[]

Telefon sapığı hk

Merhaba arkadaşlar,

Bugün bir numaradan arandım. Ayşe ile mi görüşüyorum dedi, hayır yanlış numara deyip kapattım. Ancak sonrasında adımı da söyleyip çok utangaç olduğunu yemeğe çıkmak istediğini vs yazmış. Kimsiniz hocam diye sorduktan sonra iğrenç mesajlar yazdı. Savcılığa vereceğim dedim ama sallamayip ben ne savcılar vs gördüm gibi şeyler yazmış.

Şimdi bu insan numaramı ve adımı biliyor. Korkum evimi de biliyorsa diye. Yalnız da yaşadığım için ekstra korktum. Numarasını ekleyince 35-40 yaşlarında tanımadığım bir erkeğin siyah beyaz profil resmi var.

Şimdi ben yarın direkt polise mi gideyim? Numarasını nasıl sorgulatacagimi da bilmiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?


Ek olarak, numarasıni engelledim ama ne yazdığını da merak ediyorum. Acaba tanıdığım birimi diye. Engeli kaldirmam kötü mü olur? Bir de engelleyince karşı tarafa ne mesaj gidiyor mesaj attığında?

 
direkt polise gidebilirsin
karşı tarafa bi şey gitmiyor sana mesaj ulaşmıyor sadece

  • jelly bear  (11.05.24 20:37:32 ~ 20:37:54) 
Biraz bekleyin. Mesajları her daim elde tutun. Tekrarında polise gidin.


  • diyecevaplandı  (11.05.24 21:27:52) 
Kurye falan olabilir. Bir defa bana da aynısı olmuştu, kim olduğunu sonradan çözdüm. Hangisi doğru bilmiyorum ama polise veya savcılığa gidebilirsin.


  • playing star again  (11.05.24 21:28:08) 
mesajları tut ama profilinde fotograf varsa kaldır. sonra adamı tahrik ettin falan derler


  • ferenc  (11.05.24 21:53:12) 
Kurye ihtimali düşük gibi. Çünkü dışardan yemek söylemiyorum. Kargolarim iş yerine geliyor. Orda da güvenliğe bırakıyorlar. Ben muhatap olmuyorum bile.

Tekrarinin olup olmadığını engeli kaldirirsam anlarım gibi ama onu da yapmak istiyor muyum bilmiyorum. Bugün bekleyip yarın duruma göre polise gideceğim.
Çok teşekkürler cevaplar için.
  • Amaranta ursula  (11.05.24 22:08:20) 
Sadece telefon numaranızı bilen birisi ev adresinize anne baba kardeş gibi akrabalarınızın bilgilerine, sağlık verilerinize edevlette bulunan bilgilerinizin nerdeyse tamamen erişebilir.
illegal yollardan tabi

  • rentts  (12.05.24 06:24:39 ~ 06:25:17) 
engelle engelini açma ve asla cevap verme tamamen yok u oyna eğer farklı yollardanda gelirse ve tacize vrırsa polisi düşün, ilgilenince böyle tiplerle daha çok takıyorlar.


  • eja  (12.05.24 10:48:35) 
geçmiş olsun. savcılık suç duyurusunda bulunulabilir, polise gidersen süreç biraz daha uzayacaktır. benzer bir olay kız kardeşimin başına geldiği için sürecin nasıl işleyeceğini tahmin edebiliyorum. ayrıca engeli kaldırmanda hukuken bir beis de yok. kaldır, merakını gider ancak yazdığı şeylere hakaretle karşılık verme. avuaktım, olay özelinde bir şey sormak istersen mesaj atabilirsin


  • kel aynak kusu  (12.05.24 10:57:25) 
madem engelledin. bu ay gunluk hayatina giren tuhaf kisi ve olaylari iyi gozlemle. engelledigib icib muhtemelen sana ulasmaya calisacak


  • buenosdias  (12.05.24 12:11:36) 
Şikayet etmek, stalklamak, cevap vermek bunların hepsi aranızda yeni bir bağlantı kurar.

En kolay vazgeçirme tüm bağlantıları kesmekle olur. Hiç cevap verme, engelle, tek kelime konuşma, soru sorma, yazma .
  • hebanon  (12.05.24 23:44:39) 
Bence bir süre bekleyin, büyük ihtimal bir daha yazmayacaktır. Şikayet etmeniz olayı daha da alevlendirir. Yazmanızdan, bu şerefsizi eşek sudan gelinceye kadar dövecek bir yakınınız olmadığını anlıyorum.

Ancak devamı gelirse, mutlaka şikayet edin. Ancak şikayetten çokta bir şey beklemeyin. Bu durumda yanınıza gelebilecek bir yakınınız varsa, onu çağırın. Tanıdık vs. varsa temiz bir dövdürün. İş daha da büyürse ve uzarsa, tek çözüm öldürmek maalesef.

Burası Türkiye, Onlarca kez şikayet ettiği adamlar tarafından öldürülen kadınların ülkesi burası.


.
  • kartallar yuksek ucar  (13.05.24 08:42:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.