor. Aldığın sinyale göre adım at. Baktın oluyo susadım hadi bileyler içelim de.
Gönlü varsa zaten kapıyı açar.

  • luluki  (30.04.25 22:30:20) 
Yaşın kaç bilmiyorum ama 36 yaşında evli ve bir çocuk babası olarak yazıyorum, kanka seviyorsan git konuş. Hayat kısa yıllar hızlıca geçiyor. Kafanda kurduğun senaryolar ile zamanı boşa geçirme. Olacağı varsa olur olmayacaksa da hemen görmüş öğrenmiş olursun. Aslında o kadar doğal bişey ki bu durum. Birisinden hoşlanmak ve bunu söylemek. Reddedilmekte dünyanın en doğal şeylerinden birisi. O yüzden elini çabuk tut. Bir randevu ayarla ve içini dök.


  • bu yolun yolcusu  (01.05.25 00:13:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.