[]

Hava kalitesi

Rastgele Türkiye'ye bakayım dedim, haritada bazı yerlerde bordo ve mor renk görünce üstlerine tıkladım. Anlamadığım şu ki birbirine gerçekten çok yakın iki yerin verileri arasında uçurum var bazen.
Bu veriler ne kadar güvenilir?


ibb.co
ibb.co
ibb.co

 
Ev alırken çift cephe olması tercih sebebidir. Karşılıklı iki pencereyi 10 dakika açsan evin içindeki hava yenilenir. Tek cephe evde tam gün pencere açsan nafile.

Eskiden köşk falan yaptıranlar köşk yeri seçerken alternatif yerlerde ağaçlara ciğer asar, ciğeri en son kokuşan yere dikerlermiş köşkü.

Karşıyakalı bisikletciler, koşucular bilir. Karşıyakadan Bostanlı iskeleye rahattır pedal başmak da, İskele Mavişehir arası rüzgar adamın yüzüne yüzüne vurur. İskelenin ötesi koşucuların teri soğur.

İskenderunun havası ve nemi boğar insanı, 3 tarafının dağı duvar gibidir. Soğukoluğa, Belene çıkar nefes almaya başlarsın.

Bayraklı bu bakımdan şanssız olmalı. Gökdelenler de iyice kesecek rüzgarını. Onlar da Seyir tepeye çıkar artık.
  • Mirket  (10.05.24 13:54:51) 
Verileri nereden aldınız? Kaynağını yazmamışsınız. Bu verileri yorumlayacak bilgiye sahip değilim fakat şunu belirteyim resmi verilerde belli başlı standartlar olur metodolojide paylaşılır şeffaflık vardır ulusal ve uluslararası kurumlara akreditasyonları bulunur ve çok katmanlı denetimden geçer. Aradaki farkın yorumunu ilgili kuruma sorun aksi durumda istatistik bilmediği halde TÜİK verilerini yorumlayanların yanlış yorumları gibi neticeye ulaşırsınız.


  • doharkoman  (10.05.24 14:07:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.